Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je devojka kurva ako ima puno momaka?  (Pročitano 39486 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 

A piercing na doticnoj nije?

Na doticnoj, sta? Budi precizniji? Neki pirsinzi su mi debilni, neki sasvim prihvatljivi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

The truth is out there

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 273
Zastava Juzni Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung E250
Da se i ja ubacum u temu

piercing ili pirsng (kao i tetoviranje) je kultura busmana i drugih slicnih plemena iz afrike protiv kojih ja nemam nista protiv,
ali to je njihovo a ne nase, unisti nas globalizacija  Smile, meni licno nije sexy.

Svedjanke su vrlo prijatne i otvorene i uvek raspolozene ako te vide da sedis sam u vozu ili klubu pridju ti same i pitaju dali mogu da sednu pored tebe ili u krilo da ti prave drustvo.Natalitet je vrlo mali i oni u proseku po porodici imaju svega 0.2%dece kao i vecina skandinavskih zemalja, zbog toga u skoro svim skandinavskim zemljama devica nema.Cim se rodi zensko dete ili dok je jos malo doktori "obave to" tako da one nemaju kasnije problema kada porastu.Takodje u skolama imaju seksualno vaspitanje sto bi stvarno trebali da uvedu i kod nas i da smanje 50 hiljada abortusa godisnje.
Brateee, upoznao sam silom prilika pre par godina pravu svedjanku, prelepu, ma prava rasna...koja je abortirala sa 14god.
eto ti sexualno vaspitanje u skolama  Smile

i tek da ne odem u off,
Kao sto sam jednom vec rekao, devojke koje imaju puno momaka su kurve, zato jer sama rec kaze "ako imaju puno momaka" znaci u isto vreme vise partnera.
dzaba posle i sexualno vaspitanje i svedjanke kad dobijes u najboljem slucaju sifilis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70

A piercing na doticnoj nije?

Na doticnoj, sta? Budi precizniji?

Zenskom polnom organu,i sl.  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 

Naravno da jeste bolesno, i odvratno mi je to..Besmisleno i neadekvatno u svakom sluchaju, ali, pirsing je u danasnje vreme odluka pojedinca i njegova stvar sta ce da uradi sa svojim telom...Zato mi je ono sa doktorima bolesnije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70

Naravno da jeste bolesno, i odvratno mi je to..Besmisleno i neadekvatno u svakom sluchaju, ali, pirsing je u danasnje vreme odluka pojedinca i njegova stvar sta ce da uradi sa svojim telom...Zato mi je ono sa doktorima bolesnije...

Hocu samo da kazem da,sta je bolesno,je jako relativna stvar... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Jeste relativno, ali meni je bolesno...Mislim da se oduzimanjem nevinosti odma' na pocetku zivota zenskim osobama uskracuje jedan dosta bitan deo odrastanja i seksualnog sazrevanja...No dobro, to je samo moje misljenje, koje bi se u ovom preterano slobodnom i savremenom svetu verovatno moglo shvatiti kao konzervativno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
nije konzervativno nego zdravorazumsko Wink jos malo ce i mozak da im uklanjaju na rodjenju ako vec nisu poceli Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
Jeste relativno, ali meni je bolesno...Mislim da se oduzimanjem nevinosti odma' na pocetku zivota zenskim osobama uskracuje jedan dosta bitan deo odrastanja i seksualnog sazrevanja...No dobro, to je samo moje misljenje, koje bi se u ovom preterano slobodnom i savremenom svetu verovatno moglo shvatiti kao konzervativno...

Kontam ja sta ti govoris,ali,sta se sve danas radi (talkin' about sex),ovo,meni licno,ne deluje nista strasnije...
Ali,to je ipak samo moje misljenje...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 

Kontam ja sta ti govoris,ali,sta se sve danas radi (talkin' about sex),ovo,meni licno,ne deluje nista strasnije...

I opet, to sto se radi, i u seksu i u ostalim stvarima, su odluke pojedinaca...Niko nije umesto njih odluchivao i oni su se sami odlucili na to sto jesu..Pa zamisli npr. na chasovima seksualnog obrazovanja, ili kad roditelji objasnjavaju devojchici o himenu i devichanstvu....U fazonu''ne brini zlato, ti to nemas, uklonili su ti na rodjenju''... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 

I opet, to sto se radi, i u seksu i u ostalim stvarima, su odluke pojedinaca...Niko nije umesto njih odluchivao i oni su se sami odlucili na to sto jesu..Pa zamisli npr. na chasovima seksualnog obrazovanja, ili kad roditelji objasnjavaju devojchici o himenu i devichanstvu....U fazonu''ne brini zlato, ti to nemas, uklonili su ti na rodjenju''... Smile

Verovatno si u pravu ,svaka osoba za sebe treba da donese odluku o svome telu kad bude dovoljno stara ali njihov broj rodjenih i natalitet je stasno mali i to je bila vladina odluka podrzana od medicinskih strucnjaka.

Ovde u Engleskoj su poput zeceva i imaju najveci broj maloletnih i neudatih majki na svetu,kada kazem maloletnih imislim ispod 16 godina starosti jer ovde je sex legalan od 16 -ste a pravo na glasanje imaju tek u 18-toj.U puno slucajeva imaju i po nekoliko dece svi razlicitih boja i rasa i to je prihvatljivo jer im vlada kao neudatim majkama daje automatski stan i novcanu pomoc ,tako da devojka koja ima 5-toro dece moze da ima godisnja primanja i do 30 hiljada funti i da nikada ne bude u radnom odnosu.

Ako hoces odvratno procitaj ovo najmladja majka u Engleskoj
http://www.dailymail.co.uk/health/article-385968/Girl-11-Britains-youngest-mother.html

Najmladja majka na svetu

http://www.oddee.com/item_90966.aspx - 35k

« Poslednja izmena: 31. Jul 2008, 16:23:46 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.