Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 18:46:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 261
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Е.У. ?  (Pročitano 381431 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Pronadjoh ovaj tekst koji -NAJVERNIJE -oslikava  stanje u Srbiji o EU

Драги и поштовани пријатељи из Европске уније, безгранично (јер и не знамо своје границе) смо захвални на позитивној оцени, коју сте нам недавно великодушно уручили. Не замерите што нисмо махали репом од среће, јер ових предизборних дана не знамо где нам је глава, а где реп. Још више вам хвала на новим препрекама, које сте нам поставили, јер нам је испод части да без великог труда уђемо у ваше друштво, као што су то учинили неки наши суседи.
Знамо ми да нас ви не мрзите, јер да нас мрзите, одавно бисте нас примили у ЕУ. Такође смо вам захвални на оном бомбардовању, које је било искључиво за наше добро. Жалимо само што нисмо у стању да на добро узвратимо добрим.
Хвала вам и на препоруци да променимо и онај закон о реституцији, што ћемо учинити без оклевања, па макар морали да Мађарима вратимо Војводину, Хрватима Земун, а Црногорцима Дедиње. То ће се, верујемо, показати делотворним, јер нас искуство са Косовом подсећа на то да путујемо без сувишног баласта. Тако растерећени, пашћемо вам у братски загрљај, као оно Авељ брату Каину.
Кад смо већ код братске љубави, не брините да неког више волимо. Волимо ми вас и Америку, мајке нам Русије.
Не замерите због изостанка параде поноса, јер у свом примитивизму ми још увек користимо ону заосталу везу мушко-женско. Али, како ствари стоје, доћи ће и нама из Какња у Зеницу.
Хвала вам што и даље верујете да смо чврсто опредељени за ЕУ, пред чијим ћемо вратима дреждати, ако треба и целу вечност. И ни дан дуже.

Неискрено ваши Срби.

Smile Smile Smile

Pridruzujem se listi zahvalnih,primitivnih Srba.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Aha.....naravno, nisi se setio da kazes "Avganistanska drzava, avganistanska stvar, sta ima da se mesa EU u to kako talibani postupaju sa zenama"?

Tako je, da se njima tamo skupljaju neke babe u crnom, oni to saseku u korenu  Smile

Smile Smile Smile

Pridruzujem se listi zahvalnih,primitivnih Srba.  Smile

Place EU za Srbijom, Bosnom, Makedonijom, Albanijom  Smile

Bugarska, Rumunija i druge istocne zemlje su iskoristile svoj vojno-tehnicki potencijal da se lakse uvaljaju u EU, zemlje SFRJ su taj potencijal istrosile u ratovima a danas ne predstavljaju nikom opasnost pa se EU hebe bas za neki prijem kad nema opasnosti od nekog sukoba  Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2011, 02:29:08 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Place EU za Srbijom, Bosnom, Makedonijom, Albanijom  Smile

Placu i one za EU.Dobro,ALJbanija zaista place...  Smile Al Srbija... naaaah...  Smile Smile

Jbg,desava se to kad te neko kara bez razloga 11 godina...  Smile

Bugarska, Rumunija i druge istocne zemlje su iskoristile svoj vojno-tehnicki potencijal da se lakse uvaljaju u EU, zemlje SFRJ su taj potencijal istrosile u ratovima a danas ne predstavljaju nikom opasnost pa se EU hebe bas za neki prijem kad nema opasnosti od nekog sukoba  Smile

Ti opet u ulozi naivne francuske sobarice,a?Ili Olija Rena? (sto mu dodje isto...) Opet serendanje i razvodnjavanje teme na ono o cemu smo vec zilion puta pisali? Zaista,nisi dovoljno napljuvao Srbiju i dovoljno nahvalio Evropu...
Tebi i Stanislavu nije dovoljno sto se nasrali onomad o Bonuxu i Daciji,nego mi sad jos pocinjes nova predavanja o vojno-tehnickim potencijalima... 

Razlog sto nas ne primaju je vrlo jednostavan - ne zele nas.Ne zele,i posmatraju nas kao nizu rasu.Jedini razlog sto su i ove pomenute klosare primili je da bi sto pre pozdrali sto vise bivsih teritorija Varsavskog pakta.I nista vise.Kakav bre potencijal,'si ti normalan? Jedini koji su ista valjali i zaista nesto uradili su Ceska,Slovacka i Poljska.
Ovo ostalo... sta su oni uradili? Sta,postali glavni dzeparosi(Rumuni) i sverceri(Bugari),sta? Jel to?

Ajde,bre,pa sama Evropa se sad kaje sto ih je primila,samo ti i Stanislav mi tu pricate o nekim potencijalima, Dacijama,Bonuxima,kurcima palcima...

Mislim,da se razumemo,za smrdljive Madjare i Bugare me boli uvo,ali Rumune cenim jer su za raliku od mnogih pizdurina u regionu,prema nama obicno bili fer.I nemam nista protiv njih.Ali nece mene niko da uci da su oni,niti ovi drugi,zasluzili vise od nas da udju u tu jebenu,neprikosnovenu Evropu,niti da je ta Evropa neka visa rasa,neki ekskluzivni klub.

Ko sto rekoh vec jednom - neka crknu svi zajedno,a svoj "eksluzivni klub" i "zahteve" neka nabiju sebi u isto ono mesto gde im i Ameri turaju vec 60 godina.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2011, 16:33:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ti opet u ulozi naivne francuske sobarice,a?Ili Olija Rena? (sto mu dodje isto...) Opet serendanje i razvodnjavanje teme na ono o cemu smo vec zilion puta pisali? Zaista,nisi dovoljno napljuvao Srbiju i dovoljno nahvalio Evropu...
Tebi i Stanislavu nije dovoljno sto se nasrali onomad o Bonuxu i Daciji,nego mi sad jos pocinjes nova predavanja o vojno-tehnickim potencijalima... 

Nemam sta da ih hvalim, nemam sta da ih kudim, Srbija nece u dogledno vreme uci u EU i to je to, nema tu neke filozofije i valjda su svi sretni, sretni Srbi, sretna EU i sta sad...  Smile
Inace, niste mi jasni, mrzite EU zato sto nece da primi Srbiju ili sta, ako si zato da Srbija ne treba da udje u EU a EU upravo tako i postupa, ne znam dje je ba zapelo onda
« Poslednja izmena: 21. Nov 2011, 17:02:46 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Глас Америке: Еволуција екстремне деснице у Европи
   PDF    Штампа    Ел. пошта
понедељак, 21. новембар 2011.

Имиграција је данас једна од најзаоштренијих тема у Европи. Истовремено, то је тема која традиционалним десничарским организацијама и политичким партијама даје замах у европским владама и на интернету.

Енглеска војна лига излази на улице са захтевом да се прекине исламизација.Њен програм је националистички - сличан програму који бројне екстремно десничарске организације пропагирају широм Европе. Припадници Енглеске војне лиге марширају са својом поруком поред Британског парламента, али она нема подршку у влади – за разлику од многих других екстремно десничарских организација.

Чланови лиге тврде да се не залажу за насиље. Протест који је снимила екипа Гласа Америке је био мирољубив, мање или више. Међутим, други митинзи Енглеске војне лиге се завршавају насиљем.

Организација тврди да није расистичка. Али такође тврди да муслимани покушавају да промене британско друштво, а не да се уклопе. То посебно нервира једну од оснивача, Гејл Спејт.

„Имам пријатеље Сике. Имам црне пријатеље. Муслимани међутим имају другачије погледе.“

Енглеска војна лига је основана 2009. Али њена идеологија није нова, каже експерт за европску екстремну десницу Андреа Мамони, професор на универзитету Кингстон.

„Свеукупни универзум, галаксија екстремне деснице, покушава да себи створи идентитет, непрекидно током година, још од фашизма, међународног фашизма, доказује да има непријатеља, да има некога ко је другачији, некога ко је нешто друго.“

Макс Левитас је био тај други на улици Кејбл 1936.

„На подручју Кејбл стрита су се нашле хиљаде људи и полиција је јуришала на народ да би расчистила Кејбл стрит за фашисте.“

Тај догађај је познат као Битка за Кејбл стрит. Левитас и његове комшије су се сукобиле са полицијом да би спречиле пролазак фашиста кроз претежно јеврејско суседство.

„Људи су бацали на полицијске коње ђубре, каменице“, прича Макс.

Левитас каже да нема велике разлике између тадашњих фашиста и данашње Енглеске војне лиге.

„Енглеска војна лига је фашистичка организација. Требало би је забранити.“

Кеј Бисвас пише књигу о европској екстремној десници. Он каже да корени европске екстремне деснице данас могу да се прате до фашизма 20. столећа, али да она није фашистичка.

„Ове партије покушавају да се удаље од насилне прошлости. Оне се активно противе антисемитизму. И залажу се за промене демократским средствима.“

А поједини чланови Енглеске војне лиге кажу да се надају да ће у свом будућем програму имати и учешће у влади.

(VOA)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Inace, niste mi jasni, mrzite EU zato sto nece da primi Srbiju ili sta

Ti ako i posle 3 godine,deset tema,i ko zna koliko postova,nisi u stanju da shvatis poentu,nego pitas "zasto neko mrzi Evropu",ti si onda ili autistican,ili obican trol.

Mislim,ti ocigledno trolujes.Pa,ovo je n-ti po redu put da me prvo pitas nesto sto si me pitao x puta,i sto sam ti vec objasnjavao y puta.Vec n-ti po redu put da pricamo o ovome i n-ti po redu put da ti opet teras svoje.

Ja u klin,ti u plocu.Ja u klin,ti u plocu.Ja u klin,ti u plocu... i tako u nedogled...

Ja ti nacrtam,ti u plocu.Izvucem ti iz naftalina dokaze,ti opet u plocu.Navedem ti sve po stavkama,ti opet u plocu.

Ja ne vidim poentu diskusija s tobom vise o toj temi.Jer ti si ili Kisni covek,koji nije u stanju da prihvati bilo sta sto nije u okvirima njegovog postojeceg znanja/stavova,ili se samo pravis blesav,trolujes nas sve ovde,pa postavljas ista pitanja,na koja si vec dobio odgovore,iznova i iznova...

Na prvi pogled bih rekao da je ovo drugo u pitanju,mada,zaista,kad bolje razmislim,s obizrom na nacin na koji postujes,vise ne iskljucujem ni ovo prvo.Mislim,ti nikada ne mozes da prihvatis neciji post ili stav.Cak i ako se slazes,ti moras da dodas ona tvoja cuvena "da,ali" i "dobro,sad...".
Ti jednostavno ne mozes da shvatis neke stvari,toliko si opsednut nabijanjem sto veceg broja postova i titule,i zeljan paznje,da uleces u svaku temu koju nadjes,odgovaras na svaki moguci post,i ponavljas jedno te isto,bez obzira dal se vec pokazalo netacnim ili ne.
Mislim,sasvim je ocigledno - jos tamo pre par meseci,ja kazem da nema teorije da su ovi oko nas ikada uradili vise za kandidaturu nego mi dosad,ti pocnes da mi pricas o Rumunskoj sili.
Ja te pitam da mi kazes sta su onda,koj kurac vise,uradili,ti mi opet kreces s nekim svojim pricama.
Pitam te po cemu su onda oni toliko jaci od nas,ti mi pricas o nekim levim stvarima,ili se pozivas na Stanislavove argumente koji se svode na "Oni prave Daciju i Bonux".
I pisemo tako,pisemo,i pisemo... da bi se na kraju svaka diskusija zavrsila nekim tvojim postom koji pocinje sa cuvenim "da,ali" i "dobro,sad"...

Ti imas sest vrsta postova:

"Da,ali..."
"Dobro,sad..."
"Srbija!  "
"... OMON... " 
"...shapeshiftAri"
i one gde uzmes pa vadis svakakva offtopic sranja,samo da bi skrenuo temu.

I stalno jedno te isto.Pre samo par nedelja si me pitao isto ovo,sto si me pitao jos pre godinu dana,i ja,nadajuci se da cemo napokon da rascistimo neke stvari,uzmem i iskopam ti dokaze,iz arhiva nekoliko novina,od pre godinu dana sa naslovima u kojima EU institucije i zvanicnici kazu "Dajte nam Mladica/Karadzica i eto vam kandidatura",povecam i font,da se lepo i jasno vidi,crno na belom,sta pise...
NE! Ti opet po starom... "da,ali","dobro,sad","to ste vi tako tumacili"...     
Majku mu,nisam znao da izjava "Dajte nam Mladica i Karadzica,eto vam clanstvo" moze da ima vise znacenja...  Mozda je u pitanju neka tajna sifra...  Sta god da je... ti u Nemackoj ocigledno znas vise nego cela Srbija.

Isto i za Izrael.Ja ti dam linkove,prenesem ti sta je rekao covek koji je radio na Izraelskom nuklearnom programu,i koga je zbog toga mucio MOSAD i od njega napravio zatocenika... NE.Ti znas bolje.Bolje nego ljudi koji su sklapali to,bolje nego ljudi koji su videli,bolje nego ljudi koji o tome pisu...
Libija... bolje da ni ne pominjem.
I tako na svakoj temi.Nema te teme,barem ne na politici,koju nisi zapisao.Nebitno dal to sto pricas ima veze s vezom,bitno je da ti oznacis teritoriju.Da se javis.Posebno ako treba opet da se iskritikuju zli,losi i zatucani Srbi,kao i svi oni koji ne kampuju u americkom/zapadnjackom cmaru.

Da li to radis zato sto zaista nisi u stanju da pojmis neke stvari,ili radi trolovanja ne znam.Ako je radi trolovanja,da ti kazem odmah da ti ide odlicno,jer si neverovatnom lakocom i elegancijom ljude ovde dovodio do ludila.

Sta god da je razlog,ti ocigledno neces da se okanes toga,te mislim da,bar na ovoj temi,nema sta vise da diskutujem s tobom.Ocigledno je da si ti,u Nemackoj,bolje upoznat sa stanjem u Srbiji,Iraku,Libiji,Izraelu... i svime,nego svi mi ovde zajedno.S toga prepustam tebi ovu temu,pa izvoli besedi i dalje.Napravi i od nje svoj mali blog,ko sto si napravio od one o Libiji.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2011, 19:01:23 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson 
stvar je jednostavna:
-mi nećemo u eu, jer tamo  treba da se radi
-eu neće nas jer nećemo da radimo
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Da li to radis zato sto zaista nisi u stanju da pojmis neke stvari,ili radi trolovanja ne znam.Ako je radi trolovanja,da ti kazem odmah da ti ide odlicno,jer si neverovatnom lakocom i elegancijom ljude ovde dovodio do ludila.

Ne, nego vlastito ludilo dovodi ljude do ludila, ludilo vlada gde ga ima a ne gde ga nema  Smile

Inace, kazem, nista strasno, Srbi mrze EU zbog: ________ (razlog dopisi), EU ocigledno ne razmislja nesto o Srbiji i jos par kandidata i stvar resena, reko ja, svi sretni, Srbi nece u EU, EU nece Srbiju i resena stvar, gotova diskusija.
A sada ako to neces da prihvatis, uzdaj se u Tadica koji govori "samo sto nismo...). A to govore politicari odvajkada pa ni Tadic nista bolji, zna covek kako se ostaje na vlasti u Srbiji, nije on otkrio toplu vodu  Smile

Ti imas sest vrsta postova:

"Da,ali..."
"Dobro,sad..."
"Srbija!  "
"... OMON... " 
"...shapeshiftAri"

Pa ovo je Burek 
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Комесарка ЕУ: ЕК не види корист од руског центра за ванредне ситуације у Нишу
   PDF    Штампа    Ел. пошта
уторак, 22. новембар 2011.

- У Европској комисији се разговарало о томе да ли треба да се придружимо руско-српском пројекту изградње регионалног центра за ванредне ситуације у Нишу. Ми не видимо корист од прављења регионалне структуре јер сматрамо да координација мора да се води из једног центра - каже за „Блиц“ европска комесарка за међународну сарадњу, хуманитарну помоћ и реаговање на кризне ситуације Кристалина Георгиева која води и Европски механизам за цивилну заштиту.

- Прављење регионалне структуре донело би веће трошкове и више конфузије у моменту реаговања. Ако имате шумски пожар у Бугарској и поред Европског механизма за цивилну заштиту имате и балкански регионални центар, питање је ко одговара Бугарској на позив. Најбоље је да зову једно место, одакле ће се покренути тимови за помоћ из суседних или других земаља чланица. Превише кувара у кухињи може да поквари јело.

Да ли ЕУ смета руско-српски пројекат у Нишу?

- Русија и Србија могу да развијају билатералну сарадњу, а државе чланице могу да имају билатералне односе са другим државама. Само не желимо да стварамо нове ентитете и да улажемо новац у нешто што није већ постојећи механизам.

Да ли је неко од српских званичника показао интересовање да Србија постане члан Европског механизма за цивилну заштиту (ЕМЦЗ)?

- О томе се разговарало. Ту могућност Србија ће имати када добије статус кандидата за улазак у ЕУ. Са Македонијом смо потписали меморандум о разумевању, а Хрватска је чланица од кад је постала кандидат за ЕУ.

Може ли Србија да тражи помоћ ЕМЦЗ, иако није чланица ЕУ?

- Да, можете, чак иако нисте чланови. Прошле године механизам је покренут 29 пута. Једанаест пута су то биле земље чланице, четири пута земље суседи које имају тенденцију да буду чланице ЕУ, а остале су биле треће земље које нису ни у суседству нити чланови, попут рецимо Јапана.

Коликим буџетом располажете?

- Тренутно то је 13 милиона евра, и то је новац који служи за развој, трошкове транспорта и обуке, као и за вођење центра за праћење (мониторинг). Поред ових средстава, међутим, важан је допринос наших чланица јер оне су те које дају људство и опрему без надокнаде, а ми плаћамо транспорт. На тај начин ми омогућавамо тимовима тих земаља да стигну где год је њихова помоћ потребна или затражена.

Да ли је то довољно новца?

- Чланице ЕУ су спремне да дају још новца и очекујем да ће се износ од 13 милиона евра утростучити. Са тим - то ће бити довољно. Ми не желимо да имамо пет ватрогасаца само у Бриселу, већ у свим земљама, одакле могу бити ангажовани свуда где је то потребно.

Бојана Анђелић

(Блиц)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Inace, kazem, nista strasno, Srbi mrze EU zbog: ________ (razlog dopisi), EU ocigledno ne razmislja nesto o

Zbog toga sto zajedno sa NATO ne dozvoljava Srbiji da deli neku svoju verziju pravde po komsiluku i zato sto sprecava ekspanziju iste.
« Poslednja izmena: 23. Nov 2011, 11:50:06 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 261
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 18:46:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.302 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.