Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto dete uvek spava u rukama prosjaka?  (Pročitano 11350 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 849
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Stvar je u tome da to nisu samo Romi. Igrom slucaja se ispostavilo da vecina jesu. To u neku ruku jeste vrsta rasizma (mada to nije rasa ali ajde...) zato sto ne shvatas da tu ima gomila drugih nacionalnosti. Isto tako postoje i totalno drugaciji primeri. Bio sam na vencanju Roma, zive u vecoj kuci nego ja (ogromna dvospratnica), veoma kulturni i obrazovani ljudi. Deda im se bavi konjima samo zato sto voli, ima dva predivna konja. Isto tako, znam za jednu porodicu u mom gradu. Ljudi zive od pijace. Velika porodica, sad su kupili i malu kucicu preko puta da bi imali vise mesta. Zive sasvim solidno, nista preterano, kroz par generacija verovatno neces ni znati odakle poticu. Postoji milion takvih primera. Vecina njih su tu gde jesu jer je to sve jedan zacarani krug i prokleto je tesko izvcui i jednu osobu odatle ali je moguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Svako ko voli cigane neka uzme po jednog i neka ga vodi kuci da vide kako su oni radni, ima da vas odradi samo tako  Smile

Svaku mogucu pomoc primaju, gde god odem u neku sluzbu svugde je brdo cigana koji dizu neku pomoc, to jedino znaju. Treba kao u Slovackoj da ih betonskim zidovima izoluju u svoj brlog i da tamo zive njihovim nacinom zivota.

Ja sam do sada upoznao samo jedne cigane koji zive pristojno tj. civilizovano, sve ostalo brlog. Kod mene u skoli je bilo dvoje cigana i nikada ali nikada nisu dolazili u skolu, i stigli su do cetvrtog osnovne, posle se jedna udala a drugi je otisao negde u EU sa porodicom, verovatno su ih do sada deportovali.

Tako su i mojoj tetki siptari bili kul dok nisu otvorili prekaru u zgradi, sada su najveca prljavstina na planeti  Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2013, 00:18:22 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Pa svake godine im dele neke stanove a na ulici ih sve vise.Pa kako to majku mu (postoji objasnjenje, svima poznato)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Dobro si rekao, ko hoce da radi...Cigani ocigledno nisu zainteresovani,.Lakse je maknuti koji saht(i moje pionirove zvicnike(ruka mu otpala)). Cast izuzecima koji su tu negde oko 2% od ukupnog broja
Ovo je velika greska. Jednostavno je nemoguce da svako ko radi i zaradi!! Naravno, da bi se ovo shvatilo, potrebno je izaci iz okvira rasizma u koje se kapitalisticki malogradjanin ukopao.

Vidis, ljudi se loze na kradju sahta i bicikla ali kad se pokrade kontinent, onda je to "progres".

Ovakav sistem, da bi opstao, jednostavno mora da ima sirotinju i bedu, kriminal i lopovluk. Bez obzira sta ste culi na TV-u, sistem od toga zivi!

Citat
Ти не разумеш пријатељу, ово није јебени расизам, они су бре такви јбт, номадски менталитет, мрзи да ради, вади се на расизам, изиграва жртву а уствари цеди државу у којој живи. Пробуди се мало.
: ) Ne, to sto ti pricas to je cist rasizam. Da bi to shvatio, moras da shvatis sta je drzava i kako sistem funkcionise (pre svega ekonomski). Jednom kada se to shvati, postaje kristalno jasno ko koga cedi!!

Citat
То је тако, то им је у крви.
Rasizam i eugenika. Cist fasizam.
Pripisivanje jedne osobine (najcesce negativne) jednoj rasi jeste rasizam!

Citat
Они су куга зло и наопако и не треба им веровати ништа. Понављам: Ништа.
Hitler i Gebels bi ti pozavideli : )
Tako sistem funkcionise. Da bi opstao, moras da zajebes. Ne mozes biti fer i korektan i ocekivati da ces opstati u ovakvom sistemu : ) Sto je manje love na odredjenom drustvenom nivou, to su i prevare ociglednije. Tamo gde je velika lova, tamo se krade gospodski, a za sitnu raju je rezervisan medjusobni sukob, kako bi ovi od gore nastavili po starom.

Citat
Причамо о гамади, правој паразитској гамади којој се не може веровати ич.
Ic?
Sistem obozava ovakve rezone : ) Paraziti te kradu u trenutku dok ovo citas...ali pravi paraziti : )

Citat
Pa svake godine im dele neke stanove a na ulici ih sve vise.Pa kako to majku mu (postoji objasnjenje, svima poznato)
Nemoguce je! Ne mogu svi da zive od svog rada. Sistem treba sirotinju da bi opstao. Kako sad to?
Ne mozes ti od coveka koji je rastao, kao injegov otac i deda i pradeda u bedi i odstranjivanju, ocekivati da funkcionise kao "uzorni gradjanin".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Citat
Ovo je velika greska. Jednostavno je nemoguce da svako ko radi i zaradi!! Naravno, da bi se ovo shvatilo, potrebno je izaci iz okvira rasizma u koje se kapitalisticki malogradjanin ukopao.

Pravicu se da uvredu nisam procitao(verovatno u nedostatku smislenog odgovora). Naravno da je nemoguce ali to nije nikakvo opravdanje. Ne treba biti mnogo pametan da bi shvatio da cigani nece da rade. Na smederevcu kod NISove pumpe ih dosta bude ujutro i kao tu cekaju da ih neko pozove da nesto urade. E pitaj ga da ti iskopa neki kanal? Tako ce slatko da te opsuje da ces da se pusis tri dana(iz iskustva pricam). Ljudi su trazili radnike za branje tresanja, breskvi...Neces tamo videti ni jednog ciganina. Ali zato ako se kasnije bracas kuci(po mraku) videces da su itekako aktivni(licno jurio jednog koji mi je tek izasao iz dvorista, jeb*******). Stoka, kraj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Citat
Pravicu se da uvredu nisam procitao(verovatno u nedostatku smislenog odgovora).
Nisam mislio na tebe i nisam imao nameru da uvredim. Govorim uopsteno. Pa svi smo mi kapitalisticki malogradjani, neko to shvata, a neko ne, tu lezi razlika.

Citat
Naravno da je nemoguce ali to nije nikakvo opravdanje. Ne treba biti mnogo pametan da bi shvatio da cigani nece da rade
Ja pravim razliku izmejdu rada i poslovanja.
Kako vi zamisljate civilizovano drustvo ako terate ljude da rade (posluju)? Zar to nije Socijalni Darvinizam?
Ja ne branim parazitiranje, medjutim, sta reci o npr bankarima?

Citat
Ljudi su trazili radnike za branje tresanja, breskvi...Neces tamo videti ni jednog ciganina. Ali zato ako se kasnije bracas kuci(po mraku) videces da su itekako aktivni(licno jurio jednog koji mi je tek izasao iz dvorista, jeb*******). Stoka, kraj!
Zgranut sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57

Dobro si rekao, ko hoce da radi...Cigani ocigledno nisu zainteresovani,.Lakse je maknuti koji saht(i moje pionirove zvicnike(ruka mu otpala)). Cast izuzecima koji su tu negde oko 2% od ukupnog broja

Значи Срби неће да раде...има више пензионера него људи који раде...изгледа да смо исти ко Роми...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16

Значи Срби неће да раде...има више пензионера него људи који раде...изгледа да смо исти ко Роми...

Koliko godina imaš? 12? Niko normalan a da nije balavac ne može ovako plitko da razmišlja. Znaš u penziju se ide kada ispuniš određene uslove, jedan od njih je RAD.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2013, 09:29:50 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
ни не размишља Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
  @85Kristal   

Држава краде, људима је лоше, белим или црним, свима је гадно. Па ипак, само код цигана имаш да криве бебама кости спремајући их за "школу", доживотно прошење и паразитирање на несрећи своје деце/детета одабраног за ово.
 Ако циганче које на 5 степени џуџи на кутији испред јебеног ДС-а на теразијама данас не донесе 1000 динара-нема јебене вечере. Јеси знао за то?
 Хоћеш да их браниш лошим системом? *ајеби ме тога свега ти.
 И бели грађани Србије имају муку са новцем, многи једу једном дневно па не раде овакве гадости.

Ја говорим о стилу живота цигана, о једном менталитету који се стотинама година не мења и који нема везе са системом јер, ако су по теби "сви људи исти" како то да бели људи у Србији тј. Срби(Србија је држава Срба а не јебених грађана) такође гладују али се боре да зараде, јуре посао..?

Цигани су пијавице које ће на крају уништити ову државу заједно са свим осталим имигрантима из некомпатибилних, драстично супротних менталитета(Куга: Арапи и Кинези).
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.