Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 13:18:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 470 471 473 474 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 258088 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6500c
Не. Ствари се, нажалост, решавају ратом (или ратном претњом).
To je stari zakon ovog covecanstva, ali ko kaze da je jedini? Smile
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
У међународним односима се све своди на силу којом се поткрепљује став. О правди и праву ту нема ни речи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
И у убутрашњем праву Smiley 1
Ја их мрзим зато што су џукеле.

Smile Smile Smile Smile Smile
Кратко али јебитачно Smile

п.с. Шта би с прошлошћу... Јадан Рамон, увек га зајебем... ма не, зајебе се он сам
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N70
Pa bolje da ratujemo svakih 5 godina neko da dopustamo da nas jebu domace picke i izdajice kao sto su DS i onaj LDP!!!Ne,ja necu da ratujem sa celim svetom,ustvari hocu ako moram,ali ja bih radije resio probleme sa siptarima i njima slicnim,da ne nabrajam sad!Ti sto su lad=gali o nekim promenama posle tog cuvenog 5 oktobra su doneli vise zla i nesrece nego taj Sloba!Tacno se vidi da za jebenu ameriku rade,vidi se kako nas postepeno unistavaju!Ode nasa Crna Gora,pa Kosovo,a sta mislis sta je sledece..??!Sa njima su u koaliciji Canak ustasa i onaj madjar sto je za otcepljenje Vojvodine,tj obojica su,a i ono djubre iz pazara!!! Smile  Kada uniste sve sto se unistit moze lepo ce zapaliti kod svojih amera i ostavi Srbiju da se dokrajci!!Ja nerazumem narod koji glasa za njih,odricu se sebe,svoje nacije i vere da bi bili tamo neki evropljani i ameri,drzave koja postoji 300 godina dok mi Srbi postojimo od 600 god n.e.Kosmet jeste nase srce i sveta zemlja,Sveti car Lazar je tamo poginuo da bi mi ziveli!!!Kosovski boj!!A to sto je puno siptara zahvali mrtvom titu Smile jer ih je on tamo naseljava a nije dozvoljavao Srbima iz Srbije i Crne Gore da dodju!!Ne,Slobo veze sa CIA-om nije imao,da jeste nebi te bombardovali,niti bi ti amerika uzela Kosmet!Vodja jedne od najjacih mafija u americi Irske mafije je Srbin,cetnik,koji je rekao da sloba nikada sa amerikom nije radio i da ga je zbog toga gotivio,i da su CIA i FBI planirali atentat na Sloba na nekom samitu...Tako da...Ameriku treba mrzeti iz dna duse!!Amerofob i amerofil zauvek!!

Bravo,jako inteligentno razmisljanje... Smile

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Zasto ih mrzim? hmmm pa mozda zato sto su dzukele kao sto rece neko gore...ili pak najverovatnije i najrealnije zato sto su najveci nacisti na svetu trenutno...ili hmmm mozda zato sto su drzava sa malim mudima koja laje a ne ujeda i dalje misli da je veliki tata sa velikim nacistickim mozgom...da to bi bilo najbolji odgovor...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

KOSMET SRCE SRBIJE!!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 196
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Necemo jos dugo jer nas upropascava ova politika tadica,mislim kako mozes da volis coveka koji toliko voli ameriku i tu EU,unisti nam vojsku itd..besan jesam,i to je sasvim normalno jer ta zemlja nista dobro ucinila nije,koliko ja znam sve lose dolazi iz amerike ili njenih sluga..jedini plus za ameriku su mi oni silni Srbi sto tamo zive,sto su pobegli od komunista i onog ustase tita..a koji nisu zaboravili ko su i odakle su..Moj ujak je bio od pocetka rata u Hercegovini kad su ustase krenule da napadaju i mi taj rat nismo poceli,pa je posle bio u Bosni pa na Kosovu.I icu i ja ako bude trebalo opet.Crna Gora je srpska zemlja,svi njeni vladari su govorili da su ponosni Srbi Srbi sa primorja i sad se nadje saka debila da pametuje oko nezavisnosti,jbg dubok je siptarski dzep pa je zato i lobi jak..I da,koji p=po tebi sad najbolji nacin da oslobodimo Kosovo,da nije diplomatija?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Detelina fkns,

Dakle ona komunistička titoistička JNA je bila divna & sjajna i onda je zli DS to upropastio? Neće biti prijatelju.  Tebi ako se ratuje za Kosovo idi lepo u neku enklavu dole pa tamo srbuj a ne ovde po forumu..
« Poslednja izmena: 22. Jun 2008, 17:39:09 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
SonyEricsson xperia m2
Necemo jos dugo jer nas upropascava ova politika tadica,mislim kako mozes da volis coveka koji toliko voli ameriku i tu EU,unisti nam vojsku itd..besan jesam,i to je sasvim normalno jer ta zemlja nista dobro ucinila nije,koliko ja znam sve lose dolazi iz amerike ili njenih sluga..jedini plus za ameriku su mi oni silni Srbi sto tamo zive,sto su pobegli od komunista i onog ustase tita..a koji nisu zaboravili ko su i odakle su..Moj ujak je bio od pocetka rata u Hercegovini kad su ustase krenule da napadaju i mi taj rat nismo poceli,pa je posle bio u Bosni pa na Kosovu.I icu i ja ako bude trebalo opet.Crna Gora je srpska zemlja,svi njeni vladari su govorili da su ponosni Srbi Srbi sa primorja i sad se nadje saka debila da pametuje oko nezavisnosti,jbg dubok je siptarski dzep pa je zato i lobi jak..I da,koji p=po tebi sad najbolji nacin da oslobodimo Kosovo,da nije diplomatija?!

inteligentno razmišljanje  Smiley 1
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6500c
Koja bre crna vojska, to je otislo jos tokom gradjanskog rata, da nije ne bi bilo ratnih profitera, paravojnih formacija, zlocina protiv covecnosti (sa nase strane, mada je bilo mnogo, mozda i vise od strane Hrvata i Bosnjaka). Iako mene nisi pitao ja cu ti reci odbrani Kosova: pa lepo, da nikada ne priznamo tu kvazidrzavu, da u UN stalno pokrecemo temu o zlocinima Albancima, da udjemo u EU i da ne damo njima da udju, jer bez EU nema ekonomskog razvoja, da organizujemo obavestajnu sluzbu koja ce hapsiti pripadnike albanske mafije, koja ce imati veze u inostranim policijama, da podizemo optuznice i da saljemo dokumente Haskom tribunalu protiv zlocinaca, da lobiramo u SAD i Evropi protiv Kosova itd, itd.
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

KOSMET SRCE SRBIJE!!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 196
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Ju znaci neverujem koliko zutih ima na forumu,pa zar vi ljudi ne osecate nacionalnu pripadnost??!kako mozete da optuzujuete svoje da su zlocinci??!!Kakva komunisticna jna,ja sam Cetnik brate!!I otkud znas da vec nisam bio dole??Danilobg jesi ti to protiv Srbije???
Srle37 Naravno da necemo priznati nato drzavu na nasoj teritoriji,ali kako cemo protiv EU,oni te jednostavno nezele tu dok im nekleknemo i popusimo kurac bukvalno,kao albanci!Nemozemo da pokrecemo temu o njihovim zlocinima kad je EU za njih,zena Tonija Blera i njena advokatska firma ti je branila haradinajia,onaj jedan visoki predstavnik Eu je haradinaiev kucni prijatelj,neznam sad kako se tacno zove i zna se da je unistio dokaze protiv njega pa EU nista mu neradi!!Da je on ispao kriv EU bi ispala glupa i svi bi znali da je Kosovo lazno stvorena drzava od stane njih i SAD..tako da eto ti unije..Sta ce ti razvoj kad neces imati sta da razvijas jer ako udjes u tu EU moras da radis kako ti kazu,znaci da sutra kazu Vojvodina drzava tako moras da uradis!!!!Bus je na mitingu u Zg rekao da "saoseca" sa narodom vojvodine i da se nada da ce uskoro i oni biti slobodni??!!! Smile Kreten!Lepa zamisao to za njihovu mafiju i isto tako nikad ostvarljiva,jer znas kad ce EU krenuti na njih,NIKAD!!Pola njih je na njihovom platnom spisku,rade kako im mafija kaze!!Ipak su oni najvise lobirali za otcepljenje,posto je albanska mafija jednaod najjacih u svetu.Boli haski tribunal kurac za optuznice i zlocine nad Srbima,vidim evo svi su dobili neke strasne kazne,Naser Oric 2 god.Tako da to za lobiranje pisi propalo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 470 471 473 474 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 13:18:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.