Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Nov 2025, 21:47:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1167440 puta)
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
jedini nepriajtelj jugi je bila albanija koliko ja znam  Smile
ostale zemlje su ans veoma psotovale ako nista drugo onda zbog dobre diplomatije...
al da smo imali oruzije jesmo.....pogledaj na youtubu imas neke klipove uvezi vojnih parada,tadasnje parade lice na danasnje ruske Smiley
ako ne verujes za vojnu silu u svetu raspitaj se malo sta je sve yuga posedovala..
Sve komunisticke zemlje su najvise sredstava ulagale u vojsku...ima dosta toga...al sad sam zauzet mogao bih da ti pisem do zore Smile Smile

Super glaeb je i danas visoko cenjen(za te pare taj avion dosta daje)
a kolko ja znam i prvi nas galeb je radjen po ukradenim semama Smiley)

[Edit by RASMC: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 24. Sep 2009, 22:57:32 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
jedini nepriajtelj jugi je bila albanija koliko ja znam  Smile
pa,s obzirom da smo izgradili polovinu infrastrukture tamo,s obizrom da je Tile tolerisao Siptare na Kosovu,i s obizrom da mu je podario usranu autonomiju,tesko.sranja sa Siptarima su pocela tek posle njegove smrti,i to vec posle nekoliko meseci.
Citat
ostale zemlje su ans veoma psotovale ako nista drugo onda zbog dobre diplomatije...
to jeste.
Citat
al da smo imali oruzije jesmo.....pogledaj na youtubu imas neke klipove uvezi vojnih parada,tadasnje parade lice na danasnje ruske
em,ja ne znam dal ti izgleda mislis da ja zamisljam vojsku na osnovu igara i stripova,i da zamisljam Jugu na osnovu...ne znam ni ja cega,ali,znaj da sam vrlo dobro svestan kako je bilo tada.bar sto se tice vojske.
da su parade bile,ispred SKupstine,sa sve oklopnim i avio-jedinicama,znam.samo sto nisu bile kao Ruske jer se umesto Tunguski gledao BOVic,umesto BTR-ova M-80,umesto Urala TAM,umesto Yak-ova Galepcici,a umesto Topolja Oganj.
Citat
ako ne verujes za vojnu silu u svetu raspitaj se malo sta je sve yuga posedovala..
znam sta je posedovala.to nije ni za 10. mesto u svetu.bilo da gledamo 50',60',70' ili mozda cak i 80'.
Citat
Sve komunisticke zemlje su najvise sredstava ulagale u vojsku...ima dosta toga...al sad sam zauzet mogao bih da ti pisem do zore  Smile Smile
ozbiljno?nisam znao.ja mislio da su najvise ulagale u ekologiju.  Smile
a,drago mi je da se i ti razumes u vojno naoruzanje,ali,neka,hvala,ne treba.znam ja vec sta je imala Juga,a sta su imale prave svetske sile.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Sep 2009, 23:08:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
hkj@
Ne pricam iz stripova,vec sta pise u knjigama.....samo mi je krivo sto nekadasnja super sila sada spade na ovo sto jeste....

Samo da je tile bio iole pametan i da je prihvatio nato ponudu 50-ih....zamislite samo nasu srbiju (yugoslaviju) koja nije ratovala od 45' ka ovamo....a joj,....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Dok su Rusi imali jaku vojsku, Ameri su bili donekle obuzdani. sada su podivljali, rade šta hoće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
hkj@
Ne pricam iz stripova,vec sta pise u knjigama.....
procitaj sta pise u mom postu.ja nisam rekao da TI citas iz stripova,nego da zamisljas da JA baziram stavove o vojsci na osnovu stripova i igara.
Citat
Samo da je tile bio iole pametan i da je prihvatio nato ponudu 50-ih....zamislite samo nasu srbiju (yugoslaviju) koja nije ratovala od 45' ka ovamo....a joj,....
zato bi danas ratovala u Iraku i Afganistanu.a mozda i sa Rusijom.
Dok su Rusi imali jaku vojsku, Ameri su bili donekle obuzdani. sada su podivljali, rade šta hoće.
ma,cela amerika je bila ocaj pred rat.imala je pare,imala je mocne ljude na vlasti,ali,sto se tice nauke i vojske-nula.vojne masine su im bile i po izgledu i po kvalitetu slicne Francuskim krsevima.ali,bili su pametni,i od nekih pokrali,a od nekih preuzeli tehnologiju jos pre nego sto su usli u rat(a,naravno,krali su jos vise tokom samog rata,sto od Nemaca,sto od drugih "saveznika"),i znali kako da pokrenu narod i uzmu od svega najbolje,i to im je jako znacilo.mada,s druge strane,ne treba zaboraviti da(ako izuzmemo Pearl Harbor),oni realno nikada nisu imali rat na svojoj teritoriji.  Smile amerika se promenila za tih 10 godina (od 1935-1945) skoro pa koliko i Nemacka malo pre toga.cak se i govor promenio posle rata.zvuci neverovatno,ali,ameri u do 40ih nisu ovako mrmljali.to je krenulo u 40im,i u roku od nekoliko godina jezik im se skroz deformisao.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2009, 23:21:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
perudji@
brate podivljali ameri cim su rusi prekinuli sporazum o kontroli naoruzanja.......po meni je ovo uvod u novi hladni rat...vec se vide podele sveta.....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
perudji@
brate podivljali ameri cim su rusi prekinuli sporazum o kontroli naoruzanja.......po meni je ovo uvod u novi hladni rat...vec se vide podele sveta.....
dokle god je Amera,bice svetske podele i ratova.to potpisujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
da ameri nisu nikada imali rat na svojoj teritoriji jos od kad su istrebili indijance Smiley
samo USA polako puca....ja se plasim da ce ameri skorz pokleknuti a tu su novi svetski policajci Rusi,kinezi,indijci.....ovako dok je USA jaka drzi se ravnoteza....al ako jedan tas padne moze svasta da se desi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
perudji@
dokle god je Amera,bice svetske podele i ratova.to potpisujem.

da se ja i ti u necemu slozimo Smiley
ma amerika je ZLO....ali i posle amerike docice nova amerika tako da je sve isto...

ja mislim da su ameri bili umesan i u raspad yuge...to je moje mislejnje nemora nista da znaci....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
У време СФРЈ бар осам држава је имало нуклеарно наоружање(можда и 9,нисам сигуран кад је Јужна Африка направила и баталила своје).Тако да ми стварно није јасно како смо ми били четврта војна сила света,то су приче за малу децу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Nov 2025, 21:47:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.