Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Зашто идете на журке?
Због добре музике.
7.7%  (1)
Због дружења.
30.8%  (4)
Због музике и дружења.
23.1%  (3)
Секс, дрога, алкохол!
23.1%  (3)
Због одређене (привлачне) особе.
0%  (0)
Немам појма, иду сви па идем и ја.
15.4%  (2)
Ukupno glasova: 13
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто идете на журке?  (Pročitano 5037 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
сиглу  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Hahaha Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Знате како, људи који на овом форуму имају дужи стаж, па су имали увид у моје поруке из 2008, 2009, 2010... Тада сам ишао на све журке, пио по пет-шест лименки пива, готивио турбо-фолк. Smile Ја сам био одличан ђак у гимназији преко недеље а онда суботом увече правио глупости као идиот, дешавало ми се да ујутру имам уписан број телефона а не сећам се одакле ми (трезан сам звао да питам ко је то, па ми је девојка објаснила да смо се синоћ упознали и ја сам се онда сетио свега Smile ), да пијан зовем девојку у коју сам заљубљен, једном сам тако повраћао да је друг морао да ме врати кући... Да, клинац од 15 година који је провалио алкохол и који је мислио да је много паметан. Smile
Освешћење од турбо-фолка и алкохола сам доживео различито, прво сам сазнао за Дајер Стрејтс и после њих ми је било испод нивоа да слушам оно што сам до тада слушао, а од алкохола сам одустао када сам био пре две године на дочеку нове године у Сава центру и када смо нас петорица идиота дошли тамо сами, нисмо ни знали шта је тачно. Тамо све они балски столови, сви мушкарци у оделима и са пратњом, лепа нека уживо музикица, руже. А ми павијани дошли обучени као за журку, спремни да се олешимо. Smile И те вечери сам некако скапирао да те дивље журке са много алкохола и свега другог просто више нису за мене, доста је било.

Такође, овде неки знају и да сам прошле године ишао САМ на Бајагин концерт јер нисам НИЈЕДНУ (а да је пожељна и привлачна Smile ) нашао која је желела да иде, све су ишле на Цецу. Мада ове године је Ајрон Мејден, идем са једном згодном металиком са факса, не жалим се. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Nisi ti dovoljno trenirao, 5 limenki pijes dok se spremas za izlazak Smile

U nekim prelaznim godinama ka mojim dvadesetim, bio je popularan trens i tako ta bumc sranja. Nesto nisam ubedjen da sam skrpio jednu ipo zurku sveukupno. Mozda je trebalo dspi i eksere da kujem, kontam da bi sva ta zajebancija imala vise smisla Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2014, 15:11:06 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Poremecen nisi, ali neces se valjda naljutiti ako ti kazem da si , tja, "ogranicen" sa neke strane. To se vidi i sa samom definicijom reci "zurka"...

Tebi je definicija zabave da odes na neko mesto gde se slusa tvoja vrsta muzike i samo to. Sto te nesto previse ne cini razlicitijim od prosecne "splavaruse" koja ce izaci na splav da slusa "Zvezde Granda" ili sta vec i ima da joj bude super. Smile Ne racunajuci zanr naravno. Sto nije za osudu jer svako uziva u onome sto uziva, samo sto jeste "ogranicavajuce" jer ne ides dalje od muzike i predrasuda...

Citat
Зашто идете на журке?
Pretezno zbog druzenja i zabave. Odes, popijes pice, popricas malo sa ljudima unaokolo, pozajebavas se. Al dobro, ja sam od onih sto im je svejedno sta se slusa i gde su sve dok ima ljudi.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Не постоје неограничени људи...ерго сви смо ограничени на овај или онај начин.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Ako smem da primetim... na Bajaginom koncertu je bilo ekstra... sa sve provalom oblaka i valjanjem u blatu...  Smile

Recimo da je to (koncerti) max. mog provoda uvek bio... bar sto se tice zadovoljavanja tih primitivnih potreba...
Budi sam u gomili... i te fore...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Citat
прво сам сазнао за Дајер Стрејтс и после њих ми је било испод нивоа да слушам оно што сам до тада слушао,

Ti ko da si spoznao Boga, il' progledao.

Aj ne zajebavaj, i ja ih volim, pa sta, sinoc sam djuskala uz neki novi hit Seke Aleksic.  Smile

Ko te pita bre, imas drustvo pored sebe i kuliras, provaljujete, popije se, smejes se ko lud na brasno....

Bajagin koncert ne bih komentarisala.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
A et pametan si i duhovit nemam ti sta rec.

Jesu zurke raspad, ljudi isfolirani.

Sa iskustvom sam i ja to vidio i poceo manje izlazit, internije ekipe i kafici.

Otidji s vremena na vrijeme cisto radi psihickog zdravlja - da ne odskaces previse i et da budes kolko tolko vidjen.
To je neka moja deviza.

Tako et ja isto da ne budem sekta
al smeta mi taj isfolirani svijet i smaracice koje se samo slikaju i pijuckaju a izgledaju kao da su za neke bahanlije.

---
A i realno kad izadjes rijetko nije monotono imas vecu zelju za provodom i nesto se desi.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2014, 17:11:55 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ali zasto vam to smeta?Ne mozes da ispravljas krive drine i da se provedes...to dvoje ne moze zajedno...provedes se bude ti fenomenalno i sutra kad sve to prodje dodjite na burek i pricajte o "moralnom posrnucu omladine u trenutnom makroekonomskom  ambijentu i pogubnim uticajima orijenta"...  Smile...za sve postoji mesto...

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: mrgec

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.