Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto inteligentni ljudi ne ostvaruju uspeh ???  (Pročitano 17238 puta)
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
I-mate /de si be
Kad vam procitam postave pomislim.."Jebote ovde sve filozofi" Do kolena vam nisu ni Aristotel,Sokrat  Smile

No kad ne znate sta je uspeh ja cu da vam objasnim..Kola od 500 000 e ,Vila i novac koji koliko god da ga trosis ne moze da nestane..

Ako je to istinski tvoj stav, šta da ti kazem GO FOR IT. I onda kada dođes sa tih milion evra, vilom, itd. i pitaš: Reci šta treba da učinim postao sam veoma uspešan? Ja cu ti u stilu Diogena odgovoriti: "Treba mi samo to da mi se malo pomeriš sa sunca".
« Poslednja izmena: 02. Sep 2010, 00:26:39 od Saurik »
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Ok za tebe nije uspeh..razumem ok

Ni ja nikad ne bih voleo da imam 1000000000000 e ..to nije za mene to je za Smile .. pa bogate.

Uspeh se u ovom vremenu meri novcem.To je bio moj odgovor koji nije vezan za to sto svi jure kintu vec zato sto je to tako definisano.(polozio januara  Smile )
Inace , zanimljivo je da se nekad ako se dobro secam , bogatstvo merilo objektima odnosno gradjevinom.
Dakle koliko je neko uspesan meri se novcem.
To niposto ne mora da znaci da je covek koji ima porodicu koju voli , dobar posao i bla bla bla neuspesan .
Neumesno je reci da skup auto nije uspeh..pa jeste uspeh,pa cak i da je kupljen opranim novcem *I za sranje treba znanje.Da nije uspeh pa mi bi svi vozili Q7 , utoliko je uspeh veci ako ga kupis posteno.
Sad svako ima svoj nacin vrednovanja necega..zavisno od zelja ..nekom je zelja da zivi sa porodicom na selu da ima prost zivot nekom nesto drugo..Zanimljivo je to sto obe strane pljuju drugu.
Inace starija si 1/2 vise od mene i odmah si mudrija..pa i to je uspeh  Smile Ne vredjam se Smile

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Smile Znao sam da je ova tema na neki nacin povezana sa iluminatima, masonima, papom, kraljicom, vanzemaljcima ali nikako nisam mogao da prokljuvim tu vezu. Hvala kolegi 1dekiju sto nam je razjasnio neke stvari iako su ta tajna znanja rezervisana samo onima odabranima eto ona nekako dodju do nas obicnih ljudi zahvaljujuci dobrim ljudima. Jos jednom, hvala.

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Mogu da se kladim da su ovi klapci srecniji od brda ljudi koji vam mogu pasti napamet. Sto 'poznatih' sto licnih poznanika. Oni sigurno ne misle ko ja, koliko stotina plata im je potrebno da kupe jedan auto (koji me nece uciniti srecnim vec vise drogirati). Koriste ono sto im je dato. Totalno su okrenuti jedni ka drugima i tako otkako je sveta i veka. Ako komsiji crkne krava znaci da si i ti najebo. Ja ne znam sto sam se inkarnirao kao Srbenda, ali ajde, kad skiknem znacu...
Uspeh je ziveti srecnim zivotom, kao da je raj na Zemlji, a onda, kada dodje vreme, jednostavno se preselis tamo.. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Pa deki1, ubrzaj proces reinkarnacije..
« Poslednja izmena: 02. Sep 2010, 20:22:22 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Uspeh je veoma subjektivna stvar. Sta je za jednu osobu uspeh za drugu nije i obrnuto. Besmisleno je generalizovati uspeh narocito ako u diskusiji ucestvuje veliki broj ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa deki1, ubrzaj proces reinkarnacije..

Pa, de sad da odem kad je R'N'R a rast duse najveci... Smile
Posle 2012. novi ciklus ce da traje 75000 godina. A to znaci promene vibracije po Fibonacijevom nizu 1,1,2,3,5,8,13
Sad je na Zemlji blizu 13. Seeeexy! Smile
Ovo je bilo malo off topic cini mi se... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Ma neeeee...

Samo cjepaj.

Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sony 
Lenjost. Inteligentni ljudi chesto nemaju naviku da rade, vec sasvim suprotno imaju naviku da probleme reshavaju na prvu loptu. U suprotnom odustaju.
ovo mi se čini prilično tačnim , a što se tiče mnogih teorija koje govore da se sve radom može postići , nisam baš neki njihov istomišljenik.... Ja verujem više u ono , da je odnos pola-pola genetika i inteligencija , a pola rad , trud i zalaganje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Pominjali smo ranije da postoji više vidova inteligencije. Nije dovoljno biti genijalan naučnik da bi uspeo, ako ti nedostaje socijalna inteligencija da svoju genijalnost predstaviš svetu. Genijalan umetnik može biti totalni namćor. Socijalno prilagođen čovek osrednjeg talenta može se lakše nametnuti javnosti. Pogledajmo Teslu koji je čitavih 75 godina čekao da izbledi senka Tomasa Edisona da bi postalo očito koliko je važan.

S druge strane to što je neko inteligentan ne znači obavezno da će on svoju sreću videti u zarađivanju novca i postizanju društvenog statusa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.