Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 14:06:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zarada na net-u !  (Pročitano 50291 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Ne mogu da vjerujem da postoje surferi,webmasteri i sl.koji promoviraju spediu,ili takve programe...Vani je normalna stvar izbjegavanja programa koji koriste spijunske potprogramcice (koji im sluze da odrede profil stranica po kojim surfate...svasta)..Kad sam dobio net spedia je bila ok i funkcionalan program..Isplatili su me jedan jedini put 30$ a duzni su mi ostali oko 200 Smile ...jos pretprosle godine sam digao ruke od njih..poslao sam hrpu mailova no nisu odgovarali.Nemam nista protiv spedie,iako su mi utrosili zivaca.. ovo pisem da vam prenesem svoja iskustva na tom primjeru..Nije ni cudo sto su sad svi na ovim prostorima skepticni prema mogucnostima zarade na netu..Htio bih upozoriti sve webmastere da ne reklamiraju programe  ako sa njima nisu izmjenili nekoliko mailova,i saznali detaljnije informacije o kompaniji,vlasnicima te kapitalu...Isprobao sam sve,i dobro znam koje kompanije i kako placaju a koje ne.Danas na netu ostvarujem profit  izmedju 100 i 200 dolara mj, uz minimalni trud a upravo izradjujem stranice s kompletnom analizom programa,iskustvima i detaljnim i provjerenim informacijama o internet zaradi...nazalost stranica ce biti na engleskom,a kad vidim kakvo je stanje kod nas zao mi je sto ne radim na nasem,zao mi je svih koji su se opekli na spedii i slicnim glupostima..A sto se tice webmastera svi samo PECAJU referale nabacujuci svoje reff linkove govoreci o velikoj,lakoj i brzoj zaradi...Shvatite da refferali nisu brojke,ja npr svakom svojem referalu stavljam jos jednog ispod njega ili mu uplatim manju sumicu preko e-golda za ohrabrenje,sticanje povjerenja i uspjesnu suradnju..Idite na kvalitetu ne kvantitetu,i kvalitetno ih usmjeravajte,tek uz dobar odabir programa i kvalitetan onos prema referalima mozete zapoceti internet buisness i povecavati svoju zaradu....
Samo tako mozete internetom stvarati profit.
ps-nikad ne otvarajte vise od jednog accaunta,jer ako mislite da ste ih presli-kad zatrazite isplatu bit ce vam jasno da ste presli sami sebe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
ja sam pre nekoliko godina probala da zaradim na netu i to je bila neka skroz suluda sema,samo je trebalo dovoditi nove clanove u taj klub i koliko ih dovedes toliko dobijes novca...a oni dovode svoje i tako
posle par meseci shvatila sam da nema smisla Wink a kako su ti 'menadzeri' uspeli da zarade one cekove nemam pojma
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pretpostavljam da je to DHS klub... postojale su mnoge price da je to sekta ako ti je neka uteha Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Smile jeste ...ma nisam izgubila nista jer sam ionako visila na netu...a sta,jos neko je imao iskustva s njima?
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jedno vreme su sve moguce spamovali za uclanjenje Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
da,jedan od razloga zbog kojih sam prestala da to radim...shvatila sam da je spam...a nije mi zao para jer sam ionako toliko vremena provodila na netu...ali sam se izglupirala u vezi samog 'posla'.kakav je to posao dovoditi negde tamo neke 'nove clanove'...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Odaberi programe koji ti se svidjaju,ne koristi spam,budi kreativna i izmiksaj nekoliko programa...nije puno ali do prve zarade(oko 2$min) mozes vec u pola sata..i to bez downloada ili referalla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 247
Izvint ako vas prekidam ali moram da vas pitam pre nego sto pocnem da pravim sajt koliko njime mogu da zaradim i koji je nacin najbolji???(mozda skrecem sa teme ali bi hteo jos da vas pitam koji je host naj za zaradivanje)

THANX
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
.... ko kad bi pitao sad jel ako ja krenem trenirati mogu sledece godine igrati u interu Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
hehe....svaka cast kako samo sve stignes    e jel moze ovak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 14:06:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.