Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:07:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 261
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Е.У. ?  (Pročitano 383665 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Mnogo manje. Samo mi nemoj sada pominjati "djenerale" i Hag jer su i sami znali sta ih ceka ako izgube rat.
Obrazlozi,molim te.  Smile
Posto vec neki 8. put seres o njima i njihovom trudu i naporima,pa daj onda bar jednom neko obrazlozenje,sta su oni to uradili,i cime zasluzili,da udju 6 godina pre nego sto mi znamo uopste da li cemo dobiti status kandidata.
I jos bolje-sta je Crna Gora uradila?(kao drzava)

A sto se generala(tako se pise inace  Smile ) i Haga tice,ja sam vec pitao kad ce doci i zahtev da im izrucimo i Kapetana Kuku.  Smile

Ako cemo vec svi da budemo posteni,budimo posteni do kraja.  Smile
Sto se ne dizu optuznice protiv Americkih generala i drzavnika,i njihove zlocine?  Smile

KAd bi hteli da budu prave postenjacine i pravednici,urucili bi svima odgovornim optuzbe.Dakle-polovini Americkih generala.  Smile A sto nece doci do toga? Pa,zato,naravno,sto bi Obonga u tom slucaju digo ceo svet na noge,potpuno obustavio kontakt sa tuziocima i drzavama koje zahtevaju to,a ti i tebi slicni biste dan i noc skripali i protestovali da se odbace optuzbe.  Smile

SAmo kod nas,i drugih zemalja bez Americke protekcije,moze da se desi da se ceo Generalstab i pola politicara proda,i da,ne samo se cuti o tome,nego se jos sere kako to nije dovoljno. :)Dok raznorazni klosari pored ulaze decenijama ranije,nista ne radeci,samo zato sto,eto,lizu dupeta kako valja. Smiley

Da vidim da tako nesto urade Pentagonu(odnosno-pohapse sve zlocince,dakle-polovinu generala).Ako bi uopste ikad uspeli da dodju do njih,pokupe ih,i odvedu.
Pa,bre,sravnili bi Ameri taj tvoj usrani Hag sa zemljom.  Smile Al,ne,naravno... mnogo je sladje biti selektivan (EU) pravednik i drkati i cediti Srbiju,nego se suociti sa svojim delima,ili mnogo vecim problemima,poput onih u Bugarskoj,Rumuniji i drugim pomenutim klosar-drzavama.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 14:50:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Obrazlozi,molim te.  Smile
Posto vec neki 8. put seres o njima i njihovom trudu i naporima,pa daj onda bar jednom neko obrazlozenje,sta su oni to uradili,i cime zasluzili,da udju 6 godina pre nego sto mi znamo uopste da li cemo dobiti status kandidata.
I jos bolje-sta je Crna Gora uradila?(kao drzava)

A sta je Srbija uradila ? Nista ili jos manje. Oni su malo popravili infrastrukturu, sredili zakone i sudstvo (u nekoj meri). Srbija nije ni to uradila.

A sta je sa restitucijom u Srbiji ? Da li je to uradjeno ?

Citat
A sto se generala(tako se pise inace  Smile ) i Haga tice,ja sam vec pitao kad ce doci i zahtev da im izrucimo i Kapetana Kuku

Kada bude dosao doci ce. Znas i sam da nas na to obavezuje potpisani sporazum, tako da nema sta tu da se prica.

Citat
Ako cemo vec svi da budemo posteni,budimo posteni do kraja.  Smile
Sto se ne dizu optuznice protiv Americkih generala i drzavnika,i njihove zlocine?  Smile

Oni to ne moraju, oni imaju pare i moc, Srbija nema. Shvatas, tuzno jeste ali tako je. Mozemo pricati X godina na tu temu, ali to nece nista promeniti.

Oni su supersila a Srbija to nije, niti moze da postane. To je jednostavno tako.

Citat
KAd bi hteli da budu prave postenjacine i pravednici,urucili bi svima odgovornim optuzbe.Dakle-polovini Americkih generala.  Smile
A Obonga bi u tom slucaju digo ceo svet na noge,potpuno obustavio kontakt sa tuziocima i drzavama koje zahtevaju to,a ti i tebi slicni biste dan i noc skripali i protestovali da se odbace optuzbe.  Smile

SAmo kod nas,i drugih zemalja bez Americke protekcije,moze da se desi da se ceo Generalstab i pola politicara proda,i da,ne samo se cuti o tome,nego se jos sere kako to nije dovoljno.

O kakvoj "prodaji" ti to pricas ? Nema prodaje, Srbija je potpisnica dejtonskog sporazuma. I to je to.
Sta ima da se prica ili cuti. To je tako.

Mozemo da probamo da prekrsimo sporazum. Ali oni mogu na to i da odreaguju zar ne ? Ko zna, mozda i uspe.

Ustvari, mozemo da potrazimo jakog saveznika koji bi deo svojih interesa odbacio zarad Srbije. Mada sumnjam da bi se to bilo kome isplatilo.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 15:01:54 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
A sta je Srbija uradila ?

Nije isporucila Kapetana Kuku.Ah,da,i Mladica... nista bez njega.  Smile

Prvo njega,a onda Kapetana Kuku.Ako treba,i 50 godina cemo da ga trazimo! Batalicemo sve,cak i svoje zivote,samo da ga nadjemo i predamo!  Smile

Nego,ti meni opet ne odgovori sta je Crna gora uradila da dobije status kandidata godinu dana pre nego sto mi uopste znamo sta ce biti...  Smile
Citat
Kada bude dosao doci ce. Znas i sam da nas na to obavezuje potpisani sporazum, tako da nema sta tu da se prica.
Ah,da,sporazum...   

Mislim da to nije dovoljno!  Smile Treba doraditi sporazum tako da se u njemu jasno nalaze celoj Srbiji,i svim Srbima,da obustave sve svoje aktivnosti,i daju se u potragu za Mladicem i Kukom.  Smile
Dok ne nadjemo njih,nema nista drugo!  Smile EU i saradnja sa Hagom su nas prioritet!  Smile Nas zivot!  Smile
Citat
Oni to ne moraju, oni imaju pare i moc, Srbija nema. Shvatas, tuzno jeste ali tako je. Mozemo pricati X godina na tu temu, ali to nece nista promeniti.

Oni su supersila a Srbija to nije, niti moze da postane. To je jednostavno tako.

Pa,naravno...
Srbi naprave njesra isto koliko i svi drugi u ratu,Srbi ima da predaju pola generalstaba i politicara.  Smile
Ameri kad naprave njesra,i to veeeeelliiiiiiko njesra u ratu,to je kolateralna steta,i tu nema sta da se ispituje ili sumnja.  Smile
Jel tako,Stanislave?  Smile A kamoli da se dizu optuzbe...  Smile Sacuvaj me Boze.
Cak i kad su ti zlocini izvrseni nad nekoliko miliona AMerikanaca.  Smile Nema veze,to je isto kolateralna steta.  Smile To se ne vazi.  Smile

Citat
O kakvoj "prodaji" ti to pricas ? Nema prodaje, Srbija je potpisnica dejtonskog sporazuma. I to je to.
I,naranvo,Srbija je jedina koja je cinila zlocine tokom sranja 90ih?  Smile

p.s. - jebala te restitucija.  Smile Ne treba mi EU,a jos manje ti,da mi kazete i pokazete koliko se imovine pokralo i dalo Titinim "oslobodiocima i borcima".  Smile I kako se postupa sa takvim sljamom.

Odgovori vec jednom sta je Crna Gora uradila vise nego mi.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 15:08:11 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
@hkj, rekao sam ti iz perspektive Srbije, taj sporazum je nepromenljiv. Jedino sto se moze uraditi jeste da probamo da ga prekrsimo (uz jakog saveznika, ako neko ima interes to da bude). I nema vise. Mozemo da trazimo odlaganja, promene, ali, kao sto vidis, to ne pije vodu.

Citat
a,naravno...
Srbi naprave njesra isto koliko i svi drugi u ratu,Srbi ima da predaju pola generalstaba i politicara.  Smile
Ameri kad naprave njesra,i to veeeeelliiiiiiko njesra u ratu,to je kolateralna steta,i tu nema sta da se ispituje ili sumnja.  Smile
Jel tako,Stanislave?  Smile A kamoli da se dizu optuzbe...  Smile Sacuvaj me Boze.

Tacno tako. E, sada samo da smislis nacin kako da ih prisilis da promene ponasanje. Sitnica. Dao sam ti jednom ideju: Blitzkrieg osvajanje teritorije EU i USA. Ali to nije izvodljivo zar ne ? Neka druga ideja, naravno efektivna ?
Nema ? E pa sta da se radi.

Citat
I,naranvo,Srbija je jedina koja je cinila zlocine tokom sranja 90ih? 

O tome odlucuje sud u Hagu. Ne dopada ti se to ? Prekrsi sporazum... Ko zna, mozda se nista ne dogodi, mada sumnjam u to.

Mada opet, i ti sam znas da to ne smemo da uradimo, zar ne ?

Citat
Odgovori vec jednom sta je Crna Gora uradila vise nego mi.

Malo ih je, koriste evro, imaju more. Nisu bas siromasni kao Srbija.

« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 15:24:32 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
@hkj, rekao sam ti iz perspektive Srbije, taj sporazum je nepromenljiv. Jedino sto se moze uraditi jeste da probamo da ga prekrsimo (uz jakog saveznika, ako neko ima interes to da bude). I nema vise. Mozemo da trazimo odlaganja, promene, ali, kao sto vidis, to ne pije vodu.
Ma,nema potrebe za time,bre.  Smile

Dovoljno je samo da svi ostavimo sve sto radimo,i damo se u potragu.  Smile Ako treba,i po celoj Srbiji!  Smile I celom Balkanu!  Smile Cak i oko svet,ako treba!  Smile
Jer,to je ionako nas cilj,zar ne?  Smile EU i Hag-to je smisao nasih zivota!  Smile
Tacno tako. E, sada samo da smislis nacin kako da ih prisilis da promene ponasanje. Sitnica. Dao sam ti jednom ideju: Blitzkrieg osvajanje teritorije EU i USA. Ali to nije izvodljivo zar ne ? Neka druga ideja, naravno efektivna ?
Nema ? E pa sta da se radi.
Dao sam i ja tebi: da skupimo svi ovde sa foruma pare da ti obezbedimo dozivotno,ili bar duuuuuuugotrajan boravak i nadzor u Lazi Lazarevic.  Smile I,veruj mi,sasvim je izvodljivo.  Smile
Citat
O tome odlucuje sud u Hagu.
Do jaja.Ajde onda mi da osnujemo sud koji ce se baviti zlocinima u Kongu.  Smile
Citat
Odgovori vec jednom sta je Crna Gora uradila vise nego mi.

Malo ih je, koriste evro, imaju more. Nisu bas siromasni kao Srbija.

Ok,pravicu se da nisam video ovo,verovatno te malo osamutili sedativi,pa ne znas sta pricas.  Smile

Dakle,ajmo opet - sta je Crna Gora kao drava,uradila,vise i bolje od nas,da dobije status kandidata godinu dana pre nego sto mi uopste znamo da li cemo ga ikada dobiti? Smiley
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 15:31:34 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Ma,nema potrebe za time,bre.  Smile

Dovoljno je samo da svi ostavimo sve sto radimo,i damo se u potragu.  Smile Ako treba,i po celoj Srbiji!  Smile I celom Balkanu!  Smile Cak i oko svet,ako treba!  Smile
Jer,to je ionako nas cilj,zar ne?  Smile EU i Hag-to je smisao nasih zivota! 

Nema potrebe za tim. Odgovorimo da necemo to da uradimo. Jednostavno. Mozda bude posledica, ali sta da se radi.

Jednostavno, kada nas (kao drzavu) pitaju za saradnju sa sudom, posaljemo ih u materinu. Prosto. Zvanican dokumet:

Odijamo ... mislimo da nam nije u interesu ... kraj. Necemo da vas cujemo vise da govorite o tome...

Hajde, daj predlog.

Citat
Dakle,jos jednom - sta je Crna Gora kao drava,uradila,vise i bolje od nas,da dobije status kandidata godinu dana pre nego sto mi uopste znamo da li cemo ga ikada dobiti?

Pa podneli su zahtev. Verovatno u njihovim ocima ispunjavaju uslove da dobiju status kandidata. Pitaj ih.

Mozemo i taj ulazak u EU da preskocimo, ko zna mozda te blesave ideje koje imate, znas one o savezu sa azijskim zemljama i sta ti ja znam koje, vec uspeju, mada malo je to verovatno.

« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 15:41:51 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Nema potrebe za tim. Odgovorimo da necemo to da uradimo. Jednostavno. Mozda bude posledica, ali sta da se radi.

Hajde, daj predlog.
Pa,dao sam.  Smile Sveopsta akcija traganja za Mladicem i Kukom,i kome god jos treba! Sve dok se ne nadju i ne izruce!  Smile
Pa podneli su zahtev. Verovatno u njihovim ocima ispunjavaju uslove da dobiju status kandidata. Pitaj ih.

Mozemo i taj ulazak u EU da preskocimo, ko zna mozda te blesave ideje koje imate, znas one o savezu sa azijskim zemljama i sta ti ja znam koje, vec uspeju, mada malo je to verovatno.
Mislim da opet nisi razumeo pitanje...  Smile

Ja te pitam o Crnoj Gori,i EU,ti opet pocinjes sa svojim lupetanjima.Jos samo fali "nebeki narod" i "patriJota".  Smile

Aj da probam opet,znam da sa vama senutima treba strpljenja... Smiley
Dakle - sta je Crna Gora kao drava,uradila,vise i bolje od nas,da dobije status kandidata godinu dana pre nego sto mi uopste znamo da li cemo ga ikada dobiti? Smiley
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 15:42:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Dakle - sta je Crna Gora kao drava,uradila,vise i bolje od nas,da dobije status kandidata godinu dana pre nego sto mi uopste znamo da li cemo ga ikada dobiti?

Pa rekao sam ti, ispunili su neke njima postavljene uslove. I to je to.

Citat
Sveopsta akcija traganja za Mladicem i Kukom,i kome god jos treba! Sve dok se ne nadju i ne izruce!

Gresis, treba Ljajic/Jeremic/ ili ko vec zaduzen za to, da im posalje dokument sa odogovorom:

"Nosite se, necemo da saradjujemo po tom pitanju vise."

E, sada posledice bi bile malo gadne mozda, ali istrpeli bi. Ma sta nam mogu  Smile.
Zasto je to toliki problem ?

« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 15:47:52 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Gresis, treba Ljajic/Jeremic/ ili ko vec zaduzen za to, da im posalje dokument sa odogovorom:

"Nosite se, necemo da saradjujemo po tom pitanju vise."

E, sada posledice bi bile malo gadne mozda, ali istrpeli bi. Ma sta nam mogu  Smile.
Pa,u stvari i ne mogu. Smiley nema vise sta da se bombarduje,nema vise sta da se truje,nema vise sta da se pljacka,nema vise sta da se otkida. Smiley

Sto nisu oni sjebali,sankcijama,bombardovanjima i trovanjima,to su sjebali domaci krpelji,"biznismeni",banke,"investitori" i ostali koje ti i tebi slicni opisujete kao spasioce i podrsku razvoju. Smiley
Pa rekao sam ti, ispunili su neke njima postavljene uslove. I to je to.
Ne,nisi mi rekao.  Smile Reci mi lepo,molim te,koji su bili uslovi,i koje su uslove oni ispunili?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Aj da probam opet,znam da sa vama senutima treba strpljenja... Smiley
Dakle - sta je Crna Gora kao drava,uradila,vise i bolje od nas,da dobije status kandidata godinu dana pre nego sto mi uopste znamo da li cemo ga ikada dobiti? Smiley

Oni su se odcepljenjem resili tereta rata i relativno ih je malo tako da su mali teret EU, imaju stanovnika ko manji grad nekih zemalja EU pa da upadnu u krizu ne treba im gomile milijardi.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 261
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:07:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.