Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je devojka kurva ako ima puno momaka?  (Pročitano 39262 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N95
Svijest naroda-zaostala... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.50
Da li ste mozda primetili da ako neka devojka ima puno momaka kurva, a ako neki momak ima puno devojaka frajer?

S pravom pitaš ako si žensko.To jeste fenomen u Srbiji.
Muskarci i zene su u nekim stvarima isti na celoj planeti, a ovo nije srpski fenomen.
Ako se niste sretali sa strancima svratite na ICQ recimo. U nekim stvarima ( i  u ovim) isto je misljenje od Japana do Aljaske samo sto se ne laprda non stop kao kod nas vec sa malo vise cenzure,vise su  pritvorni  ali poenta je ista. Nisam slucajno naveo Japan i Aljasku jer sam bas od ljudi odatle cuo takve komentare. Italijani su puni hvale za nas grad ali treba ih videti kako pojedini razmenjuju iskustva o Srpkinja sa ostalim caterima. Nesto kao sto smo mi ranije gledali Rumunke, Moldavke, Ukrajinke. Uostalom Ameri su se ranije u crno belim filmovima obracali zenama sa " Miss" a u novim sa  " Yo, bitch" Smiley. Mozda je to njihov patent kao i ostali "kulturni uticaji" ?

Ako decko ima puno zena - frajer je. Slazem se ( i svuda je tako oduvek, setite se i hvaljenog Kazanove i ostalih) .
Da bi muskarac zainteresovao toliko broj zena, mora da bude mnogo bogat ili slavan ( zdravko colic Smiley ) , ili da je neki atraktivac  ili da ima  jaku pricu ili, da se puno trudi ( tip "skakac" - startuje nedeljno 100 devojaka da bi uspeo kod 1 ). U svakom slucaju mora nesto da ima u glavi. Pare se ne prave lako vec treba nesto i znati, da bi imao pricu takodje moras nesto da znas, da bi bio zdravko colic treba ti talenat i opet nesto da znas ( da pevas). Jednostavno treba ti neki kvalitet ili barem da je vredan i istrajan (mali mrav ) Smiley Uostalom, muskarcima je to u prirodi jer imaju mnogo, mnogo jaci sex-drive od zena. Priroda je tako udesila.

Ako zena ima puno muskaraca - kurva je. Delimicno se slazem ( na drugim mestima su manje javno kritikovane ali nigde i hvaljene). Mada vokur je profesionalka koja radi za pare a ovo bi trebalo drugacije nazvati. Udaraljka je dobra rec ( po meni).
Eh sad, da bi zena imala puno muskaraca ne mora da ima nista drugo do zelje. Ne mora cak ni da izgledom bude iznad proseka. Vecina muskaraca bi uvek i sa bilo kojom tako da 'udaraljka' nema sta da brine. Uvek ima bar "nesto" da ponudi , makar i na kratko.
Iz iskustva znam, da skoro svaka udaraljka koju sam upoznao potice i rasturenih i problematicnih porodica ( premojtajte film i vi ). To pogotovo ima tezak uticaj na devojke/zene. Takve nemaju svest o sebi osim kao o "robi" i zadovoljavanju muskarca van kreveta. Tacnije, drze sebe jako nisko i same sebe tretiraju kao  potrosni materijal pa redom upadaju u lose veze iako bi i one zelele neku lepu pricu ali ne znaju kako do nje da dodju.

Tu vrstu izbegavam ali ne osudjujem. Jednostvano u pitanju su nesretnice sa teskom pricom ali ... ljudi se menjaju tesko ili nikako.

Ima i druga vrsta koja jednostavno hoce da se proda. Takve ne zanima ni ljubav niti ista lepo vec da se popne koju lestvicu (gold digger - amer. izraz ) verujuci da ce na sex da upeca lika sa onim sto joj treba ( lova, slava). To su hladne sracunate zene ( racundzije) koje svude nose svju digitron-kasu sa sobom. U stanju su da idu i sa chichama u krevet ne bi li dosle do dzeparca ( tip kao Ana  Nikolic).Ima ih i koje svesno upadnu u krevet poznate licnosti na jedno "vidjenje" samo da bi se posle "hvalile" drugaricama jer veruju da ako ih "pomazio" neko od slavnih onda su i one lepse i cena im je veca Smiley
U sebi nemaju nista lepo i nije greh zajebavati takve kad se nadjete u prilici. Koliko ima losih ljudi  toliko ima i losih zena , a nije svaka koja je lepa spolja - lepa i unutra.
Mada njihova najveca kazna je starenje i stize brzo. Takvima je izgled osnovno sredstvo za rad a brzo ga gube jer priroda je surova pa lako i ispadaju iz "posla".

I naravno, ako ste hteli nesto da iskombinujete sa nekom forumasicom Bureka, nemojte iskreno da iznosite i stavove kao ja  Smile Nakon ovoga tesko da bi se ijedna sa Bureka odlucila na "kombinaciju" sa mnom Smiley
Ali ok, ionako sam odavno ispao iz fazona chat poznanstava
« Poslednja izmena: 09. Sep 2008, 12:51:14 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
Au prijatelju, pa ti ko da pripremas diplomski na ovo temu.  Smile    Smile

Nego, sve ti ovo pada u vodu sa pitanjem:
Citat
Eh sad, da bi zena imala puno muskaraca ne mora da ima nista drugo do zelje. Ne mora cak ni da izgledom bude iznad proseka. Vecina muskaraca bi uvek i sa bilo kojom tako da 'udaraljka' nema sta da brine. Uvek ima bar "nesto" da ponudi , makar i na kratko.
Iz iskustva znam, da skoro svaka udaraljka koju sam upoznao potice i rasturenih i problematicnih porodica ( premojtajte film i vi ). To pogotovo ima tezak uticaj na devojke/zene. Takve nemaju svest o sebi osim kao o "robi" i zadovoljavanju muskarca van kreveta. Tacnije, drze sebe jako nisko i same sebe tretiraju kao  potrosni materijal pa redom upadaju u lose veze iako bi i one zelele neku lepu pricu ali ne znaju kako do nje da dodju.

Da li to znaci da su svi muskarci potekli iz  "rasturenih i problematicnih porodica" ili je zenama u prirodi zabranjeno da ispoljavaju svoju seksualnu zelju pa samim tim koja se ogresi od tu prirodu biva nazvana kurvom?  Smile

Citat
I naravno, ako ste hteli nesto da iskombinujete sa nekom forumasicom Bureka, nemojte iskreno da iznosite i stavove kao ja   Smile

Hmm, a s kojom si hteo drugi burek brakSmile
 Smile
« Poslednja izmena: 09. Sep 2008, 17:22:39 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.50
Au prijatelju, pa ti ko da pripremas diplomski na ovo temu.  Smile    Smile

Nego, sve ti ovo pada u vodu sa pitanjem:
Citat

Da li to znaci da su svi muskarci potekli iz  "rasturenih i problematicnih porodica" ili je zenama u prirodi zabranjeno da ispoljavaju svoju seksualnu zelju pa samim tim koja se ogresi od tu prirodu biva nazvana kurvom?  Smile

Treba i neko vas neznalice da poduci da  ne biste bili ovcice za sisanje Smiley A u pravi si takodje , moja iskustva jesu za nekoga visoko obrazovanje.
Muskarcima ne treba nista drugo da bi bili halapljivi u svojim apetitima nego samo da budu muskarci. Iza zenske "halapljivosti" ne stoji sex ( "cast" izuzetno retkim izuzecima) nego nesposobnost za vezu, period experimentisanja , lecenja komplexa izgleda, da ispadnu "ribe" u drustvu, dosada, pokusaj ostvarenja nekog drugog cilja ali retko - cist  sex bez obaveze.
Uglavnom resavanje onoga sto nisu dobili od roditelja ( samopouzdanje)  pa se snalaze kako znaju

Nemoj da se udavis pre nego shvatis da muskarci i zene jesu ravnopravni ali ne isti ( pogledaj dole ... ne na dno topika nego DOLE Wink )

Citat
I naravno, ako ste hteli nesto da iskombinujete sa nekom forumasicom Bureka, nemojte iskreno da iznosite i stavove kao ja   Smile

Hmm, a s kojom si hteo drugi burek brakSmile
 Smile

Nisam imao ni prvi niti planiram. Ne brini, zenidbu preko chata ostavljam borcima za prava zena  poput tebe   Smiley
Ja cu da se drzim zastarelih metoda kad bude vreme ... previse sam mlad za penziju  a do tada boricu se za izjednacavanja prava muskaraca sa zenama Smiley
« Poslednja izmena: 09. Sep 2008, 19:06:41 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
Bas zanimljivo zvuchi kad neko sa takvim akademskim znanjem (kao i vokabularom  Smile) pokusava nama "ovcama" da objasni kakav je mentalitet Srbije, Aljaske i Japana
koji je upoznao preko chata al' slucajno ne sme da se pomisli da je to neka vrsta muvanja preko interneta jer to je za nas nesposobne ovce.
Naravno ne sme da se dovodi u pitanje tvoje iskustvo koje broji hiljade zena (skoro ko Chola jbt  Smile ) jer kako bi inace mogla da se sprovede ovakva statistika.
Posebno mi je zanimljivo kad ubacish kafanske zargone u to fenomenalno predavanje. Ne naravno da to nije nedostatak struchnih akademskih izraza, vec mi, ovce, jednostavno ne bismo razumeli te pojmove.  Smile

Hvala ti BG Highlanderu, hvala ti od srca sto si nas prosvetlio i sto mislish na nas neiskusne i jadne...  Smile

Smile

Citat
Ne brini, zenidbu preko chata ostavljam borcima za prava zena  poput tebe

Smile

Smile

Citat
( pogledaj dole ... ne na dno topika nego DOLE  Smile )

Vid' cune prava pionirska!  Smile

---

Hvala ti jos jednom...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ah laskavce mali Smiley
Pa ko da te ne voli ?
U poverenju, nije ih bilo na  hiljade ali dovoljno za istrazivanje Smiley

PS- nemam nista protiv caterki, preporucujem ih stavise ali  s obzirom na moje godine, moram da se bavim tradicionalnim pristupom Smiley Neka chat svet ostane tebi
Pozz i pamet u glavu mali veseljace
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
Ah laskavce mali Smiley
Pa ko da te ne voli ?
U poverenju, nije ih bilo na  hiljade ali dovoljno za istrazivanje Smiley

PS- nemam nista protiv caterki, preporucujem ih stavise ali  s obzirom na moje godine, moram da se bavim tradicionalnim pristupom Smiley Neka chat svet ostane tebi
Pozz i pamet u glavu mali veseljace

Volim i ja tebe...  Smile  Smile

Nego... Niki kad cemo u neko zezanje?  Smile
Da vidimo tu staru skolu sharma na delu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Plati pice pa skupljaj fore batice Smiley ( ni kod dede besplatna skolarina )
I povedi neku omladinku  hehehe
Ode deda pored svoje babe da lala...
« Poslednja izmena: 10. Sep 2008, 00:30:23 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Čovek , o kako to gordo zvuči !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6500
Nisam konzervativan , ali ne bih mogao biti sa devojkom koja je spavala sa pola grada . Kako da ti bude prijatno i lepo sa njom , kada recimo znaš da je spavala sa njih 16 ! Smile
« Poslednja izmena: 10. Sep 2008, 17:38:55 od Vruha »
IP sačuvana
social share
Човек, о како то гордо звучи!

КАТАРИНА РАДИВОЈЕВИЋ ЈЕ КРШ РИБА!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
To je sve biologija tako uredila, a vidi se i u jeziku kojim govorimo, jer postoji ogromna razlika između "biti je*an'' i ''je*ati'', da prostite na izrazima - ovako je najilustrativnije.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.