Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 11:06:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zarada na net-u !  (Pročitano 50537 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ajde lepo odrastite.... 50% ljudi da klikne na link? i da ti to neko plati? To je u najmanju ruku smesno.
Teoretski 0.5-1.5% klikne, a svaka situacija gde je click rate veci od 2% se smatra sumnjivom.
Pritom, niko normalan, siguran i ozbiljan nece ti platiti ni cent za klik iz bilo koje od zemalja kakva je nasa.
Nikad mi nece biti jasni ljudi koji prakticno nista ne znaju ali u sve ulaze iskljucivo trazeci pare i praveci planove uprkos cinjenici da nemaju za to nikakvog realnog osnova.

Hocete da lepo stabilno i ozbiljno zaradite? Sedite pa ucite kao sto svi koji to zaista hoce, sede i uce.
Hocete da zaradite citanjem mailova? Odrastite.
Hocete da zaradite domacim sajtom? Odrastite.
Hocete da zaradite a ni nemate sajt i nemate nikakav plan? Odrasitite.
Hocete da zaradite klikanjem na bannere? Odrastite. Prvo niko ozbiljan vam nece dati da drzite bannere, a kad vidi ko i kako klikce, izbacice vas iz programa. Drugo, to se placa izuzetno bedno a posebno za saobracaj iz zemalja koje ocigledno jos samo za uvoz Kineza vrede.

Nema leba bez motike. A i za leba sa motikom treba prvo nauciti kako se koristi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
dobro de,ne ljuti se Smile,usput,nisam ni mislio na domaci sajt,citanje mailova i sl. hvala u svakom slucaju,kapiram,necu te vise uznemiravati Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ma ne ljutim se ja, samo mi malo ide na ... kad neko misli da bez znanja i rada sa 200e moze da napravi posao...
Nikakav plan, nikakva ideja, nikakvi uslovi za realizaciju ali bi svi ako moze da naprave nesto...
Pa nije internet ni po cemu drugaciji od realnog zivota.. nigde nema ni para ni sanse da nesto napravis bez znanja i rada.
Pricas napamet.. hoces strani sajt.. i mislis da tek onako caskom dovedes 2000 poseta dnevno i da oni pritom dolaze cesto...
To je jednostavno neozbiljno.. cak i za nase ljude..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
tacno je da pricam napamet,ali zato sam i trazio informacije,na kojima sam zahvalan iako su malo surovo izlozene,
nije mi plan da(uslovno receno)varam ljude da klikcu na banere bez smisla,vec da to bude u njihovom interesu,da  ih uputim na onoga koji moze da im pruzi uslugu koja im je potrebna i koji ce to da naplati(npr.ako hocu da putujem negde,pogledacu par turistickih agencija na netu)Sve to uz interakciju medju posetiocima
mozda je moje znanje skromno ali znam ko zna mnogo vise od mene,naravno spreman sam da ucim,a rad se podrazumeva
nisam mislio da cu imati 2000 poseta odmah,ali od necega se mora poceti,ideju imam,sprovodjenje u delo je drugi korak,ne mislim da ce biti lako,ali je ideja najbitnija

da ne razglabam vise o ovome,za god. ili godinu ipo ako mi ne podje za rukom da napravim nesto,javno cu se postideti i priznati da sam glup i neozbiljan.toliko od mene o ovome,opet se izvinjavam na utrosenom vremenu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Znam ih mnogo koji su kucu gradili od krova.. ne secam se da je nekom uspelo...
Ponesto i moze da se napravi... ali nesto ozbiljno sa tako jasno formiranim planom kako ti imas.. mozda u nekom drugom planetarnom sistemu...
Generalno.. jako puno ljudi jako lepo zaradjuje sa sajtovima tog tipa o kom ti pricas.. ali da bi se to radilo dobro potrebno je jako puno uslova koje ti ne mozes da ispunis niti ces verovatno ikad moci.. niti cu ja ikad moci ako cemo posteno... ali to su mnogo kompleksne stvari za ovakve fiktivne price...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
vidim da tema zamire,nadam se da ljudi nisu obeshrabreni prethodnim odgovorima

ovo je otvoren forum pa ima i amatera i pocetnika,ima i budala a mozda i neko pametan,slobodno pokusavajte,ako hoces da citas mail ili klikces na banere klikci i citaj slobodno,napravi najgluplji sajt na svetu,napravi dva,tri,deset,mozda ce jedanaesti biti dobar,neki ce nauciti nesto,neki ce odustati,to je normalan proces.ako i sve propadne,pa sta?niciji zivot od toga ne zavisi.niko se naucen nije rodio,a boze moj, svaka se skola placa
kao da su braca rajt napravila avion iz prve(poredjenje jeste pretenciozno ali neka je)
najlakse je kritikovati i reci:ma ti si glup,idi nosi dzakove za bolje nisi.
naravno,svako ima pravo na svoj stav i nije obavezan da podeli svoje znanje ali
malo solidarnosti i tolerancije ne bi bilo na odmet(pa zar mi Srbi nismo po tome poznati Smile)
ako neko ima predlog sta vredi uciti,kako i gde doci do informacija,bilo kakav konstruktivan savet
samo napred.bez toga ova tema nema mnogo smisla i mogla bi da glasi:zarada na net-u------ne umes ti to,mani se corava posla

ako gradis kucu od krova,videces da nevalja pa ces pokusati ponovo(na net-u bar imas neogranicen broj pokusaja)sve dok se ne dosetis da gradis od temelja,bolje to nego da spavas na livadi i mislis da ne mozes bolje.
a planovi su tu da se menjaju po potrebi,kad vec nema nikoga da ti pojasni "temelje"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Tema zamire iz vrlo jednostavnog razloga...
Ozbiljni ljudi nece da pricaju o svom poslu, a ni ne umiru od zelje da pricaju sa pocetnicima koji misle da je to sve p. dim. Ko zna da nije i pokaze zelju da nesto nauci, dobija priliku da to uradi pa moze i neke konkretne savete za konkretne situacije.
A parazitima koji dolaze samo da bi naspamovali po neki link i onako ponestaje ideja a i volje kad vide da ce im to biti cenzurisano a ako preteraju i da ce biti izbaceni a ceo taj servis zabranjen.
Sto se dzakova tice..
U realnom zivotu ko nije hteo da uci bio je ili taksista ili fizikalac, ne vidim zasto bi u ovoj situaciji bilo drugacije. Internet jeste virtuelna mreza, ali je znanje na njoj podjednako realno kao sto je i znanje bilo koje nauke realno.
Sto se tice brace Rajt.
Oni su uspeli iz ko zna kog pokusaja, ali uspeh kakav su oni napravili nema neke vece veze sa finansijama.
Takodje, Braca Rajt nisu imala diplome (ako se secam) ali su svejedno jako dobro poznavali teoriju materije na kojoj su radili i nisu poceli praviti letelice bez ikakvog predznanja.
Sta vredi i sta treba uciti jasno pise za one koji hoce da gledaju.
Neograniceni broj pokusaja kosta neogranicenu kolicinu para i neogranicenu kolicinu vremena.
Temelji se ne objasnjavaju, oni se postavljaju, podrazumevaju odredjeno znanje bez kojih je svaka diskusija bespredmetna a sa kojima nema potrebe u neku diskusiju ulaziti
Temelji su uvek i u svakoj situaciji prakticno isti, prilagodjavanja su minimalna. Ono sto na njih dolazi moze se razlikovati, ali i to je uglavnom stvar ideje i nesto malo znanja organizacije i poznavanja situacije i tehnologije kojom nesto radis.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Vreme je za pametne, glupima je ionako vec sve jed

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Ja vas ljudi uopste ne razumem

ako neko zeli da zaradi novac preko interneta to i moze da uradi veoma lako

mislim samo malo smanjite cenu usluga i to je to

ja sam amater u ovom poslu ali zaradjujem  500 evra mesecno
veoma lako, zato jer volim ono sto radim

moj sajt je    http://www.autentik.net/

i zadovoljan sam njime

cena reklame na mom sajtu je 1 000 dinara

prezentacija je dzabe kao i odrzavanje
ali zato imam 50 -tak reklama
pa vi vidite saberite se i provalite u cemu je stos
a stos je da ljudima das obilje informacije o gradu, da posetilac moze da nadje tu informaciju kod tebe na sajtu a da nemora da izlazi napolja na ovom hladnom vremenu

auto pijaca
zelena pijaca
veceras u bioskopu
taxi sluzbe
sportska desavanja
malo slika
sve apoteke u gradu
sve ustanove u gradu
sve firma o gradu
svi savezi ogradu
kao nevaldine tako i drzavne organizacije
i jos nesto o racunarima o netu
u svakom slucaju pogledajte i videcete

E sada ce neko da kaze covece ko ce da napravi toliko prezentacija

Pa realno gledano za godinu dana, toliko je meni trebalo
i to ne kao sto vi mislite cele prezentacije fiirmi
ne nego cisto njihov logo, kada su poceli da rade,
istorijat, neka slika i naravno njihovi kontakti i to je to.

Pa otvoris lepo agenciju za 1700 dinara po novom zakonu, placas porez 18 %

i lepo uzmes 500 evra i uzivas

ali ovo je samo pocetak

pa vam zato kazem 

-             LJUDI UOPSTE VAS NE RAZUME
IP sačuvana
social share
Samo napred
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Za to sto ti radis ti ne treba sajt, to je daleko lakse i efektnije raditi u pisanoj formi, zahteva mnogo manje vremena, prakticno nikakvo ulaganje a mnogo je bolja reklama samo za sebe, barem u zemlji kakva je ova.
Ko je taj vid kataloga poceo ozbiljno raditi, uglavnom je odustao.
Ko radi ovako na sitno, moze i nesto da napravi, posebno po malim mestima, ali to nije ni sigurno ni ozbiljno, ni trajno resenje.
Sajt ti je mozda 20-30% zavrsen, i imas srecu da ljudi kojima uslugu prodajes uglavnom ne znaju ni sta je to internet, ali dobro to je u sustini sasvim ok.. samo sto.. to naravno nike nikakvo resenje. Opet.. bolje je od sedenja kuci i gledanja u plafon.. ali svakako nije nesto sto bi zamenilo pravi, stalni, ozbiljni posao.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
kopam,ja kopam,mislim temelje.moram da mastam o krajnjem izgledu kuce,sve i da bude potpuno drugacija bez toga ne bih imao elana,a da nije p.dim jasno mi je kao dan, i sve ostalo sto si rekao.u pravu si,zaleteo sam se    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 11:06:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.