Ја волим све Европске народе. Мрзим Бриселску бирократију, прегласавања у којима национални парламенти губе власт са сваким новим европским споразумом.
Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".
gambino se opet uhvatio sa svojom crnachkom i arapskom bracom ...
evropu danas ne treba mrzeti nego je zaliti jer je postala shugavo kuchence amerikanaca ,odnosno njihovih gazda jevreja . srbi jesu beli i evropski narod ,a li nikako ne treba da ulazimo u EU jer je ona upravo zamishljena da unishti sushtinu evropske civilizacije i da stvori nakaznu tvorevinu rasnih meshanaca ,"multikulturalizma" i bednog podanishtva jevrejima.
Ја сам одавно рекао за тебе да си десни европејац и мали глобалиста. Срби јесу бели народ и увек ће бити, ако се буду држали идеологије српског национализма. Али Срби нису Европљани, јер ми смо старији од Европе, тачније од европског идентитета. Европљани су Шиптари, Црногорци, Македонци и све те нове квази нације. Ми не треба да прихватамо нове трендове.
Tвоја анти-српска идеологија је опасна, јер нуди једино очување расног идентитета, од тога су гори само јудео-либерали, јер они су тотал-глобалисти.
Tвоја анти-српска идеологија је опасна, јер нуди једино очување расног идентитета, од тога су гори само јудео-либерали, јер они су тотал-глобалисти.
moja ideologija ne nudi samo ochuvanje rasnog ideniteta ,nego nacionalnog i rasnog identiteta.
tvoja ideologija nazalost ide ka unishtenju i rasnog ,a samim tim i nacionalnog identiteta ,jer za bracu smatrate razne ne-bele narode ,pogotovo rome - i posredno se zalazete za rasno meshanje , dakle genocid srskog naroda.
Amerika je prisilila Evropu da je sledi u nečuvenom nasilju koje demonstrira nad Srbijom.
Није него ... , нико није присилио Европу да у свом дворишту прави џихадску државу, Европа је то свим срцем хтела. Ко се то бунио у Европи ?
Citat
Evropa je danas pognula glavu i zbog toga će i ona biti odgovorna za sve dalekosežne posledice koje će ovo nasilje imati po evropski i svetski poredak. Time je, pre svega, ponižena Evropska unija, a ne Srbija. Srbija je poništila i odluku EU o nelegalnom slanju misije u Pokrajinu, koja je takođe doneta usled nemoći Evrope.
Европа није понижена, то је право лице Европе, није немоћна, напротив никада није била моћнија и што се више окреће тоталитаризму постаје опаснија и моћнија. Последице по европски и светски поредак ... док је овакве Европе неће бити, јер они ће се сурово обрачунати са својим сецесионистима, угушиће сваку буну. Е.У. није слепац којој треба Америка, за оно што се дешава у Европи одговорна је пре свега Европа.
Шпанија не признаје независност КиМ ? А колико је сама помогла тој лажној држави, бомбардовањем Србије, учешћем у савременој гебелс-пропаганди итд.
Amerika je prisilila Evropu da je sledi u nečuvenom nasilju koje demonstrira nad Srbijom.
Није него ... , нико није присилио Европу да у свом дворишту прави џихадску државу, Европа је то свим срцем хтела. Ко се то бунио у Европи ?
Citat
Evropa je danas pognula glavu i zbog toga će i ona biti odgovorna za sve dalekosežne posledice koje će ovo nasilje imati po evropski i svetski poredak. Time je, pre svega, ponižena Evropska unija, a ne Srbija. Srbija je poništila i odluku EU o nelegalnom slanju misije u Pokrajinu, koja je takođe doneta usled nemoći Evrope.
Европа није понижена, то је право лице Европе, није немоћна, напротив никада није била моћнија и што се више окреће тоталитаризму постаје опаснија и моћнија. Последице по европски и светски поредак ... док је овакве Европе неће бити, јер они ће се сурово обрачунати са својим сецесионистима, угушиће сваку буну. Е.У. није слепац којој треба Америка, за оно што се дешава у Европи одговорна је пре свега Европа.
Шпанија не признаје независност КиМ ? А колико је сама помогла тој лажној држави, бомбардовањем Србије, учешћем у савременој гебелс-пропаганди итд.
ne mogu da mrzim evropu zbog svedske,finske i norveske muzicke scene...ne mogu da mrzim evropu zbog danske,nemacke i ceske kinematografije...ne mogu da mrzim evropu zbog prelepog pariza,budimpeste,beca i praga...ali cu uvek pljunuti na sediste eu u briselu...da evropa ima svesti,odavno bi zapalilto sediste sa sve poganom eu administracijom koja sama i evropu gusi
moja ideologija ne nudi samo ochuvanje rasnog ideniteta ,nego nacionalnog i rasnog identiteta.
tvoja ideologija nazalost ide ka unishtenju i rasnog ,a samim tim i nacionalnog identiteta ,jer za bracu smatrate razne ne-bele narode ,pogotovo rome - i posredno se zalazete za rasno meshanje , dakle genocid srskog naroda.
Роми јесу наши пријатељи, као и многи не-бели народи, али понављам свако мешање нације са било којом не-српском нацијом, ма колико она била ''аријевска'' је губљење националног идентитета. Када изгубиш национални идентитет, шта ће ти раса.
Citat
ne mogu da mrzim evropu zbog svedske,finske i norveske muzicke scene...ne mogu da mrzim evropu zbog danske,nemacke i ceske kinematografije...ne mogu da mrzim evropu zbog prelepog pariza,budimpeste,beca i praga...ali cu uvek pljunuti na sediste eu u briselu...da evropa ima svesti,odavno bi zapalil to sediste sa sve poganom eu administracijom koja sama i evropu gusi
Ако сам кажеш да Европа нема свести, шта ће ти њихова бесвесна култура. Међутим, сада су ушли у врзино коло, и када буду хтели да напусте ту сатанистичку унију, диктаторски режим неће дати ... и Хитлер је демократским путем дошао на власт. Нека изгину у тој коначној борби против бриселске диктатуре ко их ....
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 20:51:12 od Гамбино »
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Alcatel
Evropa je uvek bila dvolična prema nama. Ne mrzim ih , ali sam sve manje oduševljen Evropom.Ranije sam mislio da Eu ima dobre namere, ali kako vreme odmiče izgleda da njima treba samo Srbija kao tržište.