Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Zasto cekati april, aj'mo odma' na referendum"  (Pročitano 11463 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 3230
Nece mi biti zao ako se CG odcepi, ali ce mi biti tesko gledati kad je siptari za godinu dve budu pripajali sebi..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ljubav ljudi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 116
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
@Pariot
Preciznije je reci osamostali (za otcijepljenje je potrebno biti sastavni dio necega), ali da ne sitnicarimo.
Jos nije raspisan referendum u CG!
Ako bude raspisan, ne znamo kakvu ce odluku donijeti gradjani CG!
                           ne znamo da li ce referendum uopste uspijeti!
A ako uspije i oluka bude samostalnost, onda ce neko da poklopi CG?
Kosovo i Metohija je u sastavu SCG, a sve su prilike da ce samostalnost biti proglasena (do duse, pod protektoratom), pa kakva koris sto je Srbija najjaca na Balkanu i sto su tamo sve njene svetinje (ljude nekako svi zaboravljaju).
Htijedoh reci, sto je sudjeno, pobijeci mu se ne moze. A, kad bude, ako bude,... pa vidjet ce mo?  Smile
IP sačuvana
social share
Franc Herbert
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ja necu preko plota ja cu okolo

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 367
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
zasto bismo mi zavisili od 1/4 beograda,ko su ustvari oni,ako hoce da idu neka idu pa cemo da vidimo kako ce ko da prodje? Smile
IP sačuvana
social share
Zbog nje sam se rodio,za nju sam se borio i zapevajmo sada svi o zvezdo moja ljubavi!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dajte mi "beogradski pasaluk" i "milosa obrenovica" pa da krenemo sve iz pocetka
dosta mi je vise i brace i sabrace i rodbine i prijatelja
ako nekog moras da imas uz sebe stalno mu nesto dajuci i podilazecimu koji ce mi moj takav
svi u lepu materinu...kada smo u proteklih 15 godina sve upropastili i izgubili ne treba vise da piskimo uz vetar vec da savijemo glavu vaspitamo decu da budu bolji od nas...i pametniji naravno....uceci ih ko smo i sta smo bili i da ih spremamo da povrate ono sto smo mi izgubili
trenutno stanje je takvo da moramo sabiti rogove...neka ide svako gde hoce....a mi da se oporavimo od svega sto nam se desilo...
na moju veliku zalost majmuni ce nam ponovo napraviti jugoslaviju ...ili nesto slicno pod nekim drugim nazivom...ako malo pratite politiku i ekonomiju shvaticete...
onim ponosnim i vrlim djeticima zelim samostalnu i nezavisnu i svaku drugu zemlju i da nam se vise skinu sa grbace...zarad njihovog uspeha i prosperiteta neka povedu sve svoje beogradske direktore i strucnjake pa nek se razvijaju koliko hoce....

samo vas molim ostavite nas na miru ... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Srbiji je izmedju ostalog i zbog KiM u interesu da se zalaze za opstanak SCG, sto zbog stavki u ustavnoj povelji koje se ticu nasledstva subjektiviteta SCG toliko i zbog cinjenice da drugima ne bi bas zvucalo uverljivo da smo protiv otcepljenja KiM a na drugu stranu smo za otcepljenje CG (bez obzira sto to nije isto). A ne bi bilo ni fer tako olako odbaciti od sebe znacajnu manjinu u CG kojoj je veoma stalo do cvrscih veza sa Srbijom, pa da posle ponovo krenu price kako Beograd ostavlja Srbe izvan Srbije na cedilu. Kao sto Tadic nedavno rece, Srbija ima svoje legitimne interese u CG i ne moze joj biti sasvim svejedno kakav je tamo polozaj Srba i SPC...

Uostalom, to bi bilo nesto kao da se u Kanadi raspravlja o otcepljenju od Kvebeka ili u Spaniji o otcepljenju od Baskije jer je SCG ustvari Srbija samo sa jednim malim priveskom zvanim CG. To da je drzava ne bas u potpunosti funkcionalna i da se crnogorski kadrovi junacki trude da na svakom koraku obesmisle njeno postojanje, preko delovanja u diplomatiji, sportu, pa cak i na takmicenjima za Evroviziju, sve to stoji i izaziva opravdane reakcije, ali ako smo preziveli 500 godina pod Turcima valjda cemo u ime nekih visih ciljeva preziveti i ovo njihovo k*rcenje jos neko vreme a da nas ne izbace iz takta Smile

« Poslednja izmena: 18. Feb 2006, 11:14:59 od rade_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ljubav ljudi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 116
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
@kaleks
Ne bi trebao da donosis sudove o nekome na osnovu njegove "velicine", jer mnogi umni ljudi su bili skromna stasa i nezavidnog izgleda, pa im to nije smetalo da postanu svetionici covijecanstva.
@puskar
Prirodno je svojoj dijeci zeljeti najbolje i naravno da im treba maksimalno pomoci da postanu zdrave licnost. Ali , problem je u ovome "maksimalno"? Ako, od prevelike ljubavi i zelje da pomognemo, previse budemo nametali svoj dozivljaj zivota i svijeta, lako se moze dogoditi da "obogaljimo" svoje cedo, sto nam nikako nije zelja. I pored toga, svakodnevno smo svijedocima takvih tragicnih dogadjaja, jer , iako bioloski, vecina nas moze biti roditelj, to sa psihicko-moralnog stanovista nije slucaj. Nazalost, taj sindrom se projektuje i na drzave i drzavnike, naravno ne sve, ali na neke, definitivno. Pa onda, ako vec ne mozemo da biramo drzavu u kojoj ce mo se roditi, barem mozemo drzavnike?  Smile
@rade
Srbiji je izmedju ostalog i zbog KiM u interesu da se zalaze za opstanak SCG, sto zbog stavki u ustavnoj povelji koje se ticu nasledstva subjektiviteta SCG toliko i zbog cinjenice da drugima ne bi bas zvucalo uverljivo da smo protiv otcepljenja KiM a na drugu stranu smo za otcepljenje CG (bez obzira sto to nije isto). A ne bi bilo ni fer tako olako odbaciti od sebe znacajnu manjinu u CG kojoj je veoma stalo do cvrscih veza sa Srbijom, pa da posle ponovo krenu price kako Beograd ostavlja Srbe izvan Srbije na cedilu. Kao sto Tadic nedavno rece, Srbija ima svoje legitimne interese u CG i ne moze joj biti sasvim svejedno kakav je tamo polozaj Srba i SPC...

Sa ovim dijelom se slazem, ali onda... Radi se o gradjanima Srbije, koji su citav svoj radni vijek ugradili u nju, koji su tu stekli porodice, prijatelje, pa na kraju i nekretnine, i nije lijepo prijetiti mi oduzimanjem istih (kao prvo, jer to nije moguce, a kao drugo, jer je to smijesno i izgleda kao prijetnja "praznom puskom"). Siguran sam da i ti imas takvih rodjaka ili prijatelja, pa ako nista drugo, nemoj zbog njih.  Smile
IP sačuvana
social share
Franc Herbert
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
dajte mi "beogradski pasaluk" i "milosa obrenovica" pa da krenemo sve iz pocetka
dosta mi je vise i brace i sabrace i rodbine i prijatelja
ako nekog moras da imas uz sebe stalno mu nesto dajuci i podilazecimu koji ce mi moj takav
svi u lepu materinu...kada smo u proteklih 15 godina sve upropastili i izgubili ne treba vise da piskimo uz vetar vec da savijemo glavu vaspitamo decu da budu bolji od nas...i pametniji naravno....uceci ih ko smo i sta smo bili i da ih spremamo da povrate ono sto smo mi izgubili
trenutno stanje je takvo da moramo sabiti rogove...neka ide svako gde hoce....a mi da se oporavimo od svega sto nam se desilo...
na moju veliku zalost majmuni ce nam ponovo napraviti jugoslaviju ...ili nesto slicno pod nekim drugim nazivom...ako malo pratite politiku i ekonomiju shvaticete...
onim ponosnim i vrlim djeticima zelim samostalnu i nezavisnu i svaku drugu zemlju i da nam se vise skinu sa grbace...zarad njihovog uspeha i prosperiteta neka povedu sve svoje beogradske direktore i strucnjake pa nek se razvijaju koliko hoce....

samo vas molim ostavite nas na miru ... Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile
Evo pricaju o tom ref. i kako ih nije strah a po Bg sporazumu su trebali da ga odavno odrze. Sto prije to bolje.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ljubav ljudi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 116
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
Po BG sporazumu (tj. 3 god. od njegovog potpisivanja) drzava clanica "ima pravo", a nije obavezno.  Smile
IP sačuvana
social share
Franc Herbert
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ljubav ljudi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 116
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
Sjednica Skupstine Crne Gore, na kojoj je trebalo da se formira komisija za pripremu novog zakona o referendumu, prekinuta je juce na zahtjev DPS-a zato sto je koalicija "Zajedno za Jugoslaviju" odbila da ucestvuje u njenom radu.
prenose Vijesti
IP sačuvana
social share
Franc Herbert
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Problemi sa Crnom Gorom se ne mogu resiti sve dok je SPS vlast u Srbiji, a zbog vlasti SPSa se zaostravaju i drugi problemi - jug Srbije, Sandzak, Vojvodina...  Sveopsta beda koja Srbe tiho i efikasno unistava, to vise niko i ne spominje. Stranka koja je jedva presla cenzus je ponovo preuzela kljucne pozicije u ovom drustvu, sto dovodi do novog ciklusa bede, propadanja a i par ratova kao zacin. Crna Gora ce se odcepiti, pa ce se snalaziti, ko sto se danas Makedonci snalaze, jao si ga nama u SPS Srbiji!!!

Moze li Crna Gora bez Srbije???  Mislim da moze!

Moze li Srbija bez SPSa???  Mislim da ne moze!
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.