Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:04:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je Ubijen Zoran Djindjic  (Pročitano 98496 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Nokia 2610

Biljana Srbljanović prozvala predsednika države da je profitirao od atentata:

Da Đinđić nije ubijen, Tadić ne bi bio glavni!

Biljana Srbljanović, dramski pisac i bivši kadar LDP-a, otvorila je dušu na svom „tviter“ profilu i optužila predsednika Srbije Borisa Tadića da je na toj funkciji isključivo zahvaljujući ubistvu Zorana Đinđića!

U odbranu časti stranačkog lidera jedina je stala potpredsednica DS-a Jelena Trivan, koja je nekadašnju kandidatkinju za gradonačelnika Beograda podsetila na domaće vaspitanje.
Inicijalna kapisla za virtuelni rat između dve političarke bio je „post“ jednog od korisnika popularne društvene mreže koji je ocenio da je „lepota videti“ da se demokrate ne oglašavaju povodom optužbi da je Nebojša Čović naručio Đinđićevo ubistvo.

- A šta da kažu? E, da atentata nije bilo, ne bi ni naš predsednik postao predsednik - odgovorila je poznata umetnica.
Od poznatih tviteraša iz redova demokrata ovakva opaska isprovocirala je samo Trivanovu.
- Neukusno. Morbidno. Glupo. Nepristojno - počastila je poslanica spisateljicu.
Međutim, posle nekoliko razmenjenih neprijatnih poruka, Trivanova i Srbljanovićeva su iznenada našle zajednički jezik.
- Bolje da niko od nas nije politički postojao, a da je taj čovek ostao živ - poverila se svojim virtuelnim prijateljima Trivanova, s čim se nekadašnja eldepeovka bezrezervno složila:
- Amin. Bolje da niko od vas nije postojao politički, a da je Đinđić ostao živ.
Želeći da čujemo šta je Srbljanovićevu inspirisalo na ovakvu prepisku, te gde misli da bi Tadić danas bio da nije bilo atentata, pozvali smo dramsku umetnicu, ali je do kraja ovog izdanja ostala nedostupna na poznatom broju.
Međutim, Jelena Trivan je prokomentarisala za „Alo!“ prozivke svoje koleginice.
- Ja sam svoj komentar već dala. To je toliko nepristojno, neukusno i gnusno da ne zaslužuje komentar, nego javno zgražavanje - uputila je Trivanova Srbljanovićevoj verovatno najgoru kritiku koju je za svoju pisanu reč ikada dobila.
Komentar na primedbe koje je Biljana Srbljanović iznela na račun Borisa Tadića pokušali smo da dobijemo i u predsedništvu, ali nam je s Andrićevog venca kratko poručeno: „Ne komentarišemo takve stvari“.

„Đinđićarenje je aut!“
Poznata po oštrom jeziku i kritici savremenog društva, Biljana Srbljanović je još svojim prvim jutarnjim „tvitom“ najavila paljbu po „žutima“.
- Novi DS moto: „Đinđićarenje je aut“. Baš tako, „Đinđićarenje“ i „aut“. Nekog čudi? - najavila je Srbljanovićeva novi rat na „tviteru“.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Nokia 2610
EKSKLUZIVNO ČOVIĆ ODGOVARA NA OPTUŽBE - BIVŠI POTPREDSEDNIK VLADE KAŽE DA SU TVRDNJE SRĐE POPOVIĆA BESMISLICA I ISTIČE:

Čović: Ćoki je bio u Đinđićevom kabinetu

Podmetanje - Pravi naručioci atentata na premijera pokušavaju da se sakriju iza optužbi na moj račun. Ja sam Čova. Moj nadimak je Čova, a Ćoki o kome priča Srđa Popović bio je u kabinetu Zorana Đinđića

Nebojša Čović, potpredsednik Vlade u vreme mandata Zorana Đinđića, u ekskluzivnom intervjuu za Press kaže da su optužbe advokata Srđe Popovića da je on naručilac atentata na premijera čista besmislica i laž.
Čović demantuje Popovićeve tvrdnje da se on krije iza nadimka Ćoki, i ističe da oni koji su sve zapetljali oko ubistva premijera sada pokušavaju njega da podmetnu da stoji iza tog atentata.
Ko stoji iza te optužbe da ste vi naručilac?

- Oni koji probaju sebe da sakriju od takvih stvari i da na neki način dezavuišu javnost.
Koji su razlozi za te teške optužbe na vaš račun?

- Razlozi su verovatno što sam kao dežurni potpredsednik Vlade u danu kada je ubijen premijer sprečio kliše koji je bio zamišljen - da se napravi haos, da dođe do rušenja sistema. To su moje pretpostavke na osnovu svega što smo prošli. Drugi razlog je u tome što sam već početkom aprila 2003. godine, kada smo bili u dubokom vanrednom stanju i kada su krenula hapšenja, na kolegijumu Vlade Srbije pitao ministra policije da li je moguće da saznamo, barem mi u Vladi, ko je sve išao u Šilerovu ulicu, zašto je išao, kada je išao, da li su se tamo pravile proslave, kakvi su odnosi bili pojedinih ljudi iz vlasti sa „zemuncima", šta se dogodilo nakon otmice Miškovića, ko je posećivao „zemunce" u zatvoru, ko im je odvodio žene u zatvor, da li su možda oni učestvovali u pokušaju hapšenja Slobodana Miloševića... To su sve pitanja koja su ostala bez odgovora. Naravno, na ta pitanja ni do dan-danas nisam dobio odgovor i mislim da sam se zamerio tim ljudima koji su očigledno imali nekakav drugi scenario.
Zašto nećete da kažete na koga sumnjate da stoji iza Đinđićevog ubistva?

- Ne, ja neću da imenujem nikoga iz prostog razloga što je to zadatak istrage. S vremena na vreme se pojavi izjava ponekog kriminalca, poput Bagzija negde 2006, a ako gledate analitički, ovo je nastavak te priče, vešto smišljen i postavljen za štimovanje kroz Simovića. I sad treba da se pravdam i objašnjavam reči ljudi za koje se zna da su kriminalci i da su mleli ljude u mašini za mlevenje. Ako se istina u Srbiji bazira na kriminalcima i zaštićenim svedocima ili na Srđi Popoviću, onda nam je jadna Srbija.
Tu sam, kome trebam - može da me pozove

Očekujete li da vas ipak pozovu pravosudni organi i ispitaju ili ćete možda sami zakucati na nečija vrata da tražite zaštitu?

- Šta mislite, da treba da obijam vrata da bih dokazao nešto što je istina. Ne pada mi na pamet, ja sam tu, u Beogradu, kome trebam, može da dođe da me pozove. Nikada nisam bežao od toga da dam bilo kakvu izjavu i da eventualno odgovorim na pitanja koja ljudi imaju. Ali ovo što se radi pokazuje dokle smo stigli kao organizovana država. Vreme će pokazati dokle će se i kako ići sa svim ovim.

Vas niko iz pravosuđa nije zvao da date iskaz?

- Za osam i po godina koliko je proteklo od ubistva premijera nisam imao nijedan poziv od nadležnih državnih organa da dam izjavu, ali je isto tako neverovatno da umesto da se tužilaštvo bavi tim poslovima i ostali nadležni organi, vi to čitate u medijima preko kojih vam se presuđuje, prave raznorazne lažne konstrukcije i naravno pri tome se ne vodi računa da i mi imamo porodice. Ja mislim da je bruka i sramota prema porodici preminulog premijera, naravno i prema mojoj porodici, ali i prema svim građanima ove zemlje da se dopuštaju ovakve stvari i da mi osam i po godina imamo s vremena na vreme ovakve medijske kampanje koje izgleda imaju za cilj da skrenu pažnju sa pravih počinilaca i organizatora svega toga s jedne strane, a s druge možda u ovim trenucima imaju za cilj da skrenu pažnju sa nekih drugih pitanja kao što je Kosovo, socijalna problematika, svega što se događa u zemlji.
Znači vi smatrate da ima političke pozadine u atentatu na Đinđića?

- Ako bi se politička pozadina nazivala po lokaciji gde se ko nalazio, onda ona može da bude i politička, ali ja mislim da je u javnosti i u pravosudnom sistemu potpuno nerazjašnjeno ko je sve bio u toj Šilerovoj.
Mislite da pravi naručioci atentata hoće da se sakriju iza vašeg imena?

- Ja mislim da je to vrlo blizu istine. Nikada svoje kontakte nisam krio, ali nikada nisam imao kontakte ni sa jednim od „zemunaca", niti sam poznavao te ljude, niti sam ikada bio u Šilerovoj ulici. Poznavao sam isključivo Legiju i to po službenoj dužnosti, tačnije upoznao sam ga 5. oktobra 2000. kada smo pokojni Zoran i ja morali da radimo sa strukturama i policije i ljudi koji nisu baš bliski zakonu kako bi sprečili krvoproliće koje se moglo dogoditi na ulicama Beograda i Srbije. Legija je nakon tih promena bio pukovnik policije i komandant jedne od specijalnih policijskih jedinica. Moj posao je bio takav da sam morao da kontaktiram, ali znam da su i drugi imali kontakte potpuno druge prirode i da su sarađivali ne samo sa njim nego sa čitavim „zemunskim klanom".

PRESS

Evo samo jednog od komentara na ovaj clanak koji mnogo kazuje :

Tri stvari su ključne za neku novu istragu Zoranovog ubistva!
Prva je rušenje Šilerove po hitnom postupku bez forenzičke analize. Odgovorni bi trebali da odgovaraju u najmanju ruku za uništavanje dokaza. Drugi momenat je likvidacija 'šiptara' i 'kuma'.Tu postoji dovoljno svedoka da se ispita da li je i ko naredio da se pomenuti likvidiraju bez pokušaja da ih uhvate žive. Treća stvar je ovo što Čović pominje oko posetioca Šilerovoj! Sigurno postoje svedoci koji znaju ko je tamo viđan što nije dokaz saučesništva ali jeste momenat koji bi pomogao sklapanju mozaika!

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung i9300
zakon o cutanju pocinje da puca po savovima. sad samo da neko pocne da prica, kao ovaj covic i svi ce se medjusobno optuziti sto mozda i jeste istina. samo da ne bude tresla se gora .. dalje vec znate  Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2011, 16:17:54 od nilobac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 2610
zakon o cutanju pocinje da puca po savovima. sad samo da neko pocne da prica, kao ovaj covic i svi ce se medjusobno optuziti sto mozda i jeste istina. samo da ne bude tresla se gora .. dalje vec znate  Smile

Ćović je mnogo štoa-šta rekoa i ukazivao na nelogičnosti ali su ga TAdić, Čeda i beba Popović -Ćoki ućutkivali i nameštali sve Legiji i Zvekiju, Kumu, ,Šiptaru,....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
SonyEricsson 
Citat
Ćović je mnogo štoa-šta rekoa i ukazivao na nelogičnosti ali su ga TAdić, Čeda i beba Popović -Ćoki ućutkivali i nameštali sve Legiji i Zvekiju, Kumu, ,Šiptaru,....
...i sledi pitanje za 500.000 dinara:
-šta je razlika između gorepomenutih lica?

zaokruži odgovor:
1. ništa
2. ništa
3. ništa
4. ništa

Smile
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Vec osam godina pokusavaju da otkriju politicku pozadinu ubistva i nesto im ne ide. Ne mogu da se pomire sa tim da je Djindjic igrao igru sa mafijom i izgubio i da je to kraj price. Verovatno su neki politicari znali da ce se to dogoditi ali to ne znaci da su podrzavali ili ucestvovali u ubistvu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Ћоки се унервозио.
Ено, пре неко вече, код пријатеља из Службе.
Пева на сва звона.
Зна да му се спрема хапшење. Оно пред свитање, са фантомкама. Да ''немонтирани'' материјал стигне у РТС пре него, што се зањише ...., овај пре него што почне ''јутарњи програм''.
Citat
Vec osam godina pokusavaju da otkriju politicku pozadinu ubistva i nesto im ne ide. Ne mogu da se pomire sa tim da je Djindjic igrao igru sa mafijom i izgubio i da je to kraj price.
Киза мафијаш? Smile
Ви , јевропљани, полако пљујете на споменик који сте сами изградили! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 2610
 Smile Smile Smile Smile
Ћоки се унервозио.
Ено, пре неко вече, код пријатеља из Службе.
Пева на сва звона.
Зна да му се спрема хапшење. Оно пред свитање, са фантомкама. Да ''немонтирани'' материјал стигне у РТС пре него, што се зањише ...., овај пре него што почне ''јутарњи програм''.
Citat
Vec osam godina pokusavaju da otkriju politicku pozadinu ubistva i nesto im ne ide. Ne mogu da se pomire sa tim da je Djindjic igrao igru sa mafijom i izgubio i da je to kraj price.
Киза мафијаш? Smile
Ви , јевропљани, полако пљујете на споменик који сте сами изградили! Smile

Na kog Cokija ti mislis-Bebu Popovica (Cokija kako su ga svi zvali u DOS-u ) ili Covica (Covu kako ga odvajkada zovu)
« Poslednja izmena: 22. Sep 2011, 10:26:34 od stami4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
Ja cuo da je Legija zvao Kostunicu Coki...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 2610
Ja cuo da je Legija zvao Kostunicu Coki...  Smile

Da, da, DSS je kriv za sve  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:04:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.392 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.