Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 00:57:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 469 470 472 473 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 258182 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Sad Ameriku mrze ljudi koji od politike znaju samo ime drzave u kojoj zive. Razlog mrznji je cijena nafte koja u Evropi ide preko 2 evra, a u Americi je oko 1,3 dolara. Mada, Amerikancima je i ta cijena velika pa se ljudi jos i zale...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Motorola Fire X311
licemjerju nikad kraja...
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

KOSMET SRCE SRBIJE!!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 196
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Ja neznam kako neko moze da ne mrzi ameriku,pa ta zemlja je ucinila vise zla nego bilo ko drugi??!! Smile Nama otimaju deo teritorije,i to Sveti deo,seru nam kako podrzavaju evropski put Srbije,a vamo salju oruzje siptarima,ma nabijem ih na k....!!!!!Kao glume tu sad neke prijatelje,a 90-tih pokusali da nas istrebe!!!I nerazume narod koji pored svega toga d... na ameriku,pali se na njih,divi,mislim strasno!!Pogledajte samo onog tadica i onu dem(on)kratsku stranku,pa nema vece americke ulizice i marionete u Srbiji od njega,a sve je poceo onaj djindjic smrad!!!!!!Sedi covek u Crnoj Gori i govori samo vi natavite da bombarujete Srbiiju,kao dok neoteramo Sloba sa vlasti,a jadan narod nije znao da na vlast dolazi vece zlo,mada po meni Slobo nije bio los,covek nije dao na Srbiju i nikad sa americkim okupatorom nije saradjivao!!!Zali Boze ove Srbije pod vlascu zutih,nemamo vojsku vise,kosmet,verujem da ce nam jos malo i vojvodinu prodati,totalno ce nas unistiti americke marionete,koje nista bolje od siptara nisu!!!e sad mozda sam malo promasio temu,neznam.sve u svemu,da,JA sam amerikomrzac!!!!!!!!!!i mislim da svaki normalan Srbin treba da je mrzi!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
to je stara slika amerike, danas bi letele glave politicarima za takvo nesto, ali ti zivis u proslosti, tako da i ne cude tvoji stavovi

on u proslosti a vi u iluziji kome je gore ja mislim vama prije zbog toga sto on navodi ono sto amerika jeste ona menja samo nacin rada ali ciljevi su isti
Ja sam u isto vrijeme i amerofil i amerofob kako pa fino
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 263
Zastava УБеркистан
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ја их мрзим зато што су џукеле.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia n73
Ja neznam kako neko moze da ne mrzi ameriku,pa ta zemlja je ucinila vise zla nego bilo ko drugi??!! Smile Nama otimaju deo teritorije,i to Sveti deo,seru nam kako podrzavaju evropski put Srbije,a vamo salju oruzje siptarima,ma nabijem ih na k....!!!!!Kao glume tu sad neke prijatelje,a 90-tih pokusali da nas istrebe!!!I nerazume narod koji pored svega toga d... na ameriku,pali se na njih,divi,mislim strasno!!Pogledajte samo onog tadica i onu dem(on)kratsku stranku,pa nema vece americke ulizice i marionete u Srbiji od njega,a sve je poceo onaj djindjic smrad!!!!!!Sedi covek u Crnoj Gori i govori samo vi natavite da bombarujete Srbiiju,kao dok neoteramo Sloba sa vlasti,a jadan narod nije znao da na vlast dolazi vece zlo,mada po meni Slobo nije bio los,covek nije dao na Srbiju i nikad sa americkim okupatorom nije saradjivao!!!Zali Boze ove Srbije pod vlascu zutih,nemamo vojsku vise,kosmet,verujem da ce nam jos malo i vojvodinu prodati,totalno ce nas unistiti americke marionete,koje nista bolje od siptara nisu!!!e sad mozda sam malo promasio temu,neznam.sve u svemu,da,JA sam amerikomrzac!!!!!!!!!!i mislim da svaki normalan Srbin treba da je mrzi!!

Bro,skroz je uredu da mrzis Ameriku,kao i vecina,mada ovi stavovi su ti cisto zlo!Nas nemora amerika da unisti,unistice nas tebi slicni,sto bi da ratuju svakih 5 godina i to skoro sa celim svetom  Smile Jel nije malo dosta ratova.Jebao nas sloba,a sad jos trpimo posledice,i zaludjene nacije iz tog vremena.E,da Sloba je imao velike veze sa CIA. Smiley 1
Kosovo je deo Srbije,ali crce sigurno nije ,jer je prepuno jebenih siptara!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

KOSMET SRCE SRBIJE!!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 196
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Pa bolje da ratujemo svakih 5 godina neko da dopustamo da nas jebu domace picke i izdajice kao sto su DS i onaj LDP!!!Ne,ja necu da ratujem sa celim svetom,ustvari hocu ako moram,ali ja bih radije resio probleme sa siptarima i njima slicnim,da ne nabrajam sad!Ti sto su lad=gali o nekim promenama posle tog cuvenog 5 oktobra su doneli vise zla i nesrece nego taj Sloba!Tacno se vidi da za jebenu ameriku rade,vidi se kako nas postepeno unistavaju!Ode nasa Crna Gora,pa Kosovo,a sta mislis sta je sledece..??!Sa njima su u koaliciji Canak ustasa i onaj madjar sto je za otcepljenje Vojvodine,tj obojica su,a i ono djubre iz pazara!!! Smile  Kada uniste sve sto se unistit moze lepo ce zapaliti kod svojih amera i ostavi Srbiju da se dokrajci!!Ja nerazumem narod koji glasa za njih,odricu se sebe,svoje nacije i vere da bi bili tamo neki evropljani i ameri,drzave koja postoji 300 godina dok mi Srbi postojimo od 600 god n.e.Kosmet jeste nase srce i sveta zemlja,Sveti car Lazar je tamo poginuo da bi mi ziveli!!!Kosovski boj!!A to sto je puno siptara zahvali mrtvom titu Smile jer ih je on tamo naseljava a nije dozvoljavao Srbima iz Srbije i Crne Gore da dodju!!Ne,Slobo veze sa CIA-om nije imao,da jeste nebi te bombardovali,niti bi ti amerika uzela Kosmet!Vodja jedne od najjacih mafija u americi Irske mafije je Srbin,cetnik,koji je rekao da sloba nikada sa amerikom nije radio i da ga je zbog toga gotivio,i da su CIA i FBI planirali atentat na Sloba na nekom samitu...Tako da...Ameriku treba mrzeti iz dna duse!!Amerofob i amerofil zauvek!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6500c
Pa bolje da ratujemo svakih 5 godina neko da dopustamo da nas jebu domace picke i izdajice kao sto su DS i onaj LDP!!!Ne,ja necu da ratujem sa celim svetom,ustvari hocu ako moram,ali ja bih radije resio probleme sa siptarima i njima slicnim,da ne nabrajam sad!Ti sto su lad=gali o nekim promenama posle tog cuvenog 5 oktobra su doneli vise zla i nesrece nego taj Sloba!Tacno se vidi da za jebenu ameriku rade,vidi se kako nas postepeno unistavaju!Ode nasa Crna Gora,pa Kosovo,a sta mislis sta je sledece..??!Sa njima su u koaliciji Canak ustasa i onaj madjar sto je za otcepljenje Vojvodine,tj obojica su,a i ono djubre iz pazara!!! Smile  Kada uniste sve sto se unistit moze lepo ce zapaliti kod svojih amera i ostavi Srbiju da se dokrajci!!Ja nerazumem narod koji glasa za njih,odricu se sebe,svoje nacije i vere da bi bili tamo neki evropljani i ameri,drzave koja postoji 300 godina dok mi Srbi postojimo od 600 god n.e.Kosmet jeste nase srce i sveta zemlja,Sveti car Lazar je tamo poginuo da bi mi ziveli!!!Kosovski boj!!A to sto je puno siptara zahvali mrtvom titu Smile jer ih je on tamo naseljava a nije dozvoljavao Srbima iz Srbije i Crne Gore da dodju!!Ne,Slobo veze sa CIA-om nije imao,da jeste nebi te bombardovali,niti bi ti amerika uzela Kosmet!Vodja jedne od najjacih mafija u americi Irske mafije je Srbin,cetnik,koji je rekao da sloba nikada sa amerikom nije radio i da ga je zbog toga gotivio,i da su CIA i FBI planirali atentat na Sloba na nekom samitu...Tako da...Ameriku treba mrzeti iz dna duse!!Amerofob i amerofil zauvek!!
A sto je bolje da ratujemo nego ovako? Da mlade izvode iz srednjih skola i fakulteta i umesto da uce, da se druze, da se vesele da idu u rat da poginu ili da postanu vojni invalidi ili da imaju traume posle toga! Pa idi ti na front, pa ratuj druze, ja necu. Srbiji cu pomoci na druge i bolje nacine. To sto je Crna Gora otisla, to demokrate nisu nista krive, to je Milu i ostalima uslo u glavu. A sto se Kosova tice, vise je zla ucinio Sloba tamo, krenuo da mudruje Albancima, oni Albanci koji su hteli s njim, on ih je odbio, pa salje vojsku, itd. Demokrate su primile samo vruc krompir iz njegovih ruku. I da, Crna Gora se otcepila kada ni Demokrate ni Ldp nisu bili na vlasti. Smile
I da, kako mozes da budes amrofil, ako mrzis Ameriku? Smile
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia n73

Sta vredi ako postojimo toliko,ako necemo jos dugo.Veruj mi koliko god da si besan,jedini spas za zemlju koju volis je da se zivi bolje,da se radjaju deca,a ne da i ova saka mlade srbije sto je ostala izgine u jos jednom besmislenom ratu.Besmislenom zato sto se stvari ratom nemogu resavati.Jel ti mislis da je srbija pobedila u bosni,i NATO,ako je tako onda bolje da smo izgubili. Smile  Smiley 1  Smile
U crnoj gori ocepljenje pocilje za vreme slobe,isto i kosova,ako ne i ranije... Realno,koji ce nam Qrac crna gora ? Smile  Slobu su hteli da skinu,tek kad se otrgo kontroli,a pre toga je bio njihov... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Не. Ствари се, нажалост, решавају ратом (или ратном претњом).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 469 470 472 473 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 00:57:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.