Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:47:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 487 488 490 491 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 253946 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50

Smile Opet "mala Milica Rakic" Smile Smile ... Iskreno mi se jebe za "malu Milicu Rakic" ...

strasno kakve degenerike ovde tolerisete.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ipak bi trebali da banujete zbog ovako bolesnih izjava !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Upravo se vratih sa proslave 232 godisnjice dana nezavisnosti koji se proslavljao u Podgorici u rezidenciji. Cestitam im praznik...

А ви вала има да се начекате до те 232 године... Још само 230 година, ситница Smile
(Да не буде сад аналогија са мунлајтвоим потписаним глупостима - савремена Дукља је пљунула на ранију црногорску државу, на Његоша рецимо који је знао да је Србин. Ерго, њена историја почиње стварно пре две године).

Ако ИКУ мери у цм, наш пандур може само на пендрек да се вади. Америчких пилота има и црнаца.

хе хе хе

Кога? Разносача?!
Не, ја бих баш оставио такве ликове, да се види колико може бити поремећена памет код оних који следе Американце. Сигурно га не бих бановао док не каже коју политичку опцију у Србији подржава (наравно, он не гласа, он само прди из дијаспоре Smile )
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Upravo se vratih sa proslave 232 godisnjice dana nezavisnosti koji se proslavljao u Podgorici u rezidenciji. Cestitam im praznik...

А ви вала има да се начекате до те 232 године... Још само 230 година, ситница Smile
(Да не буде сад аналогија са мунлајтвоим потписаним глупостима - савремена Дукља је пљунула на ранију црногорску државу, на Његоша рецимо који је знао да је Србин. Ерго, њена историја почиње стварно пре две године).

Ако ИКУ мери у цм, наш пандур може само на пендрек да се вади. Америчких пилота има и црнаца.

хе хе хе

Кога? Разносача?!
Не, ја бих баш оставио такве ликове, да се види колико може бити поремећена памет код оних који следе Американце. Сигурно га не бих бановао док не каже коју политичку опцију у Србији подржава (наравно, он не гласа, он само прди из дијаспоре Smile )

Vidi, ja USA zaista volim ( a i rekoh vez zasto i kako). Naravno da kao i svaki normalan covek u prvoj
liniji volim svoju musavu,syebanu i glupavu srbijansku Srbiju.

Reci za bilo koje dete ( a ta Milica jeste bila nevino detence) da ti se za njega yebe, vishe je nego
odvratno. Ali vidish , i takvo nepostovanje dece spada u licne karakterne osobine jednog prosecnog
Srbina.
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Нажалост, у праву си...
Непоштовање према другом, другачијем, ускогрудост (видљива рецимо кадгод се странке посвађају, или кад се штрајкује) одлика је савремених Срба. Е сад ако волиш и такву Србију, мусаву како ти рече (а рецимо да ти верујем да си добронамерна) остаје питање: како помоћи???

Ако овај Разносач Пица представља Србију, а нажалост у извесној мери то је тачно, онда треба и њему помоћи. Чисто узгред, поменути је и раније имао бројне испаде, тако да је познат "органима гоњења" Smile
Дакле, код момка са пицама намеће ми се оно што је рекао Фридрих Ниче: Када неко тоне, и дави се у блату, помоћи ћеш му тако што ћеш га гурнути да што дубље потоне.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat
Дакле, код момка са пицама намеће ми се оно што је рекао Фридрих Ниче: Када неко тоне, и дави се у блату, помоћи ћеш му тако што ћеш га гурнути да што дубље потоне.

Или, да цитирам речи мог омиљеног књижевног лика, Остапа Бендера:
"Спашавање дављеника - ствар самих дављеника!"

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Jesi li ti osudio zlocine onih sa kojima se identifikujes?

То ми већ мирише на објективност Smile
Али ја не знам шта је објективност. До сада је нисам срео... Нека ми је покажу они који се највише на то позивају Smile

А Рајела нешто избегава моја питања... А ја се таман понадао да јој је ближи српски пандур него амерички пилот Smile
Pa ti si prvi pozvao nekog da osudi zlocine onih sa kojima se identifikuje, licemerno je da to i sam ne ucinis, jer u suprotnom, sam tvoj poziv je besmislen.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
U nekom normalnom, humanom drustvu, niko ne bi ni pomislio , a kamoli napisao da mu se hebe za zivot
neke nevine devojcice.

Meni se gagno hebe za specijalne jedinice iz frakcije propagande koji do iznemoglosti ( a ima tome
vec 9 godina) na najstrashniji i najbezocniji nacin zloupotrebljavaju smrt tog deteta.

Tim likovima ne padne na pamet da im je eventualno zao za neka dva mlada vojnika kojio eto
izgubishe glave,jer su i oni imali nesrecu da u nezgodnom momoentu strazare u kasarni.
Pa su videli srpskog generala. I odoshe glave. E vidis, kome je zao Milice ne sme ni ta dva
vojnika da zaboravi. Da li da mrzim Ameriku i zbog njihove besmislene smrti?
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Pa ti si prvi pozvao nekog da osudi zlocine onih sa kojima se identifikuje

Није тачно. Они и њихови су одавно "манекени Сребренице", односно намећу комплекс кривице српском народу да би оправдали злочине који су починили они који их плаћају, или они са којима се идентификују.
Дакле, нека они први покажу објективност, а можеш и ти пошто их браниш. Ајде наведи неколико пример у којем су комунисти побијени, а да то искрено осуђујеш. Такође, очекуем од тебе да то нешто имплицира - рецимо дистанцирање од политике, држава и организација које су тако нешто спровели.
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 487 488 490 491 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:47:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.