Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto je važno preći na Vegetarijanstvo?  (Pročitano 14785 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Preozbiljno shvatate neke "dokumentarce"

Ima et recimo medicinski npr. sistem rupe i to je svima jasno..

problem je sto hitna ima namjesteno sa grobarima, sto za porodjaj traze pare, sto skupe lijekove drzava nece da finsansira... sto se studentkinje jebu da poloze ispite.

al da te neko sprecava da budes vegeterijanac i laze da je meso zdravo... to je naivna prica...
nisi u toku Wink

Ebiga sistem nekako funkcionise. Pojedinci ga kvare, al nekako funkcionise.

Kako ti doprinosis nesavrsenom sistemu?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
 Odučavam se laži kojih su me naučili.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...preko interneta uglavnom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
 A kako bih inače mogao da otkrivam i istražujem bilo šta kad su mediji zatvoreni (i zatrovani)?
  Tv blokiran,radio blokiran,novine i nedeljnici-blokirani. Kako kad je sve pod kontrolom!???
To je što se tiče objektivne realnosti koju nam pokrivaju lažnim informacijama i dezinformacijama i raznim koktelima gde ima i laži i istine u cilju potpunog sludjivanja i zbunjivanja a onda nema druge neko slušati šta na kutiji kažu uveče na vestima jer to je jedino jasno jel...

Lični napredak svakog je sabotiran verovao ili ne.Mi smo obična stoka sve dok puštamo da nas vodaju.
Isto kao i ovce zar ne? Pazi,one su na livadi,pasu i kada dodju do ograde vide je kao prepreku a ne kao nešto što im je neko postavio da ne mogu da prodju. Jedu,spavaju i žive misleći da su slobodne.

Samo da dodam u vezi interneta nešto pošto kažeš "..Preko interneta uglavnom.."
-Internet je nastao kao potreba za umrežavanjem zbog biznisa i bržim protokom informacija medju oficijalnim službama(ima i neoficijalnih). Ima tu još nekih razloga ali to je jedan od glavnih. Tvorci interneta ni sanjali nisu da će sloboda informisanja na netu da se pretvori u opšte svedočenja o tome šta se dogadja na raznim mestima na planeti počev od snimaka policijske brutalnosti preko razotkrivanja prljavih igara političara pa sve do raznih snimnaka koje nikad ne bi video na tv-u a to su nlo-i i sl. (da ne govorim o blogovima).

Internet je pod cenzurom u V.Britaniji i Australiji i idu ka tome da bude kao u Kini.U Usa se kontroliše sve. Obama je potpisao ukaz o kontroli interneta kao "Prevencije terorističkog delovanja protiv Usa",do jaja jel...
  U nastajanju je pilot projekat "Internet 2".
« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 14:08:03 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
TV negledam - to je razonoda za svjetinu.

Medjutim nije ni internet puno bolji... kolko ima slobode, toliko ima i stranputica.

Svako nadje ono sto zeli na netu, pa nije dobar za argumentaciju.

Odnosno svudje ima i istine i lazi (i na TV-u) samo zavisi od covjeka u sta ce da povjeruje.

Samo bi ti rekao da je posvecivanje tim youtube clipovima i teorijama zavjere vrlo nezdravo... nevezano za vegeterijanstvo... mislim to ti je izbor... al oni "dokumentarci" mi nisu pretjerano ubjedljvi.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 18:51:05 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Trbuhom za kruhom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 116
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 3110c
U kraju iz koga poticem - Hercegovini kao i oblastima koje je okruzuju a slicne su po tipu ljudi su izuzetno dugovecni, i u dubokoj starosti izuzetno zdravi i vitalni. Nema gojaznosti, nema srcanih problema, nema svega onoga sto karakteriste urbane sredine i nacin zivota koje one forsiraju.

I sta meni onda neki doktor ili profesor ima da prica o tome sta je za koga zdravo?

Imam zivog pradedu koji ima punih 93 godine i verujem da je i dalje vitalniji od mene i mog oca. Kad imam srece da mogu da ga obidjem tokom leta i vidim kako kao deckic savladava one vrleti, kako vidi bolje od mene i cuje bolje od mene. Sta tu treba bilo ko da prica i objasnjava?

Takva je velika vecina iako je zivot koji vode izuzetno tezak. Oni su odrasli i postali ljudi na kajmaku, siru, prsuti i slanini.

Jedino pravilo za zdrav zivot je da covek u svemu mora da ima meru i da mora da vodi racuna o sebi. Problem modernog sveta je sto je sve vestacko i sto su ljudi alavi.

A doktore koji senzacionalistickim izjavama i radovima zele da privuku paznju treba pustiti da zabavljaju one kojima su zanimljivi. U svetu ih ima na stotine hiljada, mozda i nekoliko miliona. Jedan, pet ili deset ljudi na tu cifru su beznacajni.
IP sačuvana
social share
... znaci crva nije ni bilo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Imam zivog pradedu koji ima punih 93 godine i verujem da je i dalje vitalniji od mene i mog oca

A da malo odete kod cika doktora ? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
 Šta je 5-10 dobronamernih i svesnih ljudi na 10000 sebičnih i uspavanih....Ništa.
  Ljudi vole da spavaju...Baš kao što Antoni De Melo reče u jednoj od knjiga:"Pustite ih,niko ne voli da ga bude kad spava;Recite šta imate i sklonite se.Ako ima efekta ima,ako nema-nikom ništa,ne vredi bacati bisere pred svinje".

Jako mi je žao.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Šta je 5-10 dobronamernih i svesnih ljudi na 10000 sebičnih i uspavanih....Ništa.
  Ljudi vole da spavaju...Baš kao što Antoni De Melo reče u jednoj od knjiga:"Pustite ih,niko ne voli da ga bude kad spava;Recite šta imate i sklonite se.Ako ima efekta ima,ako nema-nikom ništa,ne vredi bacati bisere pred svinje".

Jako mi je žao.

Iskreno, ovakvo mišljenje sam gajio o Lightu i pre ovog posta.
A sad je crno na belo.

Nigde, ama bas nigde, nisam napisao, ni za sta, u ovo verujem. Ili ja verujem. Nigde. Nije mi bitno verovanje, vec ono sta jeste. Ako sam na necemu potencirao, postojao je razlog. Samo jedan. Hocu objasnjenje. Bilo ko da je nesto rekao, delovalo je kao oponiranje sa moje strane. Medjutim, ni najmanje nije bilo. Samo zelja za saznanjem, objasnjenjem, .. Da je i drugacije receno, nasao bih drugo nesto sto bi oponiralo.

Mene interesuje samo ono sta jeste. Drugo nista.

Ko zna koliko puta sam vec rekao. Ne verujte u nista
. edit by Goa:Mislim da je pravilnije "ni u štaSmiley ) Samo sakupljajte info.

Smile

Dakle, čovek prosto ne zauzima strane, neutralno stoji, ne klanja se i konstantno sakuplja informacije i prosleđuje ih dalje.
Očigledno je svestan da istina već od sutra može postati laž, i obrnuto, prekosutra ta ista laž može postati istina.
Nažalost ovo nije matematika gde je 2+2 uvek jednako = 4 pa da možeš reći da si svestan a drugi sebični i uspavani. Vrlo lako se to može promeniti dok trepneš.
Npr kao što crnac u Americi misli da ga nisu primili za neki posao zato što je crn, a ne zato što je kojim slučajem nestručan... ironično, nesvesno je postao mnogo veći rasista nego neko ko se zaista izjašnjava tako.
Da si dobronameran, jesi, to znam. (Mada dobro/zlo, sve je to relativno moj Ajnštajne Smile )
Samo imaš pogrešan način pomaganja.
Ako već želiš da pomogneš ljudima, tvoje je da postaviš informaciju, da l' u vidu teksta, slike, video klipa itd.
I da im ostaviš pravo izbora.
Nemoj ih osuđivati i proklinjati ako ne prihvate tu informaciju. Smile
Imaju čak pravo i da je ne pročitaju.

Putnica je jednom prilikom rekla da ti takođe podležeš propagandi, samo obrnutoj. Ko će ga znati? Smiley
Anea je na ovoj temi rekla "Gospodo (i gospoje) liberali, naucite vise da pravo izbora podrazumeva i izbor opcije koja nije vasa... "
Razmisli...  Smile

Znam da sam mlađi od tebe, tako da će nekima pa možda i tebi delovati kao da te omalovažavam.
Znam da je Light supervizor, tako da će nekima pa možda i tebi delovati kao poltronstvo.
Ali prosto nema drugog, bezbolnijeg i lepšeg načina da ti ovo saopštim nego:

Ugledaj se malo na njega. Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2009, 00:50:45 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
 Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.