Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto Bog dozvoljava da se zlo dogadja neduznima?  (Pročitano 70596 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Pogledajmo Bibliju. Ako su potop, Sodoma i Gomora, egipatske kuge, i mnoge druge stvari dokaz njegove ljubavi, zamolio bih Tvorca da nas voli malo manje.

Da bi se upoznao Stvoritelj potreban je ozbiljan biblijski studij. Bog nikada nije uništio dobro, uvek je uništavao zlo i počinioce zla, nikada bez razloga i nikada pre nego što je upozorio zločince i ponizno pozivao na pokajanje! Istorija koja je zapisana u Bibliji otvoreno govori o tome.

Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2012, 20:09:13 od Malecki I »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Pogledajmo Bibliju. Ako su potop, Sodoma i Gomora, egipatske kuge, i mnoge druge stvari dokaz njegove ljubavi, zamolio bih Tvorca da nas voli malo manje.

Da bi se upoznao Stvoritelj potreban je ozbiljan biblijski studij. Bog nikada nije uništio dobro, uvek je uništavao zlo i počinioce zla, nikada bez razloga i nikada pre nego što je upozorio zločince i ponizno pozivao na pokajanje! Istorija koja je zapisana u Bibliji otvoreno govori o tome.

Smile
Ma da da. Zato je dozvolio deci "Izraela" da poubija neciju tudju decu, zene, starce, do poslednjega samo zato jer je njih voleo a ove nije.  Sta je to ako nije licemerstvo.  Ja ne znam zasto se vi uopste i smarate sa tom verom, jer je ta vera namenjena deci Izraela, znaci samo ako si Jevrej to vazi za tebe, ako nisi, jebao si jeza u ledja.

@ALEX
Odlican post brate  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Hvala Brate , Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0

Smile
Ma da da. Zato je dozvolio deci "Izraela" da poubija neciju tudju decu, zene, starce, do poslednjega samo zato jer je njih voleo a ove nije.  Sta je to ako nije licemerstvo.  Ja ne znam zasto se vi uopste i smarate sa tom verom, jer je ta vera namenjena deci Izraela, znaci samo ako si Jevrej to vazi za tebe, ako nisi, jebao si jeza u ledja.

@ALEX
Odlican post brate  Smile Smile Smile
     mislim da sam pisao o ovome. kad je faraon neduznu decu izraela ubijao ,Bog otkriva da je to cinio cekajuc na amoreje (koje je kasnije istrebio isus navin) da se njihovi gresi navrse. dakle kako bi ti sudio da gledas kako tvoje nevino dete neko ubija i kad odes sudiji i prijavis stvar koja je jasna on ti kaze,cuj,pretrpi,kukaj jauci oblaksavaj se al pretrpi jos jer treba da prvo sacekam na komsiju tvoga ne bi li se poprravio pa cu resiti tvoj pravedan slucaj. a ti kazes sudiji,cuj postovani sudija,nesto mi tu nije jasno,ali moj komsijasam svoju decu vec i onako ubija,kolje ih(amoreji su iali veru satansku da su navraceni od tog zla sosptvenu decu klali na zrtvu!). no sudija bi na to rekao ti,ipak i pored svega sacekaj,moze biti da ce se raskajati,upravo radim na tome. ti bi rekao,ali pravedni sudijo,moja deca umiru neduzna a oni i onako sosptvenu decu daju pod smrt kao tudju.pomagaj!
   bojim se da bi ti to resavao mnogo efektivnije ,ali kad je Bog u pitanju ti si mudar,mudriji od mudroga! sta se tu moze,cuci pa jauci kaze nas covek!
     mi ljudi sve znamo,pa cak i sta je pravedno al,kad treba da to i sami budemo,onda ne znamo kako se to zove,nas prestup. mi smo po formi Pisma gresnici, razbojnici sa krsta. jedan samo shvata,drugi huili i dalje.razlika je tu jasna. ali u ovom zivotu se svi pozivamo na nepravdu kod sudije? sto idemo tad tamo,kad i onako sve znamo. sto to sami ne resimo,sta ce nam insititucija. naravno kad ode neko na parnicu oba parnicara ocekuju kod sudije da njihova pravda u parnici bude zadovoljena. a kad ipak jedan ostane kratkih rukava sta radi,fali sudiju i instituciju? ne,kudi. to je neki zakon logike i sta se tu moze. osudjena strana pocinje sama da sudi bolje,kako bi to ona uradila bolje. nikako da pristane na sudijski zakon i popravi stvar. ne parnicenje kod takih i jeste bitno da dobiju pa ma i nepravedno cinili.i uvek je kad gube kriv sud i sudija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
amoreji su iali veru satansku da su navraceni od tog zla sosptvenu decu klali na zrtvu
Mnogo vi vernici napadate Sataniste.  Za koliko verskih ratova su Satanisti odgovorni? Nijedan, sve su "vernici" se poubijali izmedju sebe i zarad sticanja prava na raj.

Sto se tice tog zrtvovanja, da vidimo.  Par stotina "svojih" sto su ubijali godisnje, za razliku od hiljade koji su vernici ubijali godisnje.  Veoma sam ljubazan sa tim brojkama, jer su vernici ubijali mnogo vise.
A i to zrtvovanje dece mi zvuci vishe kao propaganda.  Stari slucaj oni i mi.  Crno i belo, oni dolaze da uzmu nashe zene, nashu decu, nashu zemlju bla bla bla.

Pravi primer Amerika, to je bas prava hriscanska drzava, jer osim ubijanja ljudi po celom svetu na osnovu sumnje, znaci bez dokaza, ubijaju zato sto veruju da je to ispravno.

Dakle ne ubij vazi samo za hriscane, svi koji nisu mogu da gore, ali ne vi ih volite i bog ih voli, zato kada ih poubijajte e onda ajd se pomoli  Smile

Nego gde je odgovor na moje pitanje???? Postavio sam ga najmanje 3 puta
« Poslednja izmena: 15. Feb 2012, 22:31:22 od RavenDark »
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
amoreji su iali veru satansku da su navraceni od tog zla sosptvenu decu klali na zrtvu
Mnogo vi vernici napadate Sataniste.  Za koliko verskih ratova su Satanisti odgovorni? Nijedan, sve su "vernici" se poubijali izmedju sebe i zarad sticanja prava na raj.

Sto se tice tog zrtvovanja, da vidimo.  Par stotina "svojih" sto su ubijali godisnje, za razliku od hiljade koji su vernici ubijali godisnje.  Veoma sam ljubazan sa tim brojkama, jer su vernici ubijali mnogo vise.
A i to zrtvovanje dece mi zvuci vishe kao propaganda.  Stari slucaj oni i mi.  Crno i belo, oni dolaze da uzmu nashe zene, nashu decu, nashu zemlju bla bla bla.

Pravi primer Amerika, to je bas prava hriscanska drzava, jer osim ubijanja ljudi po celom svetu na osnovu sumnje, znaci bez dokaza, ubijaju zato sto veruju da je to ispravno.

Dakle ne ubij vazi samo za hriscane, svi koji nisu mogu da gore, ali ne vi ih volite i bog ih voli, zato kada ih poubijajte e onda ajd se pomoli  Smile

Nego gde je odgovor na moje pitanje???? Postavio sam ga najmanje 3 puta
zamolio sam te najlepse jos jednom postavi pitanje,ne znam doista na sta mislis.
     to sa amerikancima,pusti to,nema nigde nacije hriscana,samo pojedinci. to je prazna forma kod drzava. vazdan nebeskih naroda,kako samo misle da polete ne znam bez goriva i puni greha kao kovacki mehovi. ko ce ih primiti,ni gradsko smece ne prima svaku vrstu otpada,a kako ce savrseni Bog primiti strasne grehe.
       inace  starosedeoci su istrebljeni u americi zbog istog greha zrtvovanja . inke su poznati bili po tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
@BozjiCovek

Kain ubija Avelja. Biva prognan u grad (ili zida grad). Tu se nastanjuje i njegova "zena" radja celu ekipu ukljucujuci prokletog Lameha.

Ok. Odakle postoji grad ako su Adam i Eva i njihova deca jedini na zemlji?
Ako grad ne postoji, zasto Kain zida grad ako nema nikoga drugoga do njega i njegove zene?
Odakle mu zena?

Jel sad jasno...
Evo ga po ko zna koji put.  Procitaj vec jednom  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
inace  starosedeoci su istrebljeni u americi zbog istog greha zrtvovanja . inke su poznati bili po tome.
Da, nema to nikakve veze sa osvajanjem njihovih teritorija i blaga...
« Poslednja izmena: 17. Feb 2012, 07:01:03 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Ma Bog je poslao špance željne osvajanja i zlata da ih kazni zbog prakse žrtvovanja.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Kad se moj tata bude vratio sa svemirskim brodom najebali ste , Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.388 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.