Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto mladi danas teško stupaju u emotivne veze  (Pročitano 18627 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Onda ne uspevaju iz maltene istih razloga zbog kojih nisu uspevale pre dve hiljade godina i kusur.

Mada u odnosu na ranije mracno doba... silovanja, ubijanja, hareme...ja mislim da ipak napredujemo u emotivnosti a ne obrnuto. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N97
Ma svet je propao, jeretici pokajte se, jer sudnji dan stizhe any minute now ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
Mozda zato sto vecina ljudi se pretvorila u robote, bez osecanja, samo sex i to je to a to naravno nije dovoljno.
Mozda zato sto se svi dele na grupe i kaste se ne mesaju.
Mozda zato sto bar iz moje perspektive zene ne znaju sta zele, a verovatno i muskarci imaju isti problem.
Razoren sistem vrednosti, i moralna nacela su izbrisana. Nova generacija ljudi ne zna sta da misli a kamoli sta oseca.

Ni mračno, ni pesimistično, nego, nažalost, vrlo realan pogled na problem o kojem pričamo.
Što se prve stavka tiče, istina je. Nisam više devojče od 16-17 godina, ali kad izađem do grada (što je sve ređe i ređe) i gledam nove naraštaje, njihovo ponašanje, razmišljanje, gestikulaciju, sve se svodi na sexualnu zainteresovanost (ok, to je priroda), ali ništa van tog okvira. To uglavnom važi za muškarce, mada ni žene nisu bolje. Dele frajere na "dobre"...znači obučene u trendu, nalickane, koji piju skupa pića, vozaju dobra kola itd....sve u svemu, imaju keša, i na "škart"...momke koje ne zanimaju trendovi, momke koji žive svoj stil i te iste momke uglavnom ne interesuju gorepomenute devojke. Znači, emocija nema ili su izuzetno retke.
Što se podela tiče, i tu je Raven u pravu. Nekad me glava zaboli koliko raznih grupa i grupica ima...igrom slučaja prva komšinica ima 18 godina, više zna o tome (nekada to nije  bilo toliko izraženo i bitno), i tu su strogo određena pravila. Gde će, npr. jedna devojka koja izlazi po "in" lokalima da se zainteresuje za dugokosok momka u martinkama koji ide na svirke, karikiram....
Žene zaista ne znaju šta žele. Hoće vezu, ozbiljnu, ali bez obaveza Smile, smeta im ovo, smeta im ono (isto važi i za muškarce). U stvari, svidi im se neko, i kad ga malo bolje upoznaju, pokušavaju da odstrane njegove/njene karaktarestike koje im smetaju i pokušavaju da ih modifikuju u željeni oblik, a to uvek donosi kraj odnosa/veze.
Sve u svemu, postali smo jako veliki špekulanti u emocijama, bojimo ih se, sramota nas je izraziti svoja osećanja (šta ćeš veće tuge kad u lokalu za jednim stolom sede 3 devojke, za drugim 3 momka i nikome ne pada na pamet da priđe i da se sprijatelji...). Danas je sramota iskazati svoje emocije, jer one više nisu na ceni.
Sada je klasična priča...."častim te sa dva pića, provozam te u dobrim kolima, odvedem u krevet i doviđenja).
Sve ovo sam napisala iz ličnog iskustva (sem ovog poslednjeg, jer sam suviše free da bih pristala na takav bedan sled događaja).
Blago onome ko oseća i ko to zna da pokaže i podeli sa drugima.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N97
(šta ćeš veće tuge kad u lokalu za jednim stolom sede 3 devojke, za drugim 3 momka i nikome ne pada na pamet da priđe i da se sprijatelji...)

U tom grmu lezhi zec ... samo u Srbiji, i mozhda Iranu, kad pridjesh devojci ona vec drzhi mobilni na kom je pritisnuta devetka i drzhi prst na dvojci ... pa pa paranoja ... "jao i ovaj hoce samo da me jebe" ... e to vam je nadaleko poznati srpski brend. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
Verovatno si u pravu, u stvari, današnja komunikacija se uglavnom svela na tupave sms poruke, bez kojih, pogotovo devojke, nemogu da žive.
A što se tiče paranoje, neka se pogledaju kako izgledaju (čast izuzecima), pa naravno da hormoni rade. Suknja umesto kaiša, dekolte do pupka, ima 17 godina...šta očekuje, da je neko ozbiljno shvati???
I istina je, iako sam žensko, devojke su jako uobražene, i veliki broj njih isključivo traži momka sa dubokim džepom, a šatro traži ljubav i nežnost (naravno, uz debelu finansijsku pozadinu). Fuj.
Ma sve je otišlo po .... gledam to često i zapitam se da li ja nisam normalna, ili je zaista sistem vrednosti toliko pao, da prava ljubav izumire velikom brzinom. Sve se svodi na interes i na sticanje nekog, nazovi statusa.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
meni se cini da preterujete  Smile
uvek je bilo i prave ljubavi i pravih hormona
dugokosi momci u martinkama su imali odredjenu publiku devojaka u starkama ili martinkama  Smile
uvek je bilo grupa i grupica... stilova i tipova... i svaka je ptica svome jatu letela.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
Moja dobra drugarica koja nije ni u jednoj "grupi", znači, sluša od sve od Nirvane do Silvane, zabavlja se sa teškim death metalcem 7 godina...
I meni je lakše uspostaviti kontakt sa momkom koji npr. ima sličan stil života kao ja, ali to nije obavezno.
Jednostavno, odnosi među ljudima su se promenili, nema više poverenja, pravog druženja, druženja bez interesa.
Dvoje se smuvaju, prva svađa (koja je obično oko neke gluposti) i odmah razlaz. Nema više tolerancije i razumevanja.
Što reče Hetfield: " If U can understend me, than I can understand U".
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
metalci, koliko ja znam, nikad nisu pravili veliko pitanje oko toga da li im je devojka metalka ili ne- cini mi se da je cak pozeljnije da nije  Smile
poznavala sam ih ranije dosta, i na osnovu svog iskustva zakljucujem da ta grupacija nema tu vrstu ekskluziviteta, tako da ne prihvatam primer kao relevantan  Smile

moja dobra prijateljica se takodje zabavlja sa (bivsim) metalcem- bivsim po pitanju spoljnjeg imidza, vise nisu klinci, ali on i dalje slusa tu muziku, ona i dalje nesto deseto, i molim lepo, funkcionisu i pored toga  Smile doduse, ona ponekad kaze 'iskljuci te drekavce, pliz'  Smiley 1 al' nije joj za zameriti, a ni on ne zamera  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2008, 14:59:27 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
To sam navela kao primer iz tvog prethodnog posta. Mislim da metalci nisu glavni problem zbog čega mladi teško stupaju u emotivne veze Smile Smile Smile
Krivo je društvo, okruženje, raznorazne serije (tipa Sex i Grad i sl.) koji sugerišu mladima da se brak i ljubav ne isplate, i da je, kao, bolje biti slobodan, uz povremene sexualne izlete, nego se vezati za nekog ili nedajbože imati decu.
To su devojkama uzori, te smatraju da je to ok i čak poželjan način života.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
a ja navela kao primer iz tvog ranijeg posta, kojim si se ti verovatno nadovezala na ravenov  Smile

videcemo kako ce se trendovi menjati u narednih par desetina god.... sa sve duzim skolovanjem, potrebom za sigurnoscu u vidu dobrog posla, stana, kola, svega i svacega, normalno je da se sve kasnije stupa u brak/ili prave deca.
ali, ni to nije dovoljno da bi se reklo 'kuda ide ovaj svet...' jer nas je mnogo. na ovaj nacin sve vise onih koji ne cekaju na karijeru i obrazovanje da bi se mnozili, ali ko zna, mozda je to bolje i buducnost lezi u nekim novim nomadima i novoj/staroj civilizaciji iz zemalja tzv. treceg sveta Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.