Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto ljudi upisuju privatne fakultete?  (Pročitano 25938 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Zato sto je zensko?  Smile  Smile

Ima svakakvih primera i na drzavnom, i igrom slucaja znam dosta primera i sa jedne i druge strane. Ali kazem uglavnom, je ovako. Mali je broj onih koji na privatni odu da bi naucili nesto kao i sto je mali broj onih koji mogu bas tako da se "provuku" kroz medicinu i stomatologiju na drzavnom. Mislim mogu, para vrti i tamo i ovamo ali eto, igrom slucaja znam dosta primera ljudi koji su zavrsili i jedno i drugo i znam kako to u globalu ide. Posebno ako sve te ljude znas iz srednje skole i znas kakvi su i sto se tice nekog ucenja i sto se tice svega. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Qtek 666
Citat
koji mogu bas tako da se "provuku" kroz medicinu
па код Вишњића се две деценије купују дипломе, срећа па га ухапсише  Smile
Змаје, да није та завршила у Нишу код поменутог?  Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ма БГ ... како је успела уопште мени је мистерија... иста мистерија би ми била и за њено завршавање већине осталих факсова ал небитно ...

Zato sto je zensko?  Smile  Smile

не би ваљало да је тако, надам се и да није ...  Smile

Него ... ти и Ким се, наводећи своје примере за које не знате ни да ли су изузетак или правило... расправљате о отприлике следећем:

Државни стоматолошки је институција која преживљава деценијама, има неки минимум испод ког рецимо не пушта студенте даље. Има и свој максимум до кога може да пружи образовање и праксу својим студентима.

Приватни стоматолошки је пројекат који траје пар година ... И он има свој минимум знања који ће већина људи поседовати кад заврше ... и максимум који могу да искористе они који желе. С тим да су у овом случају и један и други екстрем много израженији код приватног факса ...

И сад док она хвали тај максимум који се може извући, ти исти тај максимум критикујеш позивајући се на своје искуство ... и на то да је минимум знања ипак некако виши и оштрији на том државном факсу ... и све то и једно и друго радите на основу пар примера...

Отприлике расправљате се а причате о прилично неповезаним стварима ...  Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2013, 16:26:51 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
U svakom slucaju... ja ne bih sela u stolicu tek svrsenog studenta, pa da mi plate...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
знам лика који је ишао на праксу на стоматолошки државни факс ... и тамо му зубе прчкали још несвршени студенти на пракси. Ладно постоји та опција ... немаш пара? Дођи средићемо ти зуб, ал ће ти га сређивати студенти на пракси ...

ајд и то је у неку руку ок и има својих предности, фазон боље ишта него ништа ...

И средили му пар зуба, све ок, задовољан човек ... док није једном вадио неку четворку ваљда, горе десно ... и она мало вероватна шанса да се пробије до синуса тим каналом који остане од корена зуба... па деси се. И ништа му нису рекли, тај студент кад је видео шта се десило је позвао неког од асистенатама ... трт мрт ... нешто му среде и све ок

Коју годину касније лик снима зубе и однесе снимак неком зубару који гледа гледа па му каже ... е видиш ово овде... е то би требало да ти буде једна од шупљина синуса, ал није шупљина ... нечим је запуњена ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Qtek 666
Citat
знам лика који је ишао на праксу на стоматолошки државни факс ... и тамо му зубе прчкали још несвршени студенти на пракси. Ладно постоји та опција ... немаш пара? Дођи средићемо ти зуб, ал ће ти га сређивати студенти на пракси
Тај лик сам ја. И то уопште није прчакање. Никад ми нико није боље поправљао зубе. професор стоји поред њих, не прчакају они сами  Smile. Прошле године сам код једне студенткиње све пломбе измењала, и боље их је урадила, него ико икада.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
@Zmaj...

Da, klinika kod Mazestika (kafan\hotel\restoran Mazestik u Knezu)... jeste, moraju i oni na necemu da vezbaju... ali ipak... sa nekim stvarima se ne treba zezati...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

па код Вишњића се две деценије купују дипломе, срећа па га ухапсише  Smile

Pa rekoh vec.  Smile

Citat
Mislim mogu, para vrti i tamo i ovamo
A i pricao o jednoj koju znam i koja je upisala tu istu medicinu kao "strani student" i slicne primere.  Smile

И сад док она хвали тај максимум који се може извући, ти исти тај максимум критикујеш позивајући се на своје искуство ... и на то да је минимум знања ипак некако виши и оштрији на том државном факсу ... и све то и једно и друго радите на основу пар примера...

Pa ne bas. Ja se slazem da je taj maksimum koji se moze izvuci dobar(posebno zato sto oni u okviru skole imaju najsavremenije uslove i ljude koji tu dolaze da popravljaju i vade zube kako bi se ovi "ucili" na njima) i da tako i treba da bude u svakoj skoli samo sto je problem sto se izvlacenje maksimuma ne postize tako sto ce ti student doci na ispit, ne znati, ti ga posaljes kuci i kazes mu sta da nauci i on dodje sutra i polozi(prica jednog od ovih sa privatnog btw) i tako sto ce profesora da bas bude briga jer on uzme dobru paru i na ispitu pusti 80-90% studenata iako nemaju veze sa vezom vec da se stvarno insistira na nekom znanju(i usmenom i prakticnom) pa da i nauce nesto. I tako i jeste po prestiznim stranim univerzitetima tj. osim toga sto su skupi postoji i razlog zasto su skupi tj. skupi su jer imaju dobar kurikulum i dobar nastavni kadar koji insistira da imas neko znanje. Pa vecina i izadje kao stvarno strucan kadar iz tih skola.

Problem kod nasih privatnih je sto su skupi sa razlogom da se "ne bi mucili". Naravno da postoji ovo sto kimi kaze ali taj broj je neznatno mali. Kao i broj onih koji zavrse drzavni tako sto "kupe" vecinu ispita i sl. A na drzavnom isto imas OK praksu u okviru Doma Zdravlja gde isto dolaze ljudi da im popravljas zube. Nemas mozda najsavremeniju stolicu ali ti pruze istu praksu koju imas i na privatnom. Tako da je u globalu generalno nemerljivo jer ne vredi generalizovati ali svakako je po meni glavna razlika sto je cak i taj minimum znanja na drzavnom veci nego ultra minimum na privatnom. Pa u vecini slucajeva stvarno dobijes boljeg zubara ovamo nego onamo.

Al opet kazem, sta mu vredi kada ce taj "bolji" zubar raditi kod ovog "losijeg" jer ce ovaj drugi imati para za privatnu ordinaciju a ovaj prvi verovatno ne osim ako(a to se dosta desava) bude "legacy" pa nasledi od roditelja koji je takodje zubar.  Smile

Par primera.  Smile Bio na 10 godina mature pre neki mesec, moja ucionica bila puna sa "primerima".  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0

јесте, расправљам се ко бесна Smile

неповезаним... неповезивим стварима... причамо о стварима које не  могу да се повежу или свако за себе прича неповезано, мај мајн из фул...  Smile

Цитирала сам му пост зато што је написао исто што и ја само другим речима, што је и потврдио пост даље, ја га питам шта си ми рекао, он понавља шта сам ја рекла  Smile

Иначе, марко, читајући пажљиво твој пост капирам да није ствар у томе што ти, игром случаја, дозволи, знаш случајеве те и те... Знају их сви, мање више, игром случаја...
Ти не волиш те твоје другаре, мамине синове и татине и то, ја свог другара волим и сматрам изузетно паметним потез да се пребаци са државног на приватни да се не би мучио више него што мора, и то би уопштено било то што се ове расправе тиче  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

Иначе, марко, читајући пажљиво твој пост капирам да није ствар у томе што ти, игром случаја, дозволи, знаш случајеве те и те... Знају их сви, мање више, игром случаја...
Ти не волиш те твоје другаре, мамине синове и татине и то, ја свог другара волим и сматрам изузетно паметним потез да се пребаци са државног на приватни да се не би мучио више него што мора, и то би уопштено било то што се ове расправе тиче  Smile  Smile
Brate, sestro kimi, ako hoces nesto da upisujes od fakulteta izbegavaj psiholoiju. Psihoanalize ti ne idu od ruke.  Smile

Daleko od toga, OK su likovi ovako. Samo im ne cenim diplome jer znam kako su zavrsili to sto su zavrsili i znam da su daleko slabiji u poslu od nekih ljudi koji su zavrsili drzavne skole. Zato i ne bih otisao kod nijednog od njih dvojice.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.