Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jan 2026, 00:20:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 261
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Е.У. ?  (Pročitano 404186 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Политика САД-а јесте била и биће уништавање "старе европе"
Немој тако, до сада сте говорили да Ханс-Дитрих Геншер покушава да нас уништи у спрези са Клинтоном. Сад одједном кажете да Клинтон у ствари покушава да сјебе Геншера.
Какве везе има Геншер са за америку Старом Европом? Smile
Ако мислиш што је њемац па и ти си србијанка а понашаш се као шиптар,хермафродити постоје или ниси чула за огледало.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Немој тако, до сада сте говорили да Ханс-Дитрих Геншер покушава да нас уништи у спрези са Клинтоном. Сад одједном кажете да Клинтон у ствари покушава да сјебе Геншера.
Ако мислиш што је њемац па и ти си србијанка а понашаш се као шиптар,хермафродити постоје или ниси чула за огледало.

Nije ona Srbijanka ( to je bila neka fabrika koja je pakovala u ladnjace visnje i maline),
nego je kao i ja, Srpkinja. Mi govorimo srpski, gradjani smo drzave Srbije( a ne Srbijanije),
nasa vlada je srpska i BoTa je srpski predsednik. Usput i crkva nam se tako zove.
Srpska ( a ne srbijanska).
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Nije ona Srbijanka ( to je bila neka fabrika koja je pakovala u ladnjace visnje i maline),
nego je kao i ja, Srpkinja. Mi govorimo srpski, gradjani smo drzave Srbije( a ne Srbijanije),
nasa vlada je srpska i BoTa je srpski predsednik. Usput i crkva nam se tako zove.
Srpska ( a ne srbijanska).

Она и ти сте србијанке (ако је она женско) а срби су сви који себе сматрају србима без обзира на територију на којој живе или су за тебе срби са КиМ Косовари нпр.
У Србији постоје и други народи који са тобом неће подијелити мишљење да су срби а ту тезу је заступао само Анте Павелић и поједини његови насљедници,у политичком смислу.
Црква се зове СПЦ и досеже ван граница Србије или ти је проблем што се Хиландар неналази у Србији да ненабрајам СПЦ и Манастире у РСК,РС или ЦГ...
Ја сам србин без обзира што неживим у Србији а инспирацију и сазнања можеш црпити из средњовјековних докумената ако ти није јасно. Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2010, 14:29:27 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ne zivis u Srbiji pa i ne razumes kako je to za nas uvredljivo nazivati nas
Srbijancima. A znam da ti ,kada kazes Srbijanac,ne mislis nista negativno.

Iz drugog pravca duvaju ti vetrovi,al aj mozda postoji topik o AP
pa iznesem tamo problematiku.
IP sačuvana
social share

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Боже сачувај.........па ја бих био најсретнији када би се срби из Републике Српске називали србијанцима али то је још увијек на дугом штапу.
Свјестан сам ја на шта ти алудираш али и шумадинац и косовар и војвођанин су србијанци у позитивном бар за мене смислу,односно држављани државе Србије а срби су само они који се изјашњавају као
и ја нпр. без обзира што неживим на територији државе Србије.
На то сам мислио када сам написао "србијанци"  и то по мени може да смета само онима којима је неки
регион дражи од државе,мени нпр.БиХ незначи ништа осим имена једне територије коју су узурпирали они који су у једном тренутку своје срамне историје напустили коријене и поријекло од којих су настали
па зато измишљају нације као што је нпр.босанско-херцеговачка нација.
Сачувај ме боже аустро-угара. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

Боже сачувај.........па ја бих био најсретнији када би се срби из Републике Српске називали србијанцима али то је још увијек на дугом штапу.
Свјестан сам ја на шта ти алудираш али и шумадинац и косовар и војвођанин су србијанци у позитивном бар за мене смислу,односно држављани државе Србије а срби су само они који се изјашњавају као
На то сам мислио када сам написао "србијанци" и то по мени може да смета само онима којима је неки
регион дражи од државе,мени нпр.БиХ незначи ништа осим имена једне територије коју су узурпирали они који су у једном тренутку своје срамне историје напустили коријене и поријекло од којих су настали

Samo kazi nekome iz Vojvodine da je Srbijanac. (mislim nekome ko je srpskog porekla).
Ima te ocas posla utepa Smile
IP sačuvana
social share

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

На то сам мислио када сам написао "србијанци" и то по мени може да смета само онима којима је неки

Samo kazi nekome iz Vojvodine da je Srbijanac. (mislim nekome ko je srpskog porekla).
Један на један увијек,у свако доба и на сваком мјесту...њему свеједно,мени још више. Smile
С друге стране,прошле седмице сам био у Суботици,на повратку у Руми и оне које познајем сам поздрављао са:"брате србине",додуше све су то моји саборци сем једне рибе која је удата у (није битно) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

Један на један увијек,у свако доба и на сваком мјесту...њему свеједно,мени још више. Smile
С друге стране,прошле седмице сам био у Суботици,на повратку у Руми и оне које познајем сам поздрављао са:"брате србине",додуше све су то моји саборци сем једне рибе која је удата у (није битно) Smile
Citat

Pa sto im ne rece "braco Srbijanci" jer ovim samo potvrdjujes moju teoriju.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2010, 13:09:04 od Rayela »
IP sačuvana
social share

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Citat

Pa sto im ne rece "braco Srbijanci" jer ovim samo potvrdjujes moju teoriju.
Коју теорију?
Још нисам чуо да је неко некоме рекао "брате србијанче" или ти то осмислила неки нови поздрав. Smile

П.С
Прије пар мјесеци сам чуо једног лика како каже да у дијелу државе Србије који знамо под именом војводина када некоме кажеш:"брате србине" срби се стиде и окрећу леђа.
Чудо су та средства информисања која немају благе везе са животом али ето и то је нека теорија коју ја
недоживјех.Е јесам "баксуз". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 3510
Србији не треба Милошевић, већ ЕУ!
Стручњак у америчком Мировном институту Данијел Сервер данас је изјавио да би Србија требало да престане да се бори за повраћај изгубљеног у време Слободана Милошевића, пре свега Косова, и да се посвети својим европским перспективама.
Износећи то мишљење у дебати на овогодишњем Бледском форуму, посвећеном збивањима у међународним односима, Сервер је рекао да би Србија променом своје политике у значајној мери одблокирала и европску перспективу Босне и Херцеговине.
Он је рекао, како преноси словеначка агенција СТА, и да је БиХ у "замци" Дејтонског споразума, при чему се заложио за његово мењање.
Серверово гледиште снажно је подржао шеф дипломатије БиХ Свен Алкалај, нагласивши да БиХ на путу ка ЕУ онемогућавају Дејтонски споразум, али и превелика условљавања Уније.
Поновивши да је улазак у ЕУ перспектива БиХ, Алкалај је нагласио да је приоритет његове земље, ипак, чланство у НАТО, јер би то, како је навео, значило "мирну Босну", односно стабилну БиХ.
Косовски министар за европске интегреције Бесим Бећај је рекао да Приштина од Брисела очекује снажније подстицаје кад се ради о хватању воза за ЕУ.
У расправи је учествовао и хрватски шеф дипломатије Гордан Јандроковић, који је казао да је интеграција Западног Балкана у ЕУ, кључ за стабилност југозападне Европе.
И остали учесници Форума, међу којима су државници, интелектуалци, политичари из више земаља и међународних организација, привредници и представници медија, исказали су жељу да се Западном Балкану снажно отвори европска перспектива.
При томе су, посебно истичући значај улоге коју у региону има Србија, нагласили да је неопходно да се међу државама Западног Балкана повећа ниво поверења и разумевања.

Да ли је могуће да нам још увек мантрају о неким еуропским перспективама.  Smile Вероватно верују да су нам у потпуности испрали мозак. Види амер да овим просторима дувају други ветрови па им се некако жури да доврше оно што су давно испланирали.
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 261
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jan 2026, 00:20:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.