Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:56:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zarada na net-u !  (Pročitano 50431 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Vrlo dobro shvatas da uopste nije stvar u pokopavanju ljudi koji se trude.. oni koji se zaista trude uvek ce biti podrzani i ovde i bilo gde drugde, tj sigurno ih niko nece pokopavati.. ali kad neko krene da prica napamet a nije ni okusio realno stanje i situaciju.. to malo iritira...
To nije pravljenje aviona da treba da se na jednom mestu skupi svekolika mudrost sveta, ali od filozofiranja na coskovima i po kaficima - forumima, slabo vajde ima..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
ok,moja greska,kapiram
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Vreme je za pametne, glupima je ionako vec sve jed

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Ok sve je to uredu ali kada kazes da to nije stalan posao ne mogu da razumem zasto ne

Mislim ja sam zaposlio 2 coveka i primaju 10 000 platu, prijavljeni su

vecina ljudi nema ni to

mislim agencija radi savrseno, ljudi su zadovoljni

mozda u Beogradu je drugacije ali u Jagodini je to pristojna cifra

IP sačuvana
social share
Samo napred
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
I have my own reasons, a ne bih da gubim sat vremena na objasnjavanje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
I have my own reasons, a ne bih da gubim sat vremena na objasnjavanje.

Ok. Razumem da je to glupost da klikas na mailove sto ti stizu, a kako ti se cini neki Affiliate program kao sto je Google AdSence. Ili izrada sajtova zasto je to glupo. Ili izradis sajt postavis nesto zanimljivo i napravis da budes dobro rangiran, postavis na svoj sajt svoje reklame sa refovima pa neki ce se upecati i klikati na mailove a ti neradis nista.
IP sačuvana
social share
[svaki vid reklame drugih sajtova i foruma je zabranjen]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Vec sam rekao da ne bih da gubim sat vremena na obavestavanje.. svi su to probali i niko od toga legalno nije ovde napravio nikakve pare u odnosu na ulozeni rad. To sto se svi duvaju kako su napravili i sto spamuju ljude bespotrebno, ne znaci da je to zaista tako. Igrom slucaja znam licno par tih "velikih igraca" koji se najvise duvaju po domacem internetu pa znam kakvu su mizeriju skupljali a koliko su za to ljudi smarali.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Vec sam rekao da ne bih da gubim sat vremena na obavestavanje.. svi su to probali i niko od toga legalno nije ovde napravio nikakve pare u odnosu na ulozeni rad. To sto se svi duvaju kako su napravili i sto spamuju ljude bespotrebno, ne znaci da je to zaista tako. Igrom slucaja znam licno par tih "velikih igraca" koji se najvise duvaju po domacem internetu pa znam kakvu su mizeriju skupljali a koliko su za to ljudi smarali.

A kako bi trebalo da izgleda neka vrsta zarade preko interneta po tebi da se moze zaraditi neki dobar dinar, da li je to webdesign ili programiranje, ajde mi ukratko reci posto bi voleo da cujem od tebe posto mi se cinis razuman covek. Kako neko moze zaraditi a da je zeljan uciti i raditi ako treba i dan i noc.
IP sačuvana
social share
[svaki vid reklame drugih sajtova i foruma je zabranjen]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Sa moje licne tacke gledista, pravljenje sajtova drugima je samo usputna stanica i uvezbavanje za neki svoj veci projekat, barem sto se kreativnih ljudi tice...
Vremenom, kada krenes uciti i prodjes par osnovnih koraka koji su ti dovoljni za neki ozbiljniji samostalni rad polako ces shvatati od cega ti mozes napraviti novac - ozbiljan novac...
Web design i web development su crnacki poslovi.. fizicki poslovi.. posebno ovo drugo... u rukama kreativnih oni su alat kojim ce napraviti masterpiece za sebe, u rukama fizickih raznika nove ere samo orudje kojim prehranjuju porodicu...
Postoji mnogo nacina da se zaradi ozbiljan novac, da se napravi nesto sto ce sebe zaista razvijati i graditi dalje .. sto ce imati mogucnost da se siri...
U svakom slucaju, poenta je da svako ko ima kreativnosti i stekne znanje a pritom je vredan i nije mu tesko da radi kao konj, moze da napravi nesto... i dok znanje i iskustvo stice nesto ce mu pasti napamet..
Ja imam neke svoje ideje.. ti ces imati neke druge... neki moji prijatelji trece i cetvrte i sl..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Vreme je za pametne, glupima je ionako vec sve jed

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pa nista javicu se za koji mesec da vam javim da li je moja ideja upalila ili ne.
Pozdrav
IP sačuvana
social share
Samo napred
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Balkan IT magazin

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 498
Zastava Tuzla
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
LG Cookie
Sa moje licne tacke gledista, pravljenje sajtova drugima je samo usputna stanica i uvezbavanje za neki svoj veci projekat, barem sto se kreativnih ljudi tice...
Vremenom, kada krenes uciti i prodjes par osnovnih koraka koji su ti dovoljni za neki ozbiljniji samostalni rad polako ces shvatati od cega ti mozes napraviti novac - ozbiljan novac...
Web design i web development su crnacki poslovi.. fizicki poslovi.. posebno ovo drugo... u rukama kreativnih oni su alat kojim ce napraviti masterpiece za sebe, u rukama fizickih raznika nove ere samo orudje kojim prehranjuju porodicu...
Postoji mnogo nacina da se zaradi ozbiljan novac, da se napravi nesto sto ce sebe zaista razvijati i graditi dalje .. sto ce imati mogucnost da se siri...
U svakom slucaju, poenta je da svako ko ima kreativnosti i stekne znanje a pritom je vredan i nije mu tesko da radi kao konj, moze da napravi nesto... i dok znanje i iskustvo stice nesto ce mu pasti napamet..
Ja imam neke svoje ideje.. ti ces imati neke druge... neki moji prijatelji trece i cetvrte i sl..

U pravu je SerbianFighter! Nema ništa gore kad čujem da se neko upecao na raznorazne načine zarade na internetu počev od Multi Level Marketinga, čitanje poruka, a ako se nešto zaradi veoma je malo i neisplativo je! Nema hljeba bez motke!

Bez muke nema nauke, pa zar nije tako!
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:56:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.