Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kако су српски масони преваром наивчина зарадили милио  (Pročitano 1811 puta)
23. Sep 2019, 19:52:06
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11709
Zastava Okolina "Venerinichinih brezuljaka"-najcesce !
mob
I-mate il` nemate
НАПЛАЋИВАЛИ УЧЛАЊЕЊЕ:
 Ево како су српски масони преваром наивчина зарадили милионе!

23-09-2019 15:00

Масон Чедомир Вукић и његов син Душан, заступници Великог оријента Србије (ВОС), навлачили људе да се учлане у ову организацију обећавајући им лажне привилегије, а онда им папрено наплаћивали учлањење! За улазак у ВОС, који је после свега достигао невероватну цифру од 3.000 чланова, Вукићима се плаћало од 200 до чак 10.000 евра.

Масони (Фото: Јутјуб)

- Они не раде ритуално нити масонски, а за учлањење важи следећи ценовник - на први степен 200 евра, други 500, на трећи 750, док директно учлањење на 33. степен кошта 10.000 евра! Скупе се у неком ресторану, то су ватромети и лудила, подели кецеље, узме паре и то је то - објашњава добро упућени извор и напомиње да се простом математиком долази до закључка да су само од чланарине Вукић и син зарадили више од два милиона евра.

На питање како Вукић навлачи људе, саговорник појашњава да је он био у ПКС, да и даље има неке међународне контакте и људима обећава да ће, уколико постану чланови, имати бројне привилегије.

- Он створи људима илузију да им се, ако плате да дођу на 33. степен, отварају сва врата у свету. Има наивних који на то наседну, али поуздано знам да он нема приступ ни у једну регуларну ложу, ни у Србији нити у свету. Чедомир Вукић и његова екипа немају никаве везе са масонеријом - подвлачи саговорник.

Међутим, упозорава он, нико му не може забранити да региструје удружење и у назив стави нешто што личи на масонерију. - Он је био члан Регуларне велике ложе Србије, из које је избачен. Потом је регистровао Велику регуларну ложу Србије, али му је име оспорено на суду, па је преименовао у Велика регуларна ложа Србије, Београд и тако зарадио надимак Чеда Зарез - прича извор.

Када смо позвали др Чедомира Вукића да чујемо и његову причу, на сам помен Великог оријента Србије се изнервирао. - Одакле вам информација, мој број телефона и по чијем налогу ме зовете?! Ја сам велики мајстор Регуларне велике ложе Југославије 30 година, један од потписника стварања масонерије на простору СФРЈ. Разговарате са једним од највећих масона на овим просторима и без мог имена се историја масонерије на овим просторима не може писати. Пошаљите званичан захтев или питања на мој мејл, а ја ћу размислити да ли ћу вам одговорити - казао је Вукић.

Нема чланарина, само таксе

- Регуларна велика ложа Србије (РВЛС) тренутно има 30-35 активних чланова и постојимо ради одржања система РВЛС ,који функционише од 1990. Чланарине не постоје, осим такси за први степен 20 евра, колико износе регалије (рукавице, масонска кецеља и лента са ознаком ложе) за други степен 25 евра и трећи степен 30 евра. У ВОС, који је њен огранак, исти је принцип рада и мислим да има између 60-70 чланова - написао је Вукић и додао да у Србији делује 14-15 масонских организација.

Лукас Расулиа, велики мајстор РВЛС, је истакао да "поменути господин није члан РВЛС, нити је, према његовим речима, икада постојала масонска заједница чији је Вукић велики мајстор".

Ценовник Вукића
- 200 евра чланарина на први степен

- 500 евра на други степен

- 750 евра на трећи степен

- 10.000 евра директно учлањење на 33. степен

Извор: Српски Телеграф

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 24. Sep 2019, 10:16:35)
« Poslednja izmena: 24. Sep 2019, 10:16:14 od Anea »
IP sačuvana
social share
Jedem da bih ziveo , a zivim da bih - jeVao...Pa sta ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Oвце су за шишање. Мада такве је брка пропуштао кроз оџак.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
pa to zato i sluzi...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Оће ко да се уортачимо какав ротари да склепамо?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
lupezi neki...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.