Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 06:59:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto Mrze Meksikance?  (Pročitano 14794 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
[
Каква је разлика између тебе и тих Мексиканаца?!  Smile

rasa ....  rasno poreklo itekako odredjuje ponashanje individue , shta god vi o tome mislili ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bf

Ti pljujes po malim Mexikancima, a pusis najbolje iz Mexica? Ajd' sad lepo reci, jel ide to?  Smile

Rasno poreklo: Znaci, crnac ne oseca bol? Belac moze da leti, a Arapi imaju Teslono oruzje? Smile Smile Ne mlati ...
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
pogresno ste protimacili pitanje on pita sto on nije gamad a ti meksikanci jesu  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson K510i
Ja nikom zemlju ne uzimam. "Mi" ? Auuu
 Smile
Znaci ti si mrzis nekoga zato sto citiram "smrde na beli luka i imaju puno dece"
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 Smile
Znaci ti si mrzis nekoga zato sto citiram "smrde na beli luka i imaju puno dece"

on mrzi zato shto ga nasilno izjednacahavaju sa mexikancima , iako je svakom normalnom choveku jasno da je to nasilje nad prirodom. u stvari , chak mexikance stavljaju ispred njega ,poshto u americi postoji tzv affirmative action gde jedan crnac ili mestizo ima vishe prava da se shkoluje ili zaposli nego belac.

uostalom , uvode to i u  srbiji (poslovi samo za rome , besplatne knjige za rome , stanovi za rome ... ). to je sve deo planiranog genocida nad belom rasom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
koliko god ti bio rasista  u ovome se moram sloziti sa tobom i mene to jezivo nervira .... ne znam zasto oni dobijaju nesto samo zato sto su drugaciji  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
 Smile
Осећа се угроженим јер се у очима "Американаца" он не разликује од тих Мексиканаца.

uostalom , uvode to i u  srbiji (poslovi samo za rome , besplatne knjige za rome , stanovi za rome ... ). to je sve deo planiranog genocida nad belom rasom.

Нема то везе са никаквим планираним геноцидом над белом расом. Јел ти мислиш да су владари из сенке црнци, индијанци, Кинези?! То што циганима деле станове, је само завлачење у дупе "демократској" европи.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

Нема то везе са никаквим планираним геноцидом над белом расом. Јел ти мислиш да су владари из сенке црнци, индијанци, Кинези?! То што циганима деле станове, је само завлачење у дупе "демократској" европи.

lakshe je vladati nad  meshancima i belcima koji veruju kako je "cool biti kao crnci" . masa bez rasnog ,nacionalnog i kulturnog identiteta je bezoblichna kao glina - i moze da se oblikuje prema zelji gospodara ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Arapi imaju Teslono oruzje? Smile Smile Ne mlati ...
Па није Тесла Семит  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da je bela rasa "superiorna", ne bi se danas postavljalo pitanje opstanka iste (ma sta to znacilo... iako ja mislim da eventualno "istrebljenje" bele rase ima veze sa evolucijom, a ne sa nestankom, zato sto to neko tako zeli iz ciste zlobe ... Smile uostalom, istrazivanja govore, da ce za 600 god dominantna rasa biti ljudi boje koze bele kafe Smile ... ).

Sta znaci biti "superiorna" rasa? Biti u mogucnosti da onu "inferiornu" nadmasis u svemu, a belci, kao sto znamo nisu u stanju da to urade. Zato su te price o visoj/nizoj rasi, produkt bf-ovih smesnih cigara i huskanja napaljene dece. Smile

P.S.  Prosecan IQ ljudi u Juznoj Koreji je 108 Smile .... a nisu belci  Smile
« Poslednja izmena: 25. Mar 2008, 22:13:51 od littlegirl1 »
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 06:59:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.