Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:21:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zashto bre rasizam???  (Pročitano 18334 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
OK - cut the hate...
Ako imate jos nesto zanimljivo da komentarisete o ovoj temi, izvol'te...
Ako ne bolje cutite...
He that keeps his mouth keeps his life, by being upfull-minded in his thoughts and actions. Vain imaginations, and vain babbling, or idle conversations do not pollute his mind and thoughts. - His Imperial majesty Haile Selassie I

BTW Hvala svim dorbim ljudima na podrshci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... obrati paznju i na mesanje ljudi i zivotinja. E vidis, ja sam protiv toga Smile

Smile
pa jeste, ovde se prica o mesanju rasa kao da je rec o mesanju vrsta  Smile  Smile

poznajem samo 3 ciganina, iliti roma- svi zive sasvim normalnim zivotima, po nekim nasim merilima
jedan se zove dusan, uspesan je poslovni covek u americi, iz potpuno gradjanske (u belom smislu reci  Smile ) porodice, visokoobrazovane... zavrsio muzicku akademiju,blablabla...
drugi je srdjan, autolimar, momak od oko 25 god, lep, zgodan, tamnoput (za njega je moj muz komentarisao kako seta nevidjeno lepe cigancice  Smile ) i kao treca osoba, zlata, laborantkinja u klinickom centru... cerka onog cuvenog cige muzikanta iz 'ko to tamo peva'  Smile
njih znam po imenu i ko su i sta rade... a cesto vidim po gradu i druge slicne.
takvi ne prodaju decu, ne prose, ne voze mad max diane...

uostalom, trebali bi malko da obratimo paznju i na prljave, rascupane i neuredne srbe 'bele' puti- njih ima na svakom koraku, ali izgleda gledamo kroz njih kao da ne postoje  Smile
a postoje, svuda su oko nas...
« Poslednja izmena: 31. Dec 2007, 10:49:54 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ne.. bitno da bi na pustom ostrvu Bf pre kresnuo rodjenu sestru nego crnkinju. Smiley

Ne samo sto nismo videli dokaz za tu teoriju da je lose mesati rase nego smo videli i statistiku da je 75% kriminalaca upravo latino u nekoj Juznoj Americi. Smiley

Covek kad hoce , moze da smisli jako lepe izgovore...

A kad cujem 'belo dete' odmah pomislim na one sa carsaFima preko glava .. mozda su moji roditelji ne-reprezentativni ali uvek su me zvali samo dete, ili sine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Samsung S7
Cale i keva su ti teski smogovi.Zatucano nesigurni.(Bez ljutnje).Totalno se slazem sa tvojom odlukom jer smatram da svako ima prava na licne emocije,sputavanje njih i pokusaj kontrole od nekog staratelja roditelja prijatelja ili ostalih ne moze biti razumno jer oni tu osobu ne vole.Jeste da oni tebi zele dobro ,u to sam siguran ali to pogresno pokazuju.Pusti ih da se izduvaju pa kad budu resili da razgovaraju ucini to samo ne moj popustati jer ako sad uspeju da ti se mesaju u privatni zivot to ce raditi i kad budes bio u braku.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
nego smo videli i statistiku da je 75% kriminalaca upravo latino u nekoj Juznoj Americi.

Па зар нису сви латиноси у Ј. Америци. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
objasni ti svojim roditeljima da romi (ili bar jedan deo, a po slicnosti mi se cini da su to i nasi romi) poticu iz indije.
dakle, nema ama bas nikakve razlike izmedju naseg roma i indijca ili indijke, a poznajem ih dosta.

e sad sto ih bije drugaciji glas, kod nas, to je vec nesto drugo.

ja priznajem da sam poprilicno ostra sto se tice tako tih odnosa, narocito razlicitih vera, boja.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
nego smo videli i statistiku da je 75% kriminalaca upravo latino u nekoj Juznoj Americi.

Па зар нису сви латиноси у Ј. Америци. Smile

Da je ironija od Neskvika sad bi smo svi pili cokoladno mleko...  (-_-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Da je ironija od Neskvika sad bi smo svi pili cokoladno mleko...  (-_-)
Smile Smile Smile Smile Good one!  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Ne.. bitno da bi na pustom ostrvu Bf pre kresnuo rodjenu sestru nego crnkinju. Smiley

Ne samo sto nismo videli dokaz za tu teoriju da je lose mesati rase nego smo videli i statistiku da je 75% kriminalaca upravo latino u nekoj Juznoj Americi. Smiley

nismo na pustom ostrvu , i nisu mi sve belkinje sestre ,tako da je tvoj komentar prilichno bljutav ...  Smiley 1

shto se tiche statistike , videli smo izmedju ostalog da je stopa kriminala u j.americi mnogo veca nego u belim zemljama ,kao i stopa siromashtva - a da je stopa obrazovanja mnogo niza .

inache ,bash zbog takvih gluposti - ljubav je najvaznija ,slushaj srce i.t.d. - koje se serviraju samo belcima - nama kao srbima i beloj rasi preti izumiranje  Smile

belci su pre 500 godina bili oko 50 % stanovnishtva planete - danas nas je svega 8 % ,a od toga su samo 2 % mlade bele zene koje mogu da imaju potomstvo !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung s3

belci su pre 500 godina bili oko 50 % stanovnishtva planete - danas nas je svega 8 % ,a od toga su samo 2 % mlade bele zene koje mogu da imaju potomstvo !

Pa pre 500 god nisu bile statistike, i prijavljivanje gradjana, recimo u Africi  Smile

Idi si bre na religiju, ili neku sektasku temu, molim te  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:21:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.