Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:20:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto Mrze Meksikance?  (Pročitano 14738 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Raven, razumem o čemu pričaš. I ovde isto sranje. Romi ovo, Romi ono, društva, zaštitne agencije, kao da svi imaju, svima je sjajno, a samo Romima ne valja. A ima mnogo mnogo više srpskih porodica koji jedva sastavljaju kraj sa krajem, ali su isuviše ponosni da se prijave tako negde i da primaju milostinju.... Svi su zaštićeni, i bolje je da budeš sve drugo osim Srbin, u ovoj današnjoj Srbiji. Znam porodice roma koji godinama rade na crno, i muzu državu kao socijalno ugroženi, i knjižice im se overavaju kao socijalno ugroženima, dugovi za struju preko 100 000 din, i ne seku im, jer oni jelte Romi, socijalno ugroženi, a meni kad dug predje 5000, eto opomene...
Razumes me brate.
Ja ne trazim poseban tretman. Samo trazim pravdu nista drugo.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
Raven, razumem o čemu pričaš. I ovde isto sranje. Romi ovo, Romi ono, društva, zaštitne agencije, kao da svi imaju, svima je sjajno, a samo Romima ne valja. A ima mnogo mnogo više srpskih porodica koji jedva sastavljaju kraj sa krajem, ali su isuviše ponosni da se prijave tako negde i da primaju milostinju.... Svi su zaštićeni, i bolje je da budeš sve drugo osim Srbin, u ovoj današnjoj Srbiji. Znam porodice roma koji godinama rade na crno, i muzu državu kao socijalno ugroženi, i knjižice im se overavaju kao socijalno ugroženima, dugovi za struju preko 100 000 din, i ne seku im, jer oni jelte Romi, socijalno ugroženi, a meni kad dug predje 5000, eto opomene...
Razumes me brate.

Јел ти капираш да он и треба да има већа права од тебе?! Он је староседелац тог континента а ти ниси, камо среће да Индијанци имају највеће привилегије у САД.
У тој позицији си ти шиптар а не они, ти си дођош и емигрант!
То што их мрзиш је само знак твоје слабости, а не супериорности.   Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 18:05:03 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson K510i
Јел ти капираш да он и треба да има већа права од тебе?! Он је староседелац тог континента а ти ниси, камо среће да Индијанци имају највеће привилегије у САД.
То што их мрзиш је само знак твоје слабости, а не супериорности.   Smile
Citat

a ja napisao onoliko uzaludnih postova. kao da smo ista partija  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
hahahahahahah Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 da razgranichimo dve stvari :

1. meksinaci (mestizosi ,latinosi ) nisu starosedeoci kontinenta - oni su nastali tek posle dolaska belaca , rasnim meshanjem ...

2. indijanci (native americans) su pre dolaska belaca ziveli u relativno malim plemenima i nisu posedovali zemlju . bogatstvo ,kulturu , istoriju amerike je stvorio iskljuchivo beli chovek - i ako nestane belih ljudi (postanu manjina) , severna amerika ce se svesti na nivo tzv latinske amerike .

bash zbog toga rasno meshanje jeste genocid - meshanci koji tako nastanu nece nikad biti dovoljno kvalitetni da odrze nivo civilizacije ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson K510i
A cekaj ti hoces da kazes da je Pokahontas smuvala Dzona Smita, a Malinche Hernana Kortesa, kako bi unistile belu rasu.  Smile  Cini mi se da preterujes, ajde ono sa Jevrejima i pije vodu (tu i tamo), ali ovde  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
A cekaj ti hoces da kazes da je Pokahontas smuvala Dzona Smita, a Malinche Hernana Kortesa, kako bi unistile belu rasu.  Smile  Cini mi se da preterujes, ajde ono sa Jevrejima i pije vodu (tu i tamo), ali ovde  Smile

pokahontas je bila izolovan sluchaj - u sev.americi je bilo malo sluchajeva rasnog meshanja jer su tamo bili uglavnom protestanti. u juznoj americi je do rasnog meshanja doshlo prvenstveno zbog uticaja katolichke crkve (malo iz pohlepe za novim vernicima , a malo iz mrachnijih motiva - jevrejski uticaj je uvek bio jak u toj crkvi ) .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson K510i
u juznoj americi je do rasnog meshanja doshlo prvenstveno zbog uticaja katolichke crkve (malo iz pohlepe za novim vernicima , a malo iz mrachnijih motiva - jevrejski uticaj je uvek bio jak u toj crkvi ) .
pa u pravu si ali ja ti kazem da je "beli" element uticao na to a ne indijanci. pa naravno da je uticaj jevreja u "toj crkvi" jak, kad su je oni i osnovali. mada generalno nemam nista ni protiv jednih ni protiv drugih, sa jednim strane ih gotivim sto su tako jaki i tajanstveni a sa druge ih mrzim iz istog razloga.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 pitanje je ko je osnovao katolichku crkvu ,a josh vece je pitanje ko je kontolisao/kontrolishe ...

prema nekim izvorima , katolichka crkva je unazadila svojom politikom belu rasu za oko 500 godina:

1. zabranom da se sveshtenici zene ,a svestenici su bili najobrazovaniji i najinteligentniji sloj drushtva  Smile

2. progonom "jeretika" i svih koji bi se suprotstavili njenom mishljenju - shto je na kraju unazadilo sve katolichke zemlje ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Razumes me brate.

То што их мрзиш је само знак твоје слабости, а не супериорности. Smile
Oni starosedeoci? Malo sutra! Nekoliko drzava priznajem jesu, ali ne cela USA. Indijanci su starosedeoci i sa njima nemam problema, moj najbolji drug iz skole ovde je Indijanac pleme Patawatami. Ni on ne voli toliko tvoje "starosedeoce." Mozda sam "Shiptar" ali ja nikome nista nisam oduzeo, i dosao sam na posten i legalan nacin.
Brate mnogo ti kenjas o stvarima o kojima nemas pojma da pricas ako/kad budes dosao ovde i proziveo kako sam ja to uradio i jos mnogo ljudi kao ja onda ces da razumes sta ja pricam. U medjuvremenu uzdrzi se komentarisanja o stvarima u kojima nemas iskustva, i kojima si video preko TV-a, ili procitao iz enciklpedija. Isto kao ja kad bih komentarisao ko je najbolji narodnjak kod nas a uopste ne slusam tu muziku.
Mozda treba da ih volim?  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:20:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.