Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 23:56:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1153599 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
da ameri nisu nikada imali rat na svojoj teritoriji jos od kad su istrebili indijance Smiley
pa,da.posle onog usranog Gradjanskog rata,oni uopste nisu ratovali u svojoj kuci.naprotiv-profitirali su i profitiraju na ratovima otada.
Citat
samo USA polako puca...
puca,ali,nece ona pasti jos.a i kada padne,pasce polako,i to tako da povuce i sve ostale sa sobom.
Citat
ja se plasim da ce ameri skorz pokleknuti a tu su novi svetski policajci Rusi,kinezi,indijci.....ovako dok je USA jaka drzi se ravnoteza....al ako jedan tas padne moze svasta da se desi....
ne bih se slozio sa tim.Rusija,Indija i Kina ne gaje zelju da vojno ili politicki dominiraju svetom.a i taj savez sto imaju,i sto ce samo jos vise da jaca vremenom,to je zato sto je svima tako bolje i lakse.naravno,bili bi oni u savezu,tacnije u savezima i da nema NATOa,ali,bi to bilo labavije.
mada,kada razmislim,s obzirom da ce te tri drzave biti novi centar moci(bez obzira na unutrasnje probleme svake od tih drzava),tesko je reci da nece biti inostranih vojnih akcija,ali,ja verujem da im unutrasnji problemi i problemi u samom savezu nece to dozvoliti.vec ima dosta nesuglasica izmedju kine i indije zbog Pakistana,tj-zbog Kineske saradnje sa njim.ali,dobro,ima jos vremena.a i oni se stalno koncentrisu na razmenu tehnologija i trgovinu,umesto na deljenje pravde po svetu,kao NATO.
da se ja i ti u necemu slozimo Smiley
ok. Smile Smile i naravno da nemam nista protiv tebe.  Smile samo sto nam se misljenja malo razlikuju.ali,i to nije nesto strasno.
Citat
ja mislim da su ameri bili umesan i u raspad yuge...to je moje mislejnje nemora nista da znaci....
slazem se.i ja mislim da su bili umesani.sad,koliki je njihov udeo,ne mogu tacno da kazem,ali ga ima.to svakako.
У време СФРЈ бар осам држава је имало нуклеарно наоружање(можда и 9,нисам сигуран кад је Јужна Африка направила и баталила своје).Тако да ми стварно није јасно како смо ми били четврта војна сила света,то су приче за малу децу.
slazem se.zato sam ja i rekao da mi nismo bili ni 10. u svetu.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2009, 23:59:34 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
da i iran iam nuklearno naoruzanje pa je jaka sila zar ne?
al yuga je imala jake interkontinentalne rakete....imala je i jedne od najacih pvo sistema....moderne tenkove tog doba.......imala je svasta a meni se sad spava pa se cuemo sutra Smiley
najbolje otvori novu temu da nepsiemo vise off topica Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
Много све то вреди кад ти звизне нуклеарку посред Београда.

Друго ЈНА је свакако имала доста технике,али сумњам да би добро дејствовала у било ком рату.Чини ми се да би се војска састављена од Срба,Хрвата,Словенаца,Бошњака итд итд,распала ко '41.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
al yuga je imala jake interkontinentalne rakete....imala je i jedne od najacih pvo sistema....moderne tenkove tog doba.......imala je svasta a meni se sad spava pa se cuemo sutra Smiley
samo mi reci koje je to inter-kontinentalne rakete imala Juga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
samo mi reci koje je to inter-kontinentalne rakete imala Juga?

Мора да је то оно тајно Теслино наоружање што нам је остало у аманет  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Мора да је то оно тајно Теслино наоружање што нам је остало у аманет  Smile
dobro,mozda je covek pomesao nesto,zato i pitam lepo.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 00:00:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
bile su ruske rakete malo dorajdene a lanseri su pravljeni cini mi se u Novom Travniku...ne znam tacan naziv al pokusacu da nadjem....mislim da sam to procitao u nekog od knjiga lazanskog...

nego jel znas ti sta uvezi CM 1500??trebale su da se prave za iran...jel uspela koaj da se napravi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
a teslino oruzije je vise nego efikasno,samo cisto sumnjam da g a srbi imaju....sve sto ej tesla steko ostalo je u USA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
bile su ruske rakete malo dorajdene a lanseri su pravljeni cini mi se u Novom Travniku...ne znam tacan naziv al pokusacu da nadjem....mislim da sam to procitao u nekog od knjiga lazanskog...
ne bih da ti popujem,ali,Lazanskijevi tekstovi nisu bas uvek...najtacniji.  Smile a i obozava da preteruje.
ali,ako nadjes negde nesto,bilo sta,okaci.
ali,ja koliko znam,mi nismo imali niti inter-kontinentalne rakete,niti obicne balisticke krstarece rakete.
mozda si to pomesao sa FROG-om(Sovjetskom artiljerijom) ili sa S-75icom(velikim Sovjetskim PVOom).

EDIT-nadjoh sada da je Jugoslavija kupila 80ih cetiri SCUD-B,i da su navodno korisceni u ratu u Bosni.Verovatno si na to mislio.ali,koliko su te informacije tacne,ne bih znao,jer sam ih nasao samo na jednom sajtu,i to u jednoj recenici.sve u svemu,cak i da je tacno,mi osim njih nismo imali druge takticke balisticke rakete.a i pitanje je da li smo uopste imali raketa i za ova nasa 4 lansera.
Citat
nego jel znas ti sta uvezi CM 1500??trebale su da se prave za iran...jel uspela koaj da se napravi?
prvi put cujem.znam modele nuklearnih raketa(NATOovske slabije,doduse),ali,za ovo nikada nisam cuo.

izvinjavam se na offu.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 00:48:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Много све то вреди кад ти звизне нуклеарку посред Београда.

Друго ЈНА је свакако имала доста технике,али сумњам да би добро дејствовала у било ком рату.Чини ми се да би се војска састављена од Срба,Хрвата,Словенаца,Бошњака итд итд,распала ко '41.

Pa i raspala se čim je počeo rat u SFRJ. Pokazalo se po drugi put da je Jugoslavija pogrešna tvorevina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 23:56:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.