Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 22:08:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 496 497 499 500 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 253507 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Zašto mrzimo Ameriku? Smile
Pa osvrnite se oko sebe!!!
Koliko su nam samo zla naneli. . .

I još što je najgore, mi (tj. oni koji nas sada predstavljaju -Tachic=Tadic+Dachic+-Tachi) još "prilazimo" onima koji nam razaraju državu! Smile
Pa recite - koja bi normalna država to uradila, da joj se desilo isto što i nama (sada konkretno mislim na Kosovo). . .

И плавуше су укапирале...
Ал' шта вреди кад домаћини нису. У паничном су страху да ће мање пишати и срати, па доводе стране амбасадоре на сеоске славе и кикбокс. Да не говорим што су они сами (ДС је учествовала у тој одлуци) повукли амбасадоре наше земље и ограничили дипломатске контакте са земљама које су признале "Kosova".
Ето, то је са домаћинима. А има и оних псеудо-урбаних ликова који до те мере страхопоштују голу силу да јој се диве. Амери су баш кул. Они се шетају по Приштини, а потлачени народи се не шетају по Њујорку (осим кад им дају ограничеу визу за заседање УН). Баш је "кул" што се шетају по Приштини.
А мени је више кул кад се понижени и увређени освете. А за то и не морају да се шетају.

Meni su najkul likovi koji se ujedinjiju i sa crnim djavolom samo da komshiji crkne krava Smile

Pa neka je sotona i iz frakcije islamskih fundamentalista. Pa nek ide zivot Smile
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Комшија?!
Драга моја, нису они комшије, и управо о томе је реч!

Ајде да нам раде о глави Шиптари или Хрвати. Наравно, непријатељи су, што и разумем. И они могу о нама да мисле што и ми о њима. Хрвату би увек Книн био трн у оку. Онда крене јунак на јунака, па ком опанци ком обојци. А пошто су Срби били најјачи 1991, са оружјем ЈНА, које је заслужено (јер Срби су и створили ту војску), зна се ко би ту највише добио. Само да се злотвори нису мешали.

А шта ће овај са 12.000 миља да ми одлучује како ћу да живим? Шта ће он да ми пресуђује, да се игра Бога?! Упосталом то је апостаза, а зана се како Бог то кажњава (у крајњем случају). Smile
Који амерички живот је угрозио Слободан Милошевић?! Никад га нисам волео, али то питање се може са правом поставити. Који витални амерички интерес је угрожавала Србија деведетих?!? Немојте ми причати о теорији домина, јер то се свеједно догодило, и поред њихових интервенција. Гледајте историје на Виасату.
И онда видим тако они пресуђују и у Куби, Чилеу, Никарагви, Вијетнаму, Либану, Ираку, Ирану, Украјини, Грузији - свуда на овом глобусу бре, где год могу! Па нормално је да их онда неко рокне. И мени је баш драго.

Belgrade: Obrisan deo posta. Obuzdaj hormone i bez vredjanja
« Poslednja izmena: 14. Jul 2008, 19:36:11 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Motorola Fire X311
Citat
Pa neka je sotona i iz frakcije islamskih fundamentalista. Pa nek ide zivot
s njima bar znas na cemu si nema licemjernog pruzanja ruke dok ti vamo radi o glavi
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Комшија?!

Ајде да нам раде о глави Шиптари или Хрвати. Наравно, непријатељи су, што и разумем. И они могу о нама да мисле што и ми о њима. Хрвату би увек Книн био трн у оку. Онда крене јунак на јунака, па ком опанци ком обојци. А пошто су Срби били најјачи 1991, са оружјем ЈНА, које је заслужено (јер Срби су и створили ту војску), зна се ко би ту највише добио. Само да се злотвори нису мешали.

А шта ће овај са 12.000 миља да ми одлучује како ћу да живим? Шта ће он да ми пресуђује, да се игра Бога?! Упосталом то је апостаза, а зана се како Бог то кажњава (у крајњем случају). Smile
Који амерички живот је угрозио Слободан Милошевић?! Никад га нисам волео, али то питање се може са правом поставити. Који витални амерички интерес је угрожавала Србија деведетих?!? Немојте ми причати о теорији домина, јер то се свеједно догодило, и поред њихових интервенција. Гледајте историје на Виасату.
И онда видим тако они пресуђују и у Куби, Чилеу, Никарагви, Вијетнаму, Либану, Ираку, Ирану, Украјини, Грузији - свуда на овом глобусу бре, где год могу! Па нормално је да их онда неко рокне. И мени је баш драго.

Meni postaje smeshno, ali stvarno, da ste tako opsednuti tom mrznjom prema Americi.
Josh je komicnije da ti ( i ne samo ti) mislish da prosecni Amerikanac provodi svoj
zivot i besane noci smisljajuci neke zvrcke Srbiji. Pa oni bre i ne znaju gde je Srbija.
Meshaju Barislavu sa Beogradom. Njima to svejedno.

Meni bi bilo zanimljivo neko preyebavanje sa Hrvatima recimo ( moze naravno i K-Albanci,
pa cak i Crnogorci Smile), ali da ja ovde polemishem sa i o öjudima
koji i ne znaju da postojim , to mi je malo off.

Da se radujem i slavim 11.septembar u kome su poginuli potpuno neduzni ljudi
koji su se slucajno tog dana i u to vreme tu zadesili. Kao kad bih se radovala
nekoj nesreci u kineskom rudniku ili zemljotersu u Japanu.
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Mi sa prosjecnim Amerikancem nemamo problema. Taj prosjecni Amerikanac je isti kao prosjecni Srbin (malo je gluplji, ali jbg). Problem je u americkoj vlasti, u njihovim "glavonjama". Ne mrzis nekoga zbog toga sto je to sto je nego ga mrzis iz razloga kako i sta radi.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Motorola Fire X311
Citat
mislish da prosecni Amerikanac provodi svoj zivot i besane noci smisljajuci neke zvrcke Srbiji
ne zato je zaduzeno par stotina vasingtonskih birokrata sa diplomom harvarda,prosjecan amerikanac jednostavno zmuri na sve to i prima sve zdravo za gotovo jer ipak sve je to za "opste dobro"
Citat
ne naravno,ali covjek ne moze ni da bude potpuno ravnodusan,samo 2 puta tokom svoje istorije su amerikanci dobili po nosu zbog mjesanja u unutrasnje stvari zemalja na drugom kraju svjeta.uglavnom bi drugi patili a oni pokupili kajmak.perl harbur i 11 septembar su jedini primjeri da je nesto i pogodilo direktno USA.
IP sačuvana
social share

Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Комшија?!

Meni postaje smeshno, ali stvarno, da ste tako opsednuti tom mrznjom prema Americi.
Josh je komicnije da ti ( i ne samo ti) mislish da prosecni Amerikanac provodi svoj
zivot i besane noci smisljajuci neke zvrcke Srbiji. Pa oni bre i ne znaju gde je Srbija.
Meshaju Barislavu sa Beogradom. Njima to svejedno.

Meni bi bilo zanimljivo neko preyebavanje sa Hrvatima recimo ( moze naravno i K-Albanci,
pa cak i Crnogorci Smile), ali da ja ovde polemishem sa i o öjudima

Jesi ti stvarno glupa ili se pravis, pa o kosovu je jos Tito pricao da strane sluzbe prave nemire zbog cepanja 60 i neke, problem je sto svi ovde hoce da se prave da znaju u stvari znaju samo preko novina i verovatno pratis B52.
Naravno da su znali da ce posle tita doci do rata jer ima 3 nacionalnosti, jbt strane drzave ako nisu smisljale i petljale zasto su hrvatima iz nemacke poslali Migove.
A ovamo kazes kako mozes neko da slavi i da su neduzni stradali u kulama, aj krenimo redom prvo Vijetnam  3 000 000 zar tu nije bilo neduznih ali barem pola racunaj neduznih jer to se uglavnom svodilo na bombardovanje sela avionima, onda Iraq preko 500 000 civila se predpostavlja da je stradalo onda Avganistan pre neki dan bombardovali svadbu jer je neko pucao iz puske koja je stara 200 godina a ovi iz apaca mogu videti koliko ima sati a kamoli iz koje puske puca, ne budi glupa i ne brani stoku retardiranu jer ces postati ko i oni.
Evo malo demokratije
http://www.worldproutassembly.org/images/iraq-dead-bodies.jpg
http://pekingduck.org/archives/iraq%20children.jpg
http://www.insight-info.com/gallery/images/IRAQ%202006-2007/IRAQ(24).jpg
http://graphics.boston.com/bonzai-fba/Third_Party_Photo/2006/12/07/1165514245_4031.jpg

Ne i Perl Harbor i 11 septembar je namesten, sta mislis kako su drugacije mogli uci u rat nego agresijom na njihovu zemlju a pre Harbora ako si citao istroriju japan je najavljivao da ce napasti americke ratne brodove i nosace a sto se brodova u perl harburu su uglavnom bili stari razaraci nosaci i ostalo, dok su noviji bili van luke, a sto se tice 11 septembra jednostavno pogledaj od mnogobrojnih dokumetaraca i sve ce ti biti jasno.
« Poslednja izmena: 14. Jul 2008, 22:42:54 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70

ali da ja ovde polemishem sa i o öjudima

Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Па и не стоји ти поређење. Нико се није авионом закуцао у кинески рудник. Америка изазива толику мржњу да су људи спремни на самоубиство да би јој нанели неку штету. размисли и о томе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Motorola Fire X311
Citat
americke ratne brodove i nosace a sto se brodova u perl harburu su uglavnom bili stari razaraci nosaci i ostalo, dok su noviji bili van luke
pa ne znam bas kasnije kod midveja su japanci bacili najbolje stosu  imali protiv ono par olupina sto su amerikanci stigli zakrpiti na brzinu,ti novi brodovi su izasli iz brodogradilista tek 1943 i 1944 na vrjeme da se ssukobe sa jamatom i musasijem,to je bar zvanicna istorija i mislim da je bar ovaj put tacna jer japanci su bili prilicno efikasni negdje sam procitao da su jedino zaboravili gadjati rezerve goriva,da su to unistili jenkiji bi morali evakuisati havaje i odjednom bi se citava zapadna obala nasla u dometu japanskih bombardera
IP sačuvana
social share

Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 496 497 499 500 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 22:08:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.