Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto mladi danas teško stupaju u emotivne veze  (Pročitano 18553 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mogu da prozborim ali iz iskustva sa ovog foruma sta god da ja ozbiljno kazem odmah se pogresno protumaci od pojedinih clanova Smile Smile...pa je zato bolje da se zezam i da bar ponekom nabacim smesak na lice i ja sam zadovoljan Smile

edit:ali...posto je u pitanju macka...ajde ovako....kad sam bio mladji(pre jedno 13-14 godina Smile)jedan moj drugar je imao strasnu foru....imao je obicaj da udje u diskoteku i da krene od prve devojke koju sretne i da je pita:"da li hoces da popijes pice sa mnom?" ako ga ona odbije isao je odmah do sledece itd,itd....onda sam ga ja pitao zasto to radi i on mi je odgovorio:covece...vidis li ti koliko ima ovde devojaka....jedna ce pristati Smile Smile Smile
sta znam....tada je bilo drugo vreme...manje se obracala paznja na neke statusne simbole i cak mislim da je tada bilo manje stidljivosti i manje manjka samopouzdanja kod muskaraca nego sada...
sada devojke imaju jacu poziciju....doslo je do neke vrste revolucije kod zenskog pola...postaju sve vise mocnije i uglednije....dobijaju odgovorne poslove koji su do skoro bili rezervisani samo za muskarce i to sve vise utice na sitnog balkanca koji je navikao da vodi glavnu rec....samopouzdanje kod muskarca je sad na niskom nivou i jako se tesko odlucuju da pridju devojci....naravno...ne moze se ovo uzeti kao standard ali mislim da ima tu istine Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Opet se vracamo na USA sistem, ovde zene imaju cizme u kuci. Dakle jedini odgovor kako to da prestane da ona bude in charge je...
Bondage  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N97
Ovo je lazhno pitanje i lazhna dilema. Mladi uopshte ne stupaju teshko u emotivne veze. Ljudi u emotivnim vezama su na sve strane. Ja sam se samo osvrnuo na temu prilazhenja, chisto da objasnim svoje prisustvo na temi. (kao da to nekog zanima ... Smile )
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
mrgec...  Smile eto, nasmejao si me  Smile
jeste, to je u principu tajna mnogih uspesnih prilaza, i kasnijih emotivnih ili kakvih vec veza: treba prilaziti  Smile  Smile
strah od korpe treba da bude zanemarljiv u odnosu na mogucnost uspeha  Smile
jer ne ...kham, kham... lep, nego uporan  Smile  Smile
ne treba se lazno stideti Smile
doduse, ne cekaju ni devojke da im neko pridje, i same preuzimaju inicijativu... makar i u onom suptilnom zenskom maniru da 'nameste' situVaciju kad im se neko dopada  Smile
neke naravno uzivaju i u deljenju korpi... sta da se radi, zivot je surov  Smile  Smile

raven, nemoj da mi diras emancipaciju, sta fali tome sto smo prevazisli toljagu i odvlacenje zene u pecinu  Smile  Smile

F, mozda je naglasak na tome da u stvari tesko opstaju u emotivnim vezama...? u smislu, ulazu u sebe, a ne u partnera i zajednicki odnos  Smile posto je verovatnoca da ce se veza odrzati... pa, mnogo manja nego ranije, naravno, usled zenske emancipacije  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Samsung Z 240
Sa nekim stvarimia se slažem, mada u načelu, surova istina je da mladi teško ulaze u emotivne (ne sexualne) odnose, a još teže opstaju u njima.
Raven je bio skroz realan, žena ipak treba da zna gde joj je mesto...muškarca treba poštovati, njegove želje i način života prihvatiti, a to je moguće jedino ako ga stvarno voliš i stvarno želiš da budeš uz njega. Sve se ovo odnosi na muškarce koji nisu nasilni i neotesani, naravno.
Ubiće nas preterana emancipacija..."oni su veliki, glasni i tvrdoglavi, mi smo male, glasne i tvrdoglave"...u tome je suština. Žena nemože bez muškarca, kao što ni muškarac nemože bez žene.
Nažalost, trend je da sve kasnije stupa u grad, svi jure karijeru i novac, a sve manje žena želi decu jer bi im to ugrozilo profesionalni napredak. Meni je to žalosno, jer imam uz sebe živi dokaz da žena može biti uspešna u poslu, dobra majka, žena, domaćica (moja mama).
Ali, to su bila druga vremena, danas je naglasak na karijeri, porodica je na nekom drugom mestu.
Jesam za emancipaciju žena i za prihvatanje da su žene jednako sposobne za neke stvari kao i muškarci, ali ne treba da pravimo od nas so called muškarače, jer tako sigurno nećemo biti srećne.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
hm... hm....  Smile

nemoj molim te da pomislis da sam se nesto zakacila za tebe... jesam, ali u ovom smislu:
vidim da u principu podrzavas neke 'stare', 'proverene' vrednosti- od porodice pa nadalje .... ali, ako se ne varam, ti si takodje sama, starija od 25, juris karijeru uslovno receno (skolujes se da bi imala bolji, placeniji posao i bolje mogucnosti itd.) i od porodice za sad nista. pise u profilu  Smile

dakle, sta je pitanje... pitanje je: kako to objasnjavas? imam utisak da u RL funkcionises prilicno drugacije u odnosu na ovo sto ovde zagovaras, na ovoj temi... recimo da podvalcis neki opsti problem koji postoji i u tvom zivotu (emotivna veza, porodica, zenska pozicija u svetu), ili pre situacija, da ne nazivamo problemom nesto sto to nije  Smile

izvini ako je previse direktno i licno... ne moras da odgovoris, ili odgovori onako kako ti mislis da treba, of kors  Smile

edit: meni se sve cini da kad zena zagazi u emancipaciju (samostalna je, skoluje se, trazi svoje mesto pod suncem) nema nazad, u patijahalni milje bespogovornog postovanja svog partnera i njegovog nacina zivota - ona trazi isto i zauzvrat... i eto problema u emotivnoj vezi  Smile  Smile
izmedju ostalog, i u tome su cari i izazovi emancipacije za nove musko-zenske odnose...   Smile 
« Poslednja izmena: 30. Jun 2008, 12:13:24 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ode nam Mačak u matičare.  Smile

Jedno vree sam smatrala da je ekonomska situacija ovde razlog nesklapanja brakova. Međutim tako je i napolju. Sad verujem da je ideal produžene mladosti kriv i da tu leži odgovor i za propast Atine i za propast Rima  i za propast naše civilizacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
@machakz

Ma nema nikakvog hejta među nama, samo iznosimo svoja mišljenja koja se ne poklapaju u potpunosti Smile
Za divno čudo, uopšte nisam "patrihajlno" vaspitana, jer sam jedinica čiji je otac bio sportista, a majka preduzetnik, sa vrlo liberalnim stavovima, i oni su me naučili da je čoveku najpotrebnija sloboda (u svakom smislu te reči). Ipak, pošto je obično detetu brak roditelja reper za sopstveni, videla sam da, iako je moj otac bio često odsutan zbog prirode posla, moja majka njega voli i samim tim poštuje. Nije on bio diktator, jednostavno je imao tu autorativnu crtu, i obe smo ga cenile i oslanjale na njega. Bilo je naravno i teških momenata, kada ga nije bilo kući po mesec dana, ali je moja majka to tolerisala, jer je znala čime se on bavi pre nego što se udala za njega.
Meni je reč oca uvek bila zakon, i svaka njegova pogrda bi me sasekla, dok je sa mamom bilo opušteno. Sve u svemu, imali su predivan brak, a mene su vaspitali da sama donosim odluke i kreiram stavove.
E sad, kada si već zadrla u moju emotivnu particiju, nisam udata iz prostog razloga jer do sada nisam našla momka kojeg mogu zamisliti kao svog doživotnog partnera, jer nameravam samo jednom da se udajem. Gledajući svoje prijateljice koje su se udale posle srednje škole, slušajući njihove jadikovke i bila svedok njihovih razvoda, došla sam do zaključka da su premlade i nesigurne stale pred matičara, jer ih je više fascinirao sam čin venčanja od razmišljanja o realnom životu u dvoje, zauvek.
Da, volela bih da imam porodicu, sada već da. I pošto nisam preterani karijerista (samo volim da sebe obrazujem i usavršavam se do kraja života), više bih volela da imam kvalitetnog muškarca uz sebe i naravno, dete.
I istina je da je i na zapadu trend ne ulaziti u ozbiljne emotivne veze. Primer, moja sestra od ujaka, rođena u Nemačkoj, živela je sa momkom 11 godina, i nikada im nije palo na pamet da se venčaju (što nije bitno toliko), nego im nije palo na pamet da imaju decu. Imali su psa i on je bio njihovo dete. I na kraju su raskinuli, jer je on želeo decu, ali ona ne, jer je modni dizajner i ima velike ambicije, a deca bi joj smetala u ostvarivanju istih.
E sad, moje razmišljanje je da oba partnera moraju da se poštuju međusobno, ali da žena pored sebe mora da ima muškarca u pravom smislu te reči. Ja recimo, ne bih mogla da uživam u vezi sa nekim ko nezna da lupi šakom o sto, što bi se reklo. Nažalost, uvek sam naletala na takve momke, i uvek je veza bila na meni, ja sam bila in charge. Imam jak temperament i poprilično sam impulsivna, a to može da iskontroliše samo jak muškarac, i meni bi imponovalo da budem supruga tog i tog, čvrstog, stabilnog, uravnoteženog i aktivnog.
Toliko.
« Poslednja izmena: 30. Jun 2008, 15:25:56 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
sim, ma kakvi maticari, ja da mogu, brak bih zakonom zabranila  Smile

tarantulice, hvala lepo na iscrpnom odgovoru  Smile
mislim da tako nekako razmislja vecina samosvesnih i pametnih devojaka/zena- citaj, emancipacija je ipak ucinila svoje  Smile

... imamo svoje kriterijume i ocekivanja koji su cesto daleko od moguceg i ostvarivog  Smile
kvalitetna osoba i kvalitetan brak ili emotivna veza gde se dvoje uzajamno postuju, vole, i podrzavaju, gde se oboje ostvaruju i usavrsavaju, muskarac oseca muskarcem a zena zenom i zajednicki gledaju u buducnost iz svog toplog ljubavnog gnezda u kome ce se ispiliti mladi - pa to je prava civilizacijaska porodicna bajka za zenu 21. veka!
sto je najbolje u svemu, u sustini uopste ne mislimo da ocekujemo mnogo, vec zelimo one osnovne stvari bez kojih je zajednica te vrste potpuno besmislena...  Smile  Smile

ovo je vec za temu 'sta zene zele'   Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2008, 23:11:21 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

zato sto se zene ponasaju  kao muskarci a to muskarce nervira
zato sto se muskarci ponasaju kao zene a to zene nervira

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.