Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 12:28:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1138005 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Е свашта. Smile
Ја жени говорим да не мјеша туризам са бомбардовањем а ови мени колико они знају американаца.
Па јебо те као да смо бомбардовали ми њих а не они нас. Smile
Па знам и ја једног који је американац али не знам оних милион који су били за бомбардовање
прво Републике Српске па онда Србије и ради тих милион им желим атомску по глави
становника па и ономе којег ја познајем (мујиџа из босне  Smile).
Успут,не знам оне који су наредили оснивање Хашког суда да оправдају своје интервенције,не знам
ни оне што убише малу Милицу,не знам ни оне што ми на два пута ракетираше километар од
стана не знам ни оне који су помогли да из Хрватске оде 300.000 срба, не знам ни оне што од
Косова праве албанску државу и хвала богу да не знам јер бих пукао од муке да познајем такву
гамад али им и даље од срца желим шта сам већ написао,наравно да буду активиране.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ma Obama je vanzemaljac ,rodjen musliman a odgojen kao hrisanin od popa koji je ludak i psihopata.
Prvo kad je dosao na vlast je nazvao telefonom sve muslimanske zemlje pa Africke pa tek onda na kraju Evropske predsednike. I jos mu dadose Nobelovu nagradu a covek nista nije uradio a cak nije bio ni na spisku uzih kandidata a on jos veca dzukela pa je primi a zna sam da nije zasluzio,e to je bila klasicna reakcija crnca.
U Svedskoj su dobro i tacno unapred znali sta rade i svi su se bar dobro nasmejali reakciji.
Znali su da ne moze da zadrzi pare,postoji zakon za Americkog predsednike da ne mogu da prime novcano poklon koji je veci od dve hiljade dolara, Zato svi odlazu sve da mogu uzivaju posle predsednistva.
druze,mene iskreno zabole za ameriku i Obongu,stavise,sto oni vise propadnu/ju,to je ostatku sveta,i meni lepse,al,samo da ti kazem,onako,usput-batali se prica o Obongi i "njegovoj" vladavini.on,kao i svi dosadasnji ljudi koji su nosili titulu "Predsednik AMerike" samo glumi i govori ono sto mu se naredi.nije on nikakav autoritet ili faktor tamo,on je samo obican glumac,koji sedi u onoj palati i glumata vladara.
Citat
Na celom Svetu je Najbolja klopa
kako da ne
Citat
Mozes da kupis oruzije mozes da nosis na otvorenom oruzije.
da,mislim,to je toliko dobar zakon,toliko dobar,fenomenalan,da je to zemlja sa najvise ubistava i bandi,i istovremeno sa najvecim stepenom paranoje i agresije.
Citat
Americke kuce imaju najvise prostora
ovo je tolko blesava izjava,da nema potrebe ni da komentarisem.
ko da ja sada kazem - Francuske zgrade imaju najlepse boje na sebi...
(ako nisi razumeo,nemoj ni da pitas,nije bitno...)
Citat
,kuca sa cetri spavace sobe ,kuhinjom,dva kupatila,recepcijom,dnevnom sobom ,pokrivenim grejanim bazenom i duplom garazom sa elektricnim vratima
uf,uf,uf...  Smile
Citat
Americke kuce imaju najvise prostora ,kuca sa cetri spavace sobe ,kuhinjom,dva kupatila,recepcijom,dnevnom sobom ,pokrivenim grejanim bazenom i duplom garazom sa elektricnim vratima na periferiji Las Vegasa je
88 hiljada dolara a za te pare u Beogradu bices srecan ako nadjes mali dvosoban stan.
da,sine,i kao sto si i sam rekao-to se,kao i svaka takva "americka kuca" nalazi na periferiji,u predgradjima,koja su najpopularniji vid zivljenja,iako se obicno nalaze usred nekih vukojebina,tako da ti cak i za odlazak do prodavnice trebaju kola i pola sata(pricam iz iskustva,samo da znas).a da ne pominjem kako zudim za zivotom usred naselja od hiljadu ljudi,usred jebene pustinje,na 15 km od najblizeg marketa ili mesta za zabavu.
a sto se tice Beograda,i te cene,za te pare i u svakoj drugoj metropoli ne bi mogao da nadjes cak ni neku garsonjeru,tako da ne vidim u cemu je tu problem.

a sto se tice kvaliteta,izdrzljivosti,kao i aerodinamicnih sposobnosti americkih kuca,vec znamo kako to izgleda...

Citat
Ne mrzi niko stvarno Ameriku ,
vec samo njenu spoljnu politiku
a,da,dobro staro opravdanje "ne mrze svet ameri,samo njihova vlada".
kako da ne.
Citat
I Svi drze ikonu svetca u dnevnoj sobi,i u frizideru imaju slaninu a u ormanu rakiju  za specijalne prilike
...koje nikada nece docekati.
Citat
mogu da rade sa svim nacijama i rasama al najmanje sa drugim Srbima e njih se klone.
gluposti.

ja razumem da se tebi svijda ta zemlja,i razumem i zasto(<pod ovim ne mislim ni na sta uvredljvo),ali nemoj tako da nabadas neke price.

sto se tice ove @Gea-e,@Yeti je dovoljno rekao.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2010, 17:14:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Сулејман Тихић. Smile Smile Smile јебо матер оригинал

« Poslednja izmena: 07. Apr 2010, 19:23:21 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Citat
Americke kuce imaju najvise prostora
ovo je tolko blesava izjava,da nema potrebe ni da komentarisem.
ko da ja sada kazem - Francuske zgrade imaju najlepse boje na sebi...
(ako nisi razumeo,nemoj ni da pitas,nije bitno...)
Citat
,kuca sa cetri spavace sobe ,kuhinjom,dva kupatila,recepcijom,dnevnom sobom ,pokrivenim grejanim bazenom i duplom garazom sa elektricnim vratima
uf,uf,uf...  Smile

Vidim, neko je mnogo gledao americke filmove  Smile
Idi bre, stanovi ko kokosinjci, prosecni Balkanac zamane rukom da se poceslje u kupatilu i dodirne zid. Gipsane ploce svuda po stanovima, cujes komsiju kad vari hamburgere. A kuce drvo, ne obijas ih vec sa motornom testerom ih otvaras.
Od bazena imas malo nesto u Floridi, u nekim stambenim kompleksima gde sa karticom ulazis, al nema toga u Minesoti.
Da ih ne crnim toliko al nije bas svako da ima cetiri spavace sobe, nije to bre "Dinastija".

pa dodji radi gradjevinu u srbiji od jutra do mraka nosi malter za 10 dolara dnevnice,il idi kopaj slicna je tarifa,mogu i ja da te uposlim imam 100ara plodnih oranica

Pa bolje sedeti kuci i nista ne raditi, i kukati i grebati se okolo, ziveti sa matorcima itd. Nemcima su zene cistile cigle ceo dan, posle toga dolazile kuci, zbrinjavale decu u hladnom polusrusenom stanu. Nisu ni u Nemackoj posle rata bile dnevnice po 250 evra.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Vidim, neko je mnogo gledao americke filmove  Smile
Idi bre, stanovi ko kokosinjci, prosecni Balkanac zamane rukom da se poceslje u kupatilu i dodirne zid. Gipsane ploce svuda po stanovima, cujes komsiju kad vari hamburgere. A kuce drvo, ne obijas ih vec sa motornom testerom ih otvaras.
Od bazena imas malo nesto u Floridi, u nekim stambenim kompleksima gde sa karticom ulazis, al nema toga u Minesoti.
Da ih ne crnim toliko al nije bas svako da ima cetiri spavace sobe, nije to bre "Dinastija". 
upravo tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Super posteri ,
Mnogo ruzna ova crna Rice ovo crtana guza joj je lepsa od njene prave,

Pa i Ja pricam valjda iz nekog iskustva Amerika je mnogo lepa za odmor i shoping i sve sto sam ti naveo je tacno i svi su mnogo ljubazni kad si turista,naravno to je vestacki biznis orjentisano ali opet te usluze da se osecas fenomenalno.

Svud imas siromasnih ljudi pogledaj samo Detroit crncuge i rusevine kao da je preziveo atomski rat sve je zapusteno a i imas prostih Hill Billija iz Micigena i Kentakija pogledaj samo Silver city ,dve porodice su se ukrstale zadnjih 300 godina gde god odes kao da te svud sluzi ista osoba od benzinske pumpe pa do banke od bioskopa do prodavnice kao da si u nocnoj mori jer svi lice jedno na drugo,ali nisam pricao o njima i nisam pricao o stambenim blokovima,i mi ne pricamo o socijalnim slucajevima toga svuda ima.
Zasto bi ti kao normalna osoba isao tamo gde je kriminal i gde su probisveti i prosti ljudi na najnizoj skali postojanja kao u Dzeri Springeru.
Amerika nije prva niti po ubistvima ni po silovanjima vec je to Juznoafricka republika proveri ako zelis.

Naravno da su nase kuce u Srbiji boljeg kvaliteta i solidnije gradjene sa lepsim pogledom,ja kad sam postavljao cak i obicnu stazu izmedju kuca i garaze ja sam armirao beton svud u svom dvoristu.

I u Srbiji se servira dobra klopa ali niti su porcije toliko velike a niti su jeftinije od Amerike tamo je ipak veci izbor.A i njihovi domaci proizvodi su suprimnog kvaliteta i traju dozivotno sve sto su stariji sve su bolji
pocevsi od odece pa do alata ,taj kvalitet uvozne stvari nemaju.Ja shvatam da ti ne volis Ameriku od bombardovanja ali ne mogu da razumem da ih mrzis vise od Turske ili Nemacke koja su pobile milione srba vise
pa opet tamo ljudi danas zive i rade ,zar ti to nije neshvatljivo ,amerika je bar dala par dobrih stvari kao bluz i dzez i holivud sta ti je turska ostavila,crnu kafu i uticaj na seljacke zvuke folka.
Sto se tice bombardovanja necu da ulazim u polemiku cija je krivica bila i ko je kriv i zasto, necu da razmatram to uopste jer je uzaludno i kasno ,treba gledati u buducnost.Svi smo izgubili nekog u ratu i to je zalosno ,ratova je bilo i bice ih jos.Svet je poput sahovskog polja i neko uvek gleda da povuce bolji potez ,Sila u svetu se pomera brzo sa Zapada na Istok nemoj slucajno ni da pomislis da ce za Evropu ili Srbiju to biti bolje.
Ja nisam bolji covek od bilo koga drugog i jer i Ja isto vrsim generalizaciju sa svim bivsim Jugovicima .
Rekao sam da nikad vise necu ici na Jadransko more jer Srbija vise nema tamo izlaz i verujem dok se ne dokaze suprotno da svi sto su se odvojili od nas ,svaka ili sve do jedne republike bivse Jugoslavije nas mrze vise od bilo koga na svetu i nikada im ne bih mogao verovati da mi spremaju hranu ili bilo sta jednostavno vise im ne verujem i voleo bih da mi neko dokaze suprotno.
Iz tog razloga za tri nedelje idem u Spaniju na najvece od Canery ostrvaTenerif sa jos sest drugara i mogu da radim sta god hocu bez ikakvog straha da ce neka budala da mi pljuje u kafu ili da me prezire zato sto sam iz Srbije i zato sto mu je neko poginuo ili sto je propatio u ratu .

Ola
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 19:47:19 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@alex-procitao sam sve sto si napisao,i...slazem se.   Smile Smile Smile
samo da kazem da kad sam pricao o broju ubistava,da,tu sam pogresio,i ostavio to,ne proveravavsi,jer nisam mislio samo na broj ubistava,vec generalno,na broj bandi i generalno rasiren kriminal,tako da po tome nisu prvi,ali su svakako prvi po paranoji,sovinizmu i mnogim drugim losim stvarima.
i naravno,jazz i blues,moje dve omiljene vrste muzike,jesu izasle iz Amerike,ali nisu ih smislili tamosnji belci,vec crnci,robovi koje su ti potomci kruvi i robijasa dovlacili da rade za njih.
no,tehnicki,ti jesi u pravu,jer tehnicki,pricamo o tome odakle je potekla ta muzika,a ne ko ju je smislio,sto znamo svi,nego samo ocu da podsetim.
i izvini sto sam bio malo ostar u proslom postu,vidim da si sasvim ok tip,nego se mi ovde navikli na kojekakve @Klice,@stanoje i slicne,pa uvek pocnemo tako.
a sto se tice moje mrznje prema americi,da losa je,ali,ne,nije nastala samo zbog bombardovanja,i,da,tacno je da su nas i Turci i Nemci dugo dugo trtili,ali,ja ove mrzim zato sto su oni za samo par decenija uspeli ono sto Nemci i Turci nisu uspeli za nekolko vekova,i to sto ne rade to samo nama,vec celom svetu,a,naravno,opet se to odrzava na nas.no,to je sada druga prica.
i,da,ovo mi se mnogo svijda...
Citat
pogledaj samo Silver city ,dve porodice su se ukrstale zadnjih 300 godina gde god odes kao da te svud sluzi ista osoba od benzinske pumpe pa do banke od bioskopa do prodavnice kao da si u nocnoj mori jer svi lice jedno na drugo
Smile Smile Smile Smile Smile

otrpilike ovako nekako...  Smile Smile

Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 01:21:03 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Amerika nije prva niti po ubistvima ni po silovanjima vec je to Juznoafricka republika proveri ako zelis.

Dobro, to stoji, nije nesto ni Brazil pobego  Smile

A i njihovi domaci proizvodi su suprimnog kvaliteta i traju dozivotno sve sto su stariji sve su bolji
pocevsi od odece pa do alata ,taj kvalitet uvozne stvari nemaju.

Dobro, alat im je jako dobar, i nije skup zbog kursa evra, mada se sada mesa i krs

nego se mi ovde navikli na kojekakve @Klice,@stanoje i slicne,pa uvek pocnemo tako.

Smile Smile

Khm, pardon, ove legende u duplom izdanju su ipak iz juzne Afrike, beli farmeri koji se trte medjusobno pa ispadnu ovi manekeni za reklamu "Jelen" piva, video sam davno u jednoj knjizi nekog fotografa (zaboravio sam mu ime). Sliko je tip likove, ne mos da zamislis da postoje, na Kosovu nema takvih ljudi  Smile
Al ovi prvi sa slike su prosek, nisu ni oni supermeni.
Inace, moglo se nesto napraviti sa tim, najkasnije sa Milanom Panicem se mogao skupiti neki lobi kod Amera, sada ne bi bilo ove farse oko Kosova.
Inace, da nije bilo rata i da je bila EU devedesetih, namlatilo bi se para samo tako. A uz put, ekonomija SFRJ je bila jaca nego recimo Spanije kojima je industrija paradajz, pomorandze i Majorka, a za vreme Franka su mogli da sanjaju o Jugo standardu. Slicno Grcka, a Irska bila na nivou Bosne, glavni aduti Ginis i crvenokose zene plus IRA. Al eto odo u off.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
ova dvojica su bili uzor za one likove u falloutu 3,extenzija koja se desava na jugu amerike
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Keva im isla u lov na Jelene pa zato  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 12:28:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.355 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.