Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:36:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 481 482 484 485 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 254134 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

А реци ти мени, душо, правдаш ли америчке злочине?

Zavisi sta podrazumevash pod americkim zlocinima. Naravno da ne opravdam ( ali to ni vecina Amerikanaca ne opravdava)
invaziju na Irak ( pa josh 2 x). I naravno da ne oprvadavam bombardovanje Srbije.

Ali bi se po meni i za mene tu i zavrshilo sa americkim zlocinima.
Izuzev ako sad ne pocnesh da seckash sve na sitna crevca.

(Indijanci,Vijetnam,Koreja,Alamo i statigajaznamstavecjosh)

Значи, геноцид над становништвом целог континента је "ситно цревце"? Следећа два примера агресије ћу прескочити. Код Алама нема речи о геноциду - само о војној глупости. И то америчкој војној глупости, изазваној потцењивањем непријатеља и болесном увереношћу у своју победу. А шта мислиш о вишеструким покушајима убиства председника суверене државе којој је, приде, наметнута и сурова поморска блокада, као и неуспелом покушају инвазије на ту државу?

Није ми јасна твоја потреба да Америку браниш и да заташкаваш неке њихове велике злочине.

Pazi,pricash o Indijancima. Pri tome zaboravljash da su Spanci unistili na najstrashniji nacin i kolonizovali celu Srednju
i Juznu Ameriku. Pa ko je tamo ziveo. Sta se sa ti Indijancma desilo.

Ili si sada srecan sto je Spanija evrospki prvak u fudbalu pa si celu istoriju zaboravio?
Постоји и тема о којој сам се о томе изјаснио, али изгледа да је не посећујеш. А овде тема није упоредна злочинологија, већ амерички злочин.

Да. Драже ми је Еспања кампеон (мада бих радије на победничком постољу видео зборнају), него Дојчланд ибер алес. Уосталом, Шпанија није признала независну Косову.

Amerika je jedina drzava na svetu koja bi mogla da zivi ( i to lepo) bez ikakvih kontakta sa ostalim svetom.
Mogu sve da proizvode ,imaju dovoljno prirodnih resursa, o ljudskim i da ne govorim.
...
medicinski aparat ... koji je proizveden u Rusiji?
Не буди сигурна. Да то могу, не би пуштали пипке унаоколо.

Витафон.  Smile

Сојћиро,
живот некоме баш јесте кратак. На пример, малој Милици је баш био кратак. А Америка је одговорна за хиљаде малих Милица.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia n73
E sta sve necu ovde procitati  Smile To sto nemrzite ameriku,zahvalite bogu,sto vas ili nekog bliznjeg nije zveknula bomba ili geler,sto nezivite na kosovu...a sta tek reci za irak,avganistan ... Ko god misli da su oni tamo zbog neceg drugog osim koristi,grdno se vara.Nepostoji broj zrtava koji ce ameriku spreciti,da uzme ono sto hoce,da bi gamad zivela onako kako i zivi !!! Mrzi ih ceo svet,pa cak i susedna kanada,samo je problem sto svako ima cenu (engleska,nemacka...).Ali ne,ima ovde kod nas onih,koji misle da je to nije cool,i da su oni zbog toga isto tako cool.E,pa gospodo cvetic na uvo,i jedan u guzu i mislite kako vam je zivot suvise kratak,dok je ogromnom broju zrtava amerike bio verovatno previse dug !!!

Nemrzim njihovu zemlju,mrzim tu jeb..u drzavu !(neko je nesto sl.vec napisao ovde)

Za neinformisane i dezorijntisane preporucujem neki od filmova michael moora ili "loose change",cisto pre nego pocnu da pisu ovakva sranja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N70
Ameriku niti volim,niti je mrzim...Dakle,uopste nemam problem s'tim... Smile

Ono sto se nama desavalo proteklu deceniju je velikim delom i nasa krivica...Jedan pametan narod ne bi sebi dozvolio onakvu vlast kakvu smo mi imali...Da,mislim da smo imali pogresnu politiku devedesetih godina i da zbog toga dan danas snosimo posledice...Da trazim krivca u nekom drugom? Mozda i mogu ali prepustam Srbendama po zanimanju i isterivacima Svetske pravde da to rade...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ameriku niti volim,niti je mrzim...Dakle,uopste nemam problem s'tim... Smile

Ono sto se nama desavalo proteklu deceniju je velikim delom i nasa krivica...Jedan pametan narod ne bi sebi dozvolio onakvu vlast kakvu smo mi imali...Da,mislim da smo imali pogresnu politiku devedesetih godina i da zbog toga dan danas snosimo posledice...Da trazim krivca u nekom drugom? Mozda i mogu ali prepustam Srbendama po zanimanju i isterivacima Svetske pravde da to rade...

nemoj da koristis mnozinu....ako smatras da si ti kriv za sta se desavalo devedesetih to je ok ali nemoj da trpas bilo koga drugog u to....osecas se krivim za srebrenicu...ok....lepo se ti ubij ako te grize savest....mene bas briga Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
живот некоме баш јесте кратак. На пример, малој Милици је баш био кратак. А Америка је одговорна за хиљаде малих Милица.

Smile Opet "mala Milica Rakic" Smile Smile  Panini i "patriote", jel morate da budete bas toliko jadni? Iskreno mi se jebe za "malu Milicu Rakic" ona je zrtva pogresne politike ali postoje u Srbiji i jos manja deca koja tek treba da zive njima se ne moze pomoci ponovnim i ponovnim ponavljanjem "Milice Rakic". Srbija nije u poziciji da zbog proslosti, zaboravlja buducbnost. Srbi i Srbija dosta nezrelo gledaju na svet i zivot ... balkanski sindrom, nit manjih drzavica, niti vecih komplexa. Majkl Mur je svoje najbolje filmove snimio bas u periodu vladavine porodice Bus pocetkom 90ih i posle 2000. Zakljucak je da ima pik na porodicu Bush. Filmovi su mu dobra kritika ali sve je to jedan veliki biznis prodavanje vazduha, uzimanje para ni za sta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

И због тога им се догодило оно што је одавно требало да им се догоди.

Citat
lepo se ti ubij ako te grize savest....mene bas briga

Smile Smile Smile

О кога ја то видим...
Биће меса!
И то баш на пици...

Како оно беше... Имам поруку за Србе по Америкама: Избегавајте високе зграде. А ти Пицарош слободно и тамо разноси пице. Бићеш лепа полетно-слетна стаза... у ствари само ово последње Smile

Citat
Iskreno mi se jebe za "malu Milicu Rakic"

Већ је доста био муњлајт у потпису. Нека виде корисници форума какви монструми који се обраћају Србима (уопште нећу да улазим у то да ли је Пицарош Србин) воле Америку.
И шта треба с њима радити

« Poslednja izmena: 02. Jul 2008, 08:44:59 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Smile Opet "mala Milica Rakic" Smile Smile  Panini i "patriote", jel morate da budete bas toliko jadni? Iskreno mi se jebe za "malu Milicu Rakic" ona je zrtva pogresne politike ali postoje u Srbiji i jos manja deca koja tek treba da zive njima se ne moze pomoci ponovnim i ponovnim ponavljanjem "Milice Rakic". Srbija nije u poziciji da zbog proslosti, zaboravlja buducbnost. Srbi i Srbija dosta nezrelo gledaju na svet i zivot ... balkanski sindrom, nit manjih drzavica, niti vecih komplexa. Majkl Mur je svoje najbolje filmove snimio bas u periodu vladavine porodice Bus pocetkom 90ih i posle 2000. Zakljucak je da ima pik na porodicu Bush. Filmovi su mu dobra kritika ali sve je to jedan veliki biznis prodavanje vazduha, uzimanje para ni za sta.
lepo.....tako nesto mi nije rekla tvoja mama kad sam se druzio sa njom Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Smile Opet "mala Milica Rakic" Smile Smile Panini i "patriote", jel morate da budete bas toliko jadni? Iskreno mi se jebe za "malu Milicu Rakic" ona je zrtva pogresne politike ali postoje u Srbiji i jos manja deca koja tek treba da zive njima se ne moze pomoci ponovnim i ponovnim ponavljanjem "Milice Rakic". Srbija nije u poziciji da zbog proslosti, zaboravlja buducbnost. Srbi i Srbija dosta nezrelo gledaju na svet i zivot ... balkanski sindrom, nit manjih drzavica, niti vecih komplexa. Majkl Mur je svoje najbolje filmove snimio bas u periodu vladavine porodice Bus pocetkom 90ih i posle 2000. Zakljucak je da ima pik na porodicu Bush. Filmovi su mu dobra kritika ali sve je to jedan veliki biznis prodavanje vazduha, uzimanje para ni za sta.
Милицу сам поменуо као симбол недужне жртве, и код нас и у целом свету. Свуда где америчке бомбе убијају децу. И ако треба, помињаћу је сваки дан. На ово што си написао немам коментар, осим да ме твоја нељудскост, површност, недостатак саосећања, изопачена морална схватања и безобразлук запањују.

« Poslednja izmena: 02. Jul 2008, 09:49:43 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Iskreno mi se jebe za "malu Milicu Rakic" ona je zrtva pogresne politike

Дечко па ти си деГеније... треба те клонирати и потом вешати на трговима сваког града са преко 50000 становника...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Frizider
Opet ovaj mentol-raznosac. Kako li je u ludnici dosao do kompjutera bas me zanima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 481 482 484 485 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:36:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.