Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:00:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zarada na net-u !  (Pročitano 50409 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Da, a ja sam engleska kraljica  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Стеву Ченејца је убио гром,нежно ко руком...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 571
Zastava Novi Sad,Čenej
mob
Nokia 6680

ovaj google-mail ne valja nista

ustvari kad sam pogledao sva tri su sumnjiva  Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2005, 01:10:19 od cheney »
IP sačuvana
social share

razumeo....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Naravno. Get used to it.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa evo i meni su potrebni referali, pa ako neko hoce da proba da zaradjuje otvaranjem mail- ova:  [spam]
« Poslednja izmena: 15. Jan 2006, 17:36:48 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
Pa morate nesto znati da radite da bi zaradili pare na net-u,od citanja mailova i kliktanja nema nista,predlazem copywriting,ne zahteva mnogo (tehnickog) znanja,samo talenat. Ili seo(search engine optimaising),naravno dobar i posecen site ce vam doneti najvise para,ali da bi njega napravili copywriting je jako bitan. Da bi osetili kintu treba da imate bar 5000-10000 poseta dnevno,to prakticno znaci site na engleskom,jer nase trziste je malo. .

[Edit by Anea: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!].

« Poslednja izmena: 19. Jan 2006, 15:58:09 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
Da se ispravim:" search engine optimaisation"

[Edit by Anea: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 19. Jan 2006, 16:06:14 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se sa arlekinom! Na nasem trzistu se ne moze nista ozbiljno zaraditi od affiliate poslova, jer je kod nas malo i slabo razvijeno trziste, ali ako napravite sajtove na engleskom i eventualno jos nekim svetskim jezicima, mozete zaraditi sasvim pristojno, ali sigurno ne tako sto cete koristiti besplatan hosting za te sajtove i template grafiku sa kopiranim tudjim tekstovima i kradenim fotografijama sa drugih sajtova, vec napravite svoj sajt sa originalnom sadrzinom, tekstualnom i grafickom, postavite ga na dobar hosting i na neki internacionalni domen, potrudite se oko optimizovanja za pretrazivace i ostvaricete zaradu! To je posao kao i bilo koji drugi koji trazi dosta rada i odricanja, a potrebna su i odredjena materijalna ulaganja da bi na kraju mogli nesto da zaradite, a moze vam se desiti i da nista i ne zaradite!
U svakom slucaju, ono sto nisam primetio da bilo ko pominje, trebalo bi u kontaktima sa drugim osobama koje pokusavaju da zarade preko Interneta ostvariti jednu fer i korektnu komunikaciju, a ne da saljete SPAM svojim kolegama ili da ih lazete o posecenosti vasih sajtova ili o vasoj zaradi da bi ih navukli na nesto sto je vecini iskusnijih webmastera jasno da je laz. Mislim da je bezveze sto i ovde neki pokusaju da navuku referale u neke programe od kojih ni sami nemaju nikakvu zaradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
Upravo tako,hosting nije skup,1700 din. za godinu dana,dreamweaver je lak,malo jave i to je to.inace smatram da je sadrzaj mnogo bitniji od dizajna,pogotovo za komercijalne sajtove.ideja je najbitnija.da li ste culi za tipa koji je prodavao reklamni prostor na praznoj stranici za dolar po pixelu,ne znam da li je istina,pisalo u novinama

sorry za velika slova,slucajno,kucao nesto drugo pa mi ostalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
taj je stranicu nazvao 1.000.000$ ... svakako da je istina, cak su mu prostor kupili i cnn, bbc,... ja se u to nista ne razumem, ali voleo bih tako nesto da zapocnem, cisto zezanja radi, pa ako je neko dobre volje nek mi posalje na mejl malo detaljnije tipa gde treba da se ide sta da se radi... Smile
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
odes kod blio kog provajdera koji se bavi hostingom(vecina),prvo na netu pogledas uslove.napravis sajt i uploadujes ga preko dreamweavera.normalno moras da imas racun u banci gde ce da ti dolaze pare.ako nemas znanje da napravis sajt sam nadjes nekog entuzijastu koji ce to da ti uradi za recimo 200 e.
(tehnicki ne previse zahtevan)ideja je najbitnija.

Ja imam jednu za koju verujem da je dobra,upravo se spremam da je izlozim nekome ko ce bolje od mene texnicki to da realizuje

Potreban mi je info o nekim stvarima  Smile Smile Smile Smile,npr. ja racunam da bar 50% posetioca klikne na neki link,da li je to realno?I koja je cifra koju placaju,nadam se od 2 do 5 centi po kliku mozda i vise za neke stvari?to znaci oko 2000 poseta dnevno minimum,koliko je tesko ili lako to postici?znam da to zavisi od kvalilteta sajta,ali onako otprilike?

Molio bih nekog sa iskustvom da mi odgovori,SerbianFighter? Smile Smile Smile

unapred zahvalan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:00:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.