Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:38:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto ima sve više razvoda?  (Pročitano 39987 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Citat
Nije ih upropastila..Ali im utice pogresno na nacin razmisljanja..
Upravo to. Plitkoumna serijica koja je iako imala udelu u nekoj seksualnoj revoluciji zena stvorila od njih nekoga ko posmatra svet na isti nacin kao i plitkoumni muskarci koje iste jure. Nijednoj zeni(posebno u kasnim 30-im kao one u seriji) ne bih preporucio da im njih 4 budu rolmodeli jer one ne bi znale sta hoce od zivota i kako da srede svoj zivot ni da sveti Bog otac dodje i udari ih po glavi. Zabavna serija na neki nacin i fina sto se tice nekih primera u istoj, ali gledati je na bilo koji nacin osim jeftine zabave tj. kao dubokoumnu sto se tice zivota i kao neki putokaz kroz isti je dosta los nacin razmisljanja o samom zivotu. (makar po meni, siguran sam da onim plitkoumnim 30-togodisnjakinjama koje zive da izadju i da spavaju sa prvim koga vide serija predstavlja njihov zivot opisan kroz formu filmske umetnosti)

Sad, reci da je kriva zbog necega takvog kao sto je povecan broj razvoda i nije jer iskreno, svako ko ozeni jednu od one cetiri guske je sam sebi kriv. Ozeni ti neku koja ce da vodi onako superficijelan zivot kao u doticnoj seriji, pa se zali posle da ti je zivot sa istom los i razvodi se...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Munze konza sošpa, de mi reci, leba ti, šta je smisao te serije, mislim koja je suština. Ima li tu nečeg smislenog uopšte, ili je poenta serije da se pokaže kako je najvažnije u životu živeti u Nju Jorku (ako može Menhetn - AMIN!) jer to je, zaboga, centar sveta (aham...), džedžanje u redu po 2 čuke za ulazak u najekskluzivnije restorane, u kojim izlaze trupla što su se nakrala narodnih para pa troškare tuđe novce na kristal i oradu, plus te skupocene krpice i ostale đinđuve koje si navela a za kojima sve one 4 fufice venu ko suva šljiva, Kim Katral koja ne zna dal joj više odgovara veliki ili mali kurac, pardon penis, jer ako je veliki onda joj probada raspalu matericu, a ako je mali onda ona mora da uključi vibrator pride, kako bi se koliko toliko zadovoljila, jurnjava da se uda pošto poto za nekog lovatora, a šatro je kolumnistkinja, čuvena d most diskasting vumen on planet Sara Dž. Parker, tračarenje preko telefona, tračarenje na poslu, tračarenje u restoranu, tračarenje uz kafu, tračarenje i olajavanje 24/7/365, itd. itd. Ja tu ne vidoh ništa što ima makar biberče smisla, sem liberalnosti koja se prožima kroz čitav serijal, ali se to može videti u svakoj drugoj seriji, ili svakom drugom niskobudžetnom holivudskom, ili pak nju jorškom filmiću. Ostalo sve sam šljam i blenurija koja navodi ove naše pobenavele žene da se zapitaju: ha! pa što i ja ne bih mogla tako!? vaj d hel nat!!! A do juče je gledala na istok, nosila čalmu na glavu i suknju do pete. Taj uragan sa zapada i oni tripovi sa istoka, opaučili su Balkan preko mozga za vjek vjekova, i muški i ženski rod. I nema im spasa. A tu je, kao što rekoh, i TV-Pink, ko šlag na tortu, da pokaže Srbijica Majka kako maloletnica treba da se skine, pokaže dupe i sise i preko noći postane zvezda granda. O onim mrsomudima neću ni da trošim reči. Rijaliti šou, brateeee!!! Farma, Big bruder i ostala sranja gde se propaliteti iz svih propalih sfera okupe na jednom mestu da jedu govna besprizorna, a da sve to glupi narod plaća. A o ostalim emisijama rozen televizije da i ne govorim: 48 sati svadba, ženi se ljakse i udaje baba, magazin in i ona krava koja se smeje ko svraka i uopšte ne sluša gosta kome je postavila pitanje, ili ona kreštalina Kič nedeljom podne, popodne, gde se okupljaju mentalni neopaori da jedu za dž čajne kobaje i piju vino od soma ojra po boci. I što je najveća fora, sve jedni te isti likovi dolaze, oni su postali permanentni inventar tamo, oni su repriza reprize, a jadnici to sve halapljivo gutaju dok sede zažuljenih očiju u bušotini sopstvenog kreveta i u raspalom mozgu tripuju i oni taj kvazi glamur i sjaj, i žele da i oni jednog dana budu deo tok kolača, odnosno kloake i srama. I tu dolazimo do poente cele priče, jer, što bi neka obična Marija, ili Jovana, ili Sandra iz bilo kog grada/varoši/sela u Srbijici Majci šetala svog običnog dečkića, kad svršava na nekog tamo Boška, Đusa, Stojana šatro MC, i ostale nakazotine abnormalnih razmera, ili pak obratno, neki obični Marko, Stefan, Dušan... da šeta svoju običnu devojčicu, on blene ko tele u sisetine od plastike svih flintara sa "estrade", pa im onanija manija jer u realu to ne mož da ostvare nikad, mali i prazni i sitni ljudići. I onda zapostavljaju jedno drugo, ne kontaju se, ne slušaju se, nema tolerancije, konverzacije, samo mrš i adio. I eto ti zašto ima sve više razvoda, pucanja dugih veza i sl. mogu ja još da pišem, al mislim da je i ovo sasvim dovoljno, a i moram da smotam buksnicu, pa kafica jutarnja, novi dan, novi osvit... En dont vori, uan dej ju vil anderstend, baš sekund pred armagedon Wink
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
hahaha epic Smile Druze imas tviter, moze na pm?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Muškarci koji se tooliko gnušaju te serije su potajni ženomrsci.  Smile

Mislim, ako vi možete da generalizujete na osnovu tri odgledane epizode, onda mogu i ja.  Smile
A ako ste pak gledali više od tri epizode, onda potajno volite ovu seriju. Smile Šta ćemo sad? Smile

Realno, hoću reći, ja nisam pogledala više od tri epizode neke serije koju vidim kao zlo, sranje, pošast.
Tako to ide, ako ti se nešto ne sviđa - ne gledaš, samim tim ne znaš ni radnju. Vi znate prilično mnogo toga za nekog "ko to ne prati".  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
razvoda ima sve vise,zbog zaljubljenosti.
ljudi se u zanosu zaljube jedno u drugo,izidealizuju se i udju bez glave u brak.a brak je sam po sebi jedna vrsta robije.
tek u braku shvatimo,da to divno stvorenje sa kojim zivimo,a u koje smo se zaljubili,zasto?e,to ne znamo,barem nemamo jasan odgovor na upitano pitanje,prdi,sere,smrdi joj ujutro iz usta,ima brkove....posle velike nuzde za sobom ostavlja braon trag u solji.....itd.primera jena hiljade,koji se redjaju jedan za drugim.
eto,da se ne zatreskamo ne bi se ni razvodili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Bambina, najlakše je muškarca okarakterisati kao ženomrsca ukoliko se gnuša serije koju ti obožavaš. Da li to znači da ukoliko ja pratim Mondijal, a ti se istog gnušaš, da si u tom slučaju ti mužomrziteljka??
Drugo, ako sam odgledao 3, ili sve epizode čitavog serijala te kloake, to ne znači da ja potajno volim tu seriju, već sam našao dovoljno vremena da tu glupost odgledam, izanaliziram i shvatim o čemu se tu zapravo radi, kako bih kasnije, kao što je recimo ovaj slučaj, mogao da argumentovano diskutujem na tu temu.
I na kraju, ja sam tu seriju samo naveo kao 1 u moru sličnih primera, zašto pucaju brakovi. Mogao sam da navedem i one španske, turske, ili neke pete, koje su toliko isprale mozgove stanovnika ove jadne zemljice, da više ne znaju ni gde su jadni, a kamoli šta hoće od svog života. Dakle, naveo sam dva primera, od mnogih sličnih, kako bih iskazao svoje mišljenje zašto na sve strane masovno pucaju brakovi. Znači, mogu da navedem još 1000 primera, ali su oni samo posledica baš ovakvih i sličnih sranja koja se serviraju na TV-u kako bi zamajavali narod i skretali ga sa mnogo važnijih tema. Danas se u Srbiji, ne samo žene već i muškarci, mnogo više brinu o tome da li će Sulejman biti faca ili pak smrad na kraju 367 epizode, nego li to što je nezaposlenost sve veća, saobraćajke sve češće, nerešiva ubistva, korupcije, pljačke, sjebano zdravstvo, školstvo itd. itd. I koji je zaključak na kraju?
- Štrajk mozga!!! No, svako ima pravo na svoje mišljenje...
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
brate stavi neki red proreda, misli na oci onih koji citaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Zanesem se dok kucam. Biti će nekst tajm  Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Po mom misljenju, ovoliki broj razvoda je posledica toga sto su zene stigle i prestigle muskarce. Pre se znalo "ko kosi, a ko vodu nosi", a sada nema glave porodice, kao sto je nekada bilo. Takodje, zene solidno zaradjuju i mogu samostalno da funkcionisu, a i nadaju se da ih iza coska mozda ceka neki savrseniji muskarac. A pre 30-40 godina, zena ako se razvede nije imala kamo da ode i bila je na stubu srama. Sada su nazalost razvodi sasvim normalna i obicna stvar.

Ни реч мање, ни реч више не бих додао на ово што је речено
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:38:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.