Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto mladi danas teško stupaju u emotivne veze  (Pročitano 18640 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N97
meni se cini da preterujete  Smile
uvek je bilo i prave ljubavi i pravih hormona

Ja ne preterujem. Verujem i u ljubav i srecu i nisam nezadovoljan chovek. Smile Ipak, chinjenica je da su ribe istraumirane. Chim pridjesh odmah neki gard.
Strashno volim da posmatram ljude, to mi je neki bolesni hobi i mogu samo da konstatujem da je previshe "samih u drushtvu" ...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Nekad su se devojke udavale kako im odluče roditelji. Često momka za kog će se udati nikad nisu ni videle. Često je bio po deset i više godina stariji, odslužio vojsku, podigao kuću, stekao osnove za život, a onda se u tridesetim godinama oženi devojkom od dvadeset. Nikad ljubav, samo običaji, pravila i u srećnim okolnostima poštovanje.

Vrlo je uobičajeno bilo i da se starije dobro situirane devojke ili udovice udaju za mlade momke, zdrave i bistre, ali siromašne. Ko god je malo pažljivije proverio svoju porodičnu biografiju našao je na neku takvu priču.

U porodicama su ostajali večiti neženje koji su praktično životarili uz svoje zadruge, usedelice koje su dizale decu svojih snaja.

Danas je vreme nikad bolje za ljubav i slobodno opredeljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
razgovarajuci sa prijateljima i poznanicima o odnosima muskaraca i zena danas,
nametao se jedan zakljucak koji smo uvijek izbjegavali da proglasimo kao istinu.

stice se utisak da je brak i iole posvecenija veza izmedju dvoje ljudi...prevazidjena.
zastarjela.
ta vrsta energije i fluida koja je potrebna da bi dvoje odnjegovali kvalitetetan odnos ne uklapa se u danasnji model uspjesnog covjeka....

elem,
ljubav trazi energiju,odanost i posvecenost,a to je tako tesko za danasnjeg egocentricnog,povrsnog i izgubljenog covjeka....punog paranoicne vizije svjeta oko sebe i bespotrebnog nagomilanog znanja(citaj govana),koji je pozer,los imitator jos losijeg uzora....

ljubav trazi prefinjenost....

a stvarnost prepunjena medjusobnim optuzivanjima izmedju njega i nje...nasla koza da uci ovcu Smile

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Tarantulica  Smile Smile Smile Smile

Metalci ako vec pricamo o njima si razliciti. Licno preferiram da znaju bar malo o rocku ako ni o cemu drugom. Samo dok nije grandovka takoreci narodnjak ili neka sponzorusa nema problema, jer granice moraju da se postave.
Sto se tice filmova i serija, vecina danas su takve u stilu sex na brzaka jednom i dovidjenja. Cosmopolitan ovde u USA je veoma zastupljen i obicno se svodi na One night stand. Pogresni idoli i uzori.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Liberalnom kapitalisti nije bitno ništa osim koliko će neka osoba para zaraditi za njega. U tom smislu roditelj koji planira, investira i štedi, nema slobodno vreme za prekovremeni rad i troškarenje je manje zanimljv potrošač nego Keri Bredšo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 
Pinker kaže da kad smo bili bebe onda smo bili u raju...i taj nostalgičan osećaj stiče iz toga. nikad nije bilo moguće da bez rada ili čopora da živi i emocionalni život pojedinac.
a taj svaćenja vremenu što tako kažu da od prosvetlenju je postao svestan: koji to kaže da uvek je bio moguće da i drugčija desi se, koji to kaže da nema fatalnost. to natera čoveka da bude odgovoran i emocionalno. što to znači da uvek je to bilo da emocije su važne. i danas je to, još i u reklamima i u liberalizmu. Odnosno i ljudi na zapadu isto su ljudi, kao i mi. Zašto smo mi zastrašeni. pa crkva,pa teror država i jada.al i zato smo mi odgovorni koji tu žive.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
Tarantulica  Smile Smile Smile Smile

Metalci ako vec pricamo o njima si razliciti. Licno preferiram da znaju bar malo o rocku ako ni o cemu drugom. Samo dok nije grandovka takoreci narodnjak ili neka sponzorusa nema problema, jer granice moraju da se postave.
Sto se tice filmova i serija, vecina danas su takve u stilu sex na brzaka jednom i dovidjenja. Cosmopolitan ovde u USA je veoma zastupljen i obicno se svodi na One night stand. Pogresni idoli i uzori.

Takvi polako i kod nas postaju zastupljeniji, počićemo da dobijamo inekcije sa za Zapada. Ono..."Sama a srećna", bla, bla........tešenje za sumorne "urbanistkinje". Kada bi bile srećne, ne bi učestvovale u ndustriji S&C, već bi bile negde sa svojim voljenim (bez biliona dolara i fancy cipelama).

IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 
Taratulica i poznaješ aktualni emocionalno realnost kod Ravena...? Koji su oni koji zastašuju njega, multimilioneri ili neki druga institucija?
pa negde sam pisao da baš je bilo fino piti kafu sa Majkl Dzeksonom ujutro i on mi je ispričao sve svoje sexulane običaje.
Jada je realnost i taj atribucija koji nauče sa nama institucije.
Tarantulica  Smile jer svidjaš mi Smile ti si jaka mislim jesi u smogućnosti uvida
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
Onodis,
Te Adai vagy?
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.