Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Sve je već manje više navedeno. Evo jedan video koji govori o kletvi koja je bačena na naš narod, tu se pominju razlozi za razvod braka i čije sve kletve stoje nad našim narodom pa se ovako uništavamo. Mislim na Srbe.
Kletva je izgovor za to da našim životima upravlja neka viša mračna sila nad kojom smo bespomoćni. Praznoverje, kom je ovaj narod i te kako sklon. Jer, ''kletve'' nas oslobađaju lične odgovornosti... ah, divne, divne kletve.
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.
Stvarno skandalozno Kako to da zene ne ispunjava kuvanje,pranje usranih gaca,klackanje deteta,peglanje Ispunjavalo vas 2000 godina,i sad zadnjih 20 vise vas ne ispunjava
Every morning in Africa, a gazelle wakes up, it knows it must outrun the fastest lion or it will be killed. Every morning in Africa, a lion wakes up. It knows it must run faster than the slowest gazelle, or it will starve. It doesn't matter whether you're the lion or a gazelle-when the sun comes up, you'd better be running.
Kada žena radi a nije sa decom...To unakazuje porodicu.
moze - kada muskarac sa tim stavom nadje za shodno da obezbedi toj zeni i toj deci koju je napravio normalan zivot (ne ono puko prezivljavanje) kao i izdrzavanje te zene kad odluci da je "eto doslo mi" sutne
znas, u zemlji Srbiji ni dve prosecne plate nisu dovoljne za normalan zivot
Citat
Am, možda će ovo da bude šokantno za tebe, ali... (neke) žene imaju i mozak, ne ispunjava ih da ceo dan kuvaju i jure za decom. Znam, skandalozno
Sori Bambina ali ovo zvuci tako feministicki, elitisticki kako god hoces u nekom trenutku detetovog zivota ti ne ostaje nista nego da kuvas i juris za njim ceo dan takve zene nemaju mozak - njihovo vidjenje zivota je manje vredno? Uspesna majka i supruga uvek ide ispred samo uspesne poslovne zene koji si moj radjao dete ako nisi spreman na to da moras da svoje "kaprice" stavis na neko n-to mesto?
tema - zasto ima sve vise razvoda - pojma nemam ali evo neceg sto bi mozda moglo da pomogne u trazenju odgovora
« Poslednja izmena: 06. Jul 2012, 22:29:31 od krouli »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.