Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 22:04:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 702 703 705 706 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1146521 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Mislim da su u tom video dva najbolja dela: Kada pomene Mila u istoj recenici sa David Duke-om i Richard Spencerom, i onda kada kaze da je Tariq Nasheed "anti-racist" LOL. Osim toga, solidan video. Video sam nesto slicno pre, s' tim da je to bilo sa KKK pre svega, ne alt-right koji realno ne moze da se uporedi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
to ignorisanje je neka cudna patologija.
ili borba za moc.. ili samo za normalnost sto izadje na isto ako se svoj osecaj normalnog namece.

za ovoga iz gugla znam. koliko se secam, on je napisao izvestaj koji su trazili od njega. skandal je izbio tek kad je taj javno dostupni izvestaj, bar sto se tice zaposlenih, posle izvesnog vremena neko dao medijima

a ako su lagali mene i ja lazem vas.

Heh, realno ima vise razloga. Zbog moci ($$), jer dobijaju pare za razne stvari, recimo da povecaju brojeve zena u STEM-u, ili uopste drugim poljima koje njima odgovaraju, za studije, i razlicite druge stvari.

Sto me podseca, ima recimo u Australiji, gde su isprobali da zaposle ljude za odredjenu poziciju tako sto su sklonili pomen imena, roda, i slicno, i saznali da kada to urade, muskarci su imali vece sanse da budu zaposleni. Kada je sve to prisutno, zene su 2.9% vise imale sanse da budu izabrane. Naravno, batalili su to i nastavili sa ovim drugim heh.

http://www.abc.net.au/news/2017-06-30/bilnd-recruitment-trial-to-improve-gender-equality-failing-study/8664888

Jer ako nema razlike izmedju zena i muskaraca, zasto ima razlike gde ko radi, studira, i slicno? Naravno, tada odbijaju "licni izbor", jer ipak, nema razlika, i krive (samo) stereotipe, diskriminaciju, patriajrhiju, itd. Evo pre par dana recimo, da tehnoloske firme/mesta treba da se otarase "geeky" stuff, kao recimo posteri od Star Treka, jer mogu da imaju negativan uticaj na izbor zena da izaberu takvu profesiju:

https://www.thecollegefix.com/post/42382/

I sto dalje ides, postaje sve smesnije. Recimo, ovde: https://www.campusreform.org/?ID=10338     krive "muske" ideale za manjak zena u STEM-u, ideale kao sto su "postavljati dobra pitanja", "motivacija", "kapacitet za abstraktno i racionalno razmiljanje", itd. Sto zbog "ideala", sto zbog toga sto misle da zene imaju problema sa takvim stvarima. Bazirano na 8 uceninca,  

Naravno, ima tu i drugih razloga, recimo dobre namere, ali dosta ljudi imaju dobre namere; to ne znaci da stvare koje rade su dobre.

Sto se James Damore-a tice, po mom secanju on je sam odlucio da napise to i (mislim?) podelio sa par ljudi, pre nego sto su drugi pustili to u medije. Po raznim medijima su ga vukli i napadali, pricali kako je "miljenik alternativnih desnicara", kako je seksista, i razne slicne gluposti.

Sada ih tuzi zbog diskriminacije sa par drugih ljudi, videcemo sta ce biti od toga.

Bice interesantno videti kuda ce sve ovo, tkz. "Socijalna pravda" ici. Jer, jeste da je pocelo iz akademije/fakulteta, i da je samo to u pitanju lakse bi, ali je se rasirilo prakticno svuda. Video sam i crkve koje guraju stvari koje bi lagano spale u "intersektialnost", pokusali su da se uguraju medju ateiste (ovde ima detalji: http://phawrongula.wikia.com/wiki/Atheism%2B ) i naprave tkz. "Ateism+", gde nije dovoljno da ne verujes u Boga, vec su povezivali sa socijalnom pravdom. S' tim da je to propalo, ali ima ih i ovako. Skoro su gurali feministkinju jednu u Australiji da ide na "Globalnu konvenciju za Ateiste", dosta su ih ispljuvali zbog toga, i na kraju je cela otkazana zbog manjka zainteresovanih ljudi.

Ugurali su isto ta sranja u Hollywood (po barem nekim stvarima sto sam procitao), pre svega u agencijama, gurali su i u stripove (Marvel), i to je vecinom skoro propalo, jer ljudi su prestali da kupuju (delom i zbog losih pisaca), sto se moze vise videti ovde: https://www.oneangrygamer.net/2017/12/marvels-sjw-comics-getting-cancelled/47184/

Dosta ih ima i u novinarstvu. Neki hoce da guraju to i u nize skole po onome sto sam video. I dosta kompanija. Pre par meseci u Applu, "sef razlicitosti" (nesto sto su ugurali i fakultete, isto tako "oficir razlicitosti") je rekla kako "Moze da bude 12 belih, plavookih, plavokosih muskaraca u sobi, i bili bi 'razliciti', zbog svojih iskustava". Sto, naravno, nije dobro proslo i dobila je dosta kriticizma... posle kojih je dala otkaz, i izvinila se, pa su zatim doveli drugu osobu koja ima slican pogled kao kompanija. https://nypost.com/2017/11/17/apples-diversity-chief-lasts-just-six-months/

Dok recimo, u Britaniji, jedna trans osoba je bila dovedena u jednu politicku partiju da sluzi kao savetnik za jednakost. Sta je malo smesno, je to da je par meseci ranije dobila otkaz od L'Oreal-a, jer je rekla (prema Critical Race Theory), da su svi belci rasisti haha.

apsolutno pravicnost ni u prirodi ne postoji u odnosu izmedju jedinki...

mada postoji u apsolutnoj proporciji...

slicno je i ovde...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Mislim da su u tom video dva najbolja dela: Kada pomene Mila u istoj recenici sa David Duke-om i Richard Spencerom, i onda kada kaze da je Tariq Nasheed "anti-racist" LOL. Osim toga, solidan video. Video sam nesto slicno pre, s' tim da je to bilo sa KKK pre svega, ne alt-right koji realno ne moze da se uporedi.

znam, znam..

ali fora videa je u izolovanosti koju stvara tehnologija.
to daje veliki zamah podelama u drustvu i olaksava uticaj raznih ideologa
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
pa dobro bože moj..šta da se radi
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
  Mrzim Ameriku zato što je Martina Škreljija,ponosnog sina Albanca i Hrvatice koji preko bare emigriraše iz Crne Gore,osudi na 7 godina robije samo zato što su mu se poslovne metode savršeno poklapale sa "the American way" proklamovanom ideologijom.Pravda za Škreljija,krvopiju koga su razvlačili čak i u Watch Dogs 2 !

https://www.blic.rs/vesti/svet/presuda-najomrazenijem-coveku-amerike-bivsi-direktor-farmaceutske-kuce-skrelji-osuden/vc0nx5v

[ Wikipedia : "Shkreli was born in Coney Island Hospital, Brooklyn, New York City, New York. His parents are Albanian and Croatian who emigrated from Montenegro and worked as janitors.The Shkreli tribe is native Shkrel region in northern Albania. He, his two sisters, and his brother grew up in a working-class community in Sheepshead Bay, Brooklyn.Shkreli was raised Catholic and attended Sunday school as a child.]
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Највећи проблем на Балкану „српска популација“ — због руског утицаја

Током сведочења пред Одбором америчког Сената за оружане снаге, командант снага НАТО-а у Европи генерал Кертис Скапароти је рекао да је јачање руског утицаја у Европи највећи проблем и на цивилном и на војном плану, а посебно на Западном Балкану.

Он је рекао да Русија користи односе с челницима Републике Српске за подривање институција Босне и Херцеговине.

Генерал Скапароти нагласио је да Русија покушава да спречи евроатлантски пут појединих земаља у региону и додао да су међународна заједница и САД гарант стабилност на Балкану.

Како јавља репортер Ал Џазире, Скапароти је изразио дубоку забринутост да недостатак дипломатских активности доприноси ширењу руског утицаја на Балкану, а на питање која је земља највећи проблем одговорио је — Србија.

„На поновни упит да ли је то Србија или Република Српска, рекао је Србија, као држава, али уопште српска популација на Балкану“, јавља Ал Џазира.

Командант НАТО-а је истакао да су Сједињене Америчке Државе испустиле из вида подручје Западног Балкана, закључујући како је потребан већи војни, али и дипломатски ангажман у региону.

Н1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile Smile Smile

nista se ne menja 1000godina...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ja mislim da bi trebali da nas sve pobiju da im ne budemo problem. Isto ono sto su uradili Jevrejima.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
kazem ja...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 702 703 705 706 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 22:04:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.354 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.