Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je devojka kurva ako ima puno momaka?  (Pročitano 39495 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung i5700 + D880

Ovde u Engleskoj su poput zeceva i imaju najveci broj maloletnih i neudatih majki na svetu

Naravno da je tako jer su Engleskinje uglavnom krampovi pa moraju jadne da se same daju u promet... Drug se juce vratio iz Bugarske i tamo ih ima pun qrac, video sam na klipovima da uglavnom setaju po plazi u toplesu ali na jednu dobru ide otprilike 20 krampova Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
iso miki koja boleština, nisam pročitala cijeli drugi text ali tvrdim da je 100% izmišljen jer dijete od 5 godina nije sposobno zatrudnit, nemoguće je.
IP sačuvana
social share

Respect and fear is what I earned
Belgrade: regulisana velicina fonta slova u potpisu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 

Ovde u Engleskoj su poput zeceva i imaju najveci broj maloletnih i neudatih majki na svetu

Naravno da je tako jer su Engleskinje uglavnom krampovi pa moraju jadne da se same daju u promet... Drug se juce vratio iz Bugarske i tamo ih ima pun qrac, video sam na klipovima da uglavnom setaju po plazi u toplesu ali na jednu dobru ide otprilike 20 krampova Smile
Ma da,isko kao i kada su neki nasi novinari bili u Engleskoj,ako se na varam kada je Partizan igrao protiv Njukasla,tada je novinar koji inace pise za CKM napisao za njihove devojke "Mi takve bacamo u Moravu....." i "...ko vidi dobru ribu placam mu veceru...." Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 

Ma da,isko kao i kada su neki nasi novinari bili u Engleskoj,ako se na varam kada je Partizan igrao protiv Njukasla,tada je novinar koji inace pise za CKM napisao za njihove devojke "Mi takve bacamo u Moravu....." i "...ko vidi dobru ribu placam mu veceru...." Smile

Slazem se ,ovde je u 10 engleskih devojaka jedna lepa,ali u Londonu su uglavnom stranci ,grad ima najvise mladih ljudi na svetu,englezi su malobrojni i u manjini.Sto se tice NewCastla to je vrlo siromasni deo sa jeftinim kucama i puno socijalnih problema i probisveta.
dok kod nas od 10 devojaka devet je lepih ,samo prosetaj Kraljevom uvece.
« Poslednja izmena: 02. Avg 2008, 15:04:37 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung Galaxy S
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 

Slazem se ,ovde je u 10 engleskih devojaka jedna lepa,ali u Londonu su uglavnom stranci ,grad ima najvise mladih ljudi na svetu,englezi su malobrojni i u manjini.Sto se tice NewCastla to je vrlo siromasni deo sa jeftinim kucama i puno socijalnih problema i probisveta.
dok kod nas od 10 devojaka devet je lepih ,samo prosetaj Kraljevom uvece.
Sto se tice Kraljeva dok sam sluzio vojsku mogao sam da primetim da ima jako lepih zena.Stvarno sam se iznenadio koliko lepih zena zivi u Kraljevu.Na trgu kod spomenika cesto sam sedeo a oko mene su prolazile jako lepe zene,od tinejdzerki pa sve do zena sa decom...Lepe zene ima Kraljevo kao i nasa Srbija cela,pa valjda zato sto smo se mesali sa svakakvim narodima..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
A jeste, Kraljevo je puno lepih žena...  Samo, ne izgubismo li temu još odavnoooo???????
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 

U vecini slucajeva Momci su upravo zainteresovani u devojke koje imaju reputaciju iskusnih i onih koje znaju sta zele.Pravi muskarac ce uvek cuvati tajnu ukoliko je spavao sa nekom macom i na taj nacin ce se uvek moci vratiti toj osobi i svaki put ce biti samo bolje i repertuar ce biti sve veci.
Dok mladi momcii sa manje iskustva obicno pokusavaju da dignu cenu sebi medju drustvom i time javno unistavaju integritet te osobe sa kojom su samo malo ranije delili intimno iskustvo.Devojka samo sebe moze da krivi kad procenjuje nekog jer nije uopste pitanje koliko partnera cura ima nego koliko od njih ce cuvati tajnu.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2008, 22:52:54 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 489
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zasto, ma bre je** im se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Zasto, ma bre je** im se

Zbog toga ne mora biti kurva..... Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.