Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 12:39:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto ima sve više razvoda?  (Pročitano 39833 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Po mom misljenju, ovoliki broj razvoda je posledica toga sto su zene stigle i prestigle muskarce. Pre se znalo "ko kosi, a ko vodu nosi", a sada nema glave porodice, kao sto je nekada bilo. Takodje, zene solidno zaradjuju i mogu samostalno da funkcionisu, a i nadaju se da ih iza coska mozda ceka neki savrseniji muskarac. A pre 30-40 godina, zena ako se razvede nije imala kamo da ode i bila je na stubu srama. Sada su nazalost razvodi sasvim normalna i obicna stvar.

Ни реч мање, ни реч више не бих додао на ово што је речено

I ja se slazem kratko ali jebitachno.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Citat
Ja sam seriju video kao pricu o par prijateljica..koje realno ne znaju sta hoce u svom zivotu,a vreme im tece li tece.

moras mnogo dobro poznavati zene da bi mogao da pricas uopsteno o zenama.. ja sam u zvom zivotu upoznala 2 zene koje znaju sta hoce.. i osamstopedesetsest onih koje nemaju pojma.. samo go with a flow.. prvi koji je iole okej, BAM beba, BAM brak.. brzo, jer vreme prolazi.. i onda posle ne zna leva sta radi desna..

pod onima koje znaju sta hoce podrazumevam one koje ne jebu zivu silu da bi ostvarile neki cilj.. ravno kao strela, bez preteranog emotivnog unosa, koje cimaju i vuku kao konji, iza kojih ostaju neispunjeni muskarci ili uplakana deca.. ne znam kako da objasnim drugacije a da ne ode u preveliku dubiozu  Smile ne kazem da ne postoje jake zene, ali najveca vecina je morala da igra kako neko svira u nekom momentu.. bila zavisna, bila nezadovoljna ali davala nade i polagala puno ili se trudila.. zene znaju kako da dobiju ono sto zele, ali to je dugotrajan proces.

ostatak zena koje su nama na prvi pogled jake zene i za koje mi mislimo da su jako sposobne, jake, savremene ili nesavremene svejedno, su one koje su morale da se prilagodjavaju, koje su nesto cekale, nekog cekale, koje su morale da igraju po nekakvim pravilima, koje su se necemu neko vreme nadale, a onda ili se prepustile ili uzele stvar u svoje ruke i u zavisnosti od toga ko je sa druge strane stola, nesto napravile od svog zivota.. udale se, uhvatile frajera na bebu, zapocele zajednicki biznis, uselile se sa nekim u stan.. nije vazno sta, vazno je da su krenule nekim putem, ali da ogroma vecina to radi jer koristi situaciju koja joj se pruza..

e sad, u nedostatku situacije, jer budimo realni, nije svakome walk in te park da upozna nekoga negde nekako.. a jos je bledja slika da sa tim nekim to nesto i uspe i traje a jos je bledja slika da sa tim nekim to potraje zauvek.. mnogi lutaju i lutaju, sve zavisi od srece, volje da se prilagodis i trenutnog stanja svesti.

E sa ovim uvodom mozemo dalje da analiziramo..

vreme neumitno tece, svakome.. kad raskines vezu u 30 koja je trajala recimo 6 godina.. ti bas i nisi na konju.. toga ima sve vise, jer je materijalno stanje ljudi jezivo i tuznije.. tacnije, ti nisi na konju ako si zensko, muskarcima je svejedno.. manje-vise..njima zivot pocinje u 49. godini.. bilo kog da pitas, svima je rano, sve im je uvek rano, ima vremena za sve, zivot je dug.. i onda te oladi posle decenije nekakve veze, ostaje ti samo da se trudis da ne zavrsis na lekovima.. to ti je svakodnevna slika, takvih znam 30.. pa jos sa decom.. nije im bajka.

Ali evo, uzmimo te raskalasne zene za koje kazes da do pedesete luduju.. ako zizumemo tu Samantu koja je maksimalno iskarikiran lik zarad reakcije publike, ja ne vidim nekakvi preterano ludovanje u tom scenariju.. sve rade i zaradjuju sem valjda one crne, koja je i jako lazno cedna i neuka pritom, poput vecine srpskih zena, pomalo priglupa jedna prostodusna zenica.. ali ajde.. njihovi izlasci su sasvim normalni, one odu na rucak, na koktel ili u klub na par pica, nekad se napiju, nekad se smuvaju sa nekim, one su u potrazi.. Nemaju bebu da uspavljuju u 8 uvece jer ne mogu da zadrze ni muskarca, iz bilo kojih razloga, necu uopste da ulazim sad.. ali bi bilo krajnje neposteno reci da nemaju muskarca zato sto su sve po pravilu budale koje treba izbegavati.

realno, gde one preteruju.. sve se nadaju VEZI. Ne mozes sedeti kuci i cekati da ti padne sa neba neki tip.. izaci ces na kafu, na veceru, u klub, upoznaviti prijatelje prijatelja i totalne strance dok ne naidje neko  ko ti je okej.. taj proces traje.. pogotovo kad na putu imas pet sest sedam promasaja sa nekakvim cudacima i ispaljivacima..

hocu da kazem, nije svaki izbor u pravo vreme dobar.. pola mojih drugarica se razvelo.. imaju 33 i vratile su se kod mame i tate, zato sto su radile stvari jer im je vreme, zato stu bile sa nekim koga nisu upoznale kako treba, zato sto jednostavno nisu imale srece.. i sta one rade danas? Izlaze. Ostave kuci dete mami i tati i izadju sa drugaricama na pice ili na picu ili u bioskop, setnju pozoriste.. jer se nadaju da ce naici neko, da nastave svoj zivot umesto da skoncaju same, ili se nadaju da ce upoznati nekoga na putu do skole kad budu vodile dete na nastavu.. razapnimo ih, hoce da nadju nekog sa 40, to je nemoralno  Smile

Citat
On mator,glup i bogat cini mi se

uz male izmene (kolicina kesha), on ti je reprezent danasnjeg muskarca.. onog koji se zabavlja do 49. Onog koji ne nosi iz kuce nista, sem svog ega, sebicluk i maminu supicu i izludjuje zene svojim stavovima o budusnosti koje im prezentuje prekasno, kad se vec zaljube.. on je tipican preokret u vezi, ono kad mislis da je sve solidno, on uliva nadu, a onda ti olupa ladan samar kad ti izlozi svoj visegodisnji plan koji ne ukljucuje ni decu ni porodicu.. ti samo budi lepa.

primenjeno u realnosti, on ti je jedna vrsta od dve, druga vrsta su oni koji nemaju sa cim, a sve zele i hoce i streme i sve bi da zavrse do 25 pa posle da odgajaju decu na virslama ..

treca vrsta su muskarci uravnotezenog razmisljanja koji su u Srbiji danas retki.. to su oni kod kojih ne moras da spustas gotovo sve svoje kriterijume, ne moras stalno da dizes belu zastavu i igras na zici, da se ne bi vracala kuci kod mame.. znam da bi svi muskarci voleli da su u ovoj grupaciji, ali nisu.. potvrdjujemo mi zene. Koje su takodje na razne nacine ocenjivane od strane muskaraca. Opet iz iskustava i to je okej.

Citat
ona vec u godinama u kojima su prekretnice..Po kojima ona mora da odluci na gde ce i na koju stranu.

sta to znaci uopste.. ko to odredjuje koje su tu strane uopste u igri.. jel ona treba da odluci da li zeli da bude sama ili sa nekim, ili zeli da odluci da li zeli decu ili ne, ne kapiram.. vecina zena zeli decu i porodicu, ali mnoge nemaju srecu da dugo to ostvare, iz mnogih razloga.. najcesce nema pravog partnera za to ili njima samima nesto fali.. osim ako nije poenta sa bilo kim .. onda okej.. a to je malo muski fazon "vreme mi je da se zenim".. pa onda prva koja naidje .. svi znamo da muskarci uglavnom tako resavaju svoje bracno pitanje.. ili - ajde zabavljamo se vec 10 godina, mozda bi i mogli da se uzmemo.. kad vec nema nista bolje  Smile

sve moje drugarice su uvek htele vezu, brak, porodicu, decu.. nemam ni jednu koja je frikovala ili bila nekakav samac, cudak.. i sve su ivek bile normalne i drustvene i slatke.. dosta njih je i danas solo i dalje imaju isti san o porpdici, ali su im pucale veze ili su prosto nailazile na lose likove  Smile i sad one treba da prestanu da izlaze i pocnu da zive zivot u duhu jevandjelja, zato sto je NEKO izjavio da "je vreme da se odluce".. neko misli da je nekavo vreme za nekakvo nesto.. i sad one kao poslusne male devojcice se sutra da se probude i taj dan upoznaju svog coveka sa kojim ce da zive u bajci zauvek.. mislim daj  Smile

pa ako nesto znamo iz zovota, onda znamo ono "covek pravi planove, bog umire od smeha"  Smile

ja ne znam da li sam smela u zadnjih 5 godina da isplaniram duze od dve nedelje unapred.. jer bi mi svaku put pao klavir na glavu, pa sam malo skapirala kako to funkcionise..

i upravo zato me nerviraju ti rokovi koji ljudi olako jedni drugima daju, misle kako je nesto normalno, pravedno, ispravno.. to kod mene u mom svetu nista vise nema.. jer je jedino bitno da ti u zivotu bude lepo, da budes srecan i da imas ljubav, a kad, kako, to je licna stvar.. iz iskustva znam da se nekako uvek vrlo zajebano vraca onima koji su najvise osudjivali, ili im zivot namesti bas te neke situacije koje su najvise olajavali  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Tezak je to zivot
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Zene uglavnom ne znaju shta hoce.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
hahaha epic Smile Druze imas tviter, moze na pm?

Droga drugar, droga...
« Poslednja izmena: 08. Sep 2012, 15:26:30 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Meni je normalan zivot nesto sto ide normalnim tokovima. Ono, budes mlad i lud i zezas se, pa postanes malo ozbiljnijii i zelis da zavrsis neke skole i nadjes neki posao, pa zavrsis, nadjes neki posao, pa ti u medjuvremenu razmisljanje ide u tom pravcu da zelis da se skucis i imas porodicu pa poradis na tome pa nadjes nekoga sa kime mozes da napravis zajednicki zivot pa se zenis/udajes i pravis porodicu. Eto, neki normalan tok zivota.

E sad, postoji tu mnogo problema. Jedan je sto je npr. u zemlji Srbiji lakse naci nekoga sa kim mozes da pravis zajednicki zivot nego posao u struci, drugi je sto te faze mogu lako da se preskacu sto mnogi i rade(ono, zene se i udaju se ali nemaju skoro pa nikakvih izvora prihoda), treci da ljudi ne znaju sta hoce itd. Bilo bi prelepo kada bi svi mogli po JUS-u ali obicno ne ide posto se vecina nazalost pogubi u procesu. I to se desava podosta cesto ali je bitno da znas prioritete i da se vratis na pravi tok vremenom.

E sad, neko ko se u 35-40(kao ove u seriji) dovoljno "gubi" da se zabavlja sa ozenjenima, izlazi sa klincima i zabavlja se sa istima(znam jednu koja ima momka koji je nekoliko godina stariji od njene cerke), odrzava povrsne veze koje ne vode nigde itd. je odavno izgubio tok svog zivota makar kada je rec o dejtingu i pokusavanju traganja za necim visim od puke zabave. I to je greska tih ljudi i oni treba da menjaju svoju filozofiju zivota ako zele da naprave nesto vise od svog ljubavnog dela zivota.

Btw ja i dalje smatram ovo(kao i preveliko srljanje u brak)

kao glavni razlog zasto ima sve vise razvoda. Previse sebicnosti a premalo kompromisa...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Cekaj da ja nesto pitam.... Smile

Ali citajte sa razumevanjem.... Smile

Da li mislite da se danas nekome uopste "jebe" za brak,porodicu,zajednicki zivot,ljubav....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 5470
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Cekaj da ja nesto pitam.... Smile

Ali citajte sa razumevanjem.... Smile

Da li mislite da se danas nekome uopste "jebe" za brak,porodicu,zajednicki zivot,ljubav....

Bolje je Lepo obesen nego Lose Ozenjen !

Ah kako,znam da ti nije lako ko ni meni,,,ozenis se pogresnom osobom ili udas ,a niko nema snage za razvod poslije toliko godina.....pa se mucis i na silu zivis,,,a pred svijetom glumis ,kako ti je lijepo,,,,i sva ta sranja....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
I onda kad pocnu da se iscudjavaju...pa lekovi...terapije.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 12:39:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.