Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 12:47:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zarada na net-u !  (Pročitano 50285 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma isao sam na link 'zaradite' a tamo su me odveli ko zna gde i nista nisam uspeo da uradim. Nisam ni znao da treba da idem na affilate, btw ne znam ni sta to tacno znaci. PRijavio sam sam se na to pa sada cekam odgovor koji bi trebao da mi stigne u roku od 24h. Nigde nisam video podatak o kolicini novca koji se isplacuje. Mozes li mi reci ako znas, ili ces me i dalje drzati u neizvesnosti?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
E definitivno mi ides na ganglije ponekad da prostis. Mora da ti se nacrta sve.
http://www.besplatne-stvari.co.yu/affiliate_kakozaraditi.shtml
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ok, nasao sam sada. Mada malo sam se  razocarao kada sam shvatio da to izgleda nije click-to-earn sistem, vec izgleda poene ili kako hoces, dobijas samo ako se osoba REGISTRUJE na njihovu mrezu preko mog sajta, a to je procedura koju retko ko hoce da uradi, a cak i da uradi, zarada je 0.1 EU, sto znaci da je potrebno 100 prijava za 10 eu, sto je minimum da bi mi isplatili sumu. Pored toga jos nisam dobio potvrdu prijave, tako da ne znam da li cu to uopste moci i da koristim.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Imas i payper click ako se prijavis kao webmaster. Citaj malo.
http://www.besplatne-stvari.co.yu/sponzori.shtml
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
Ma najbolje je da se registrujete ovde:

Link

Meni treba referala, a kome ne treba para Smiley

Zarada je otprilike 1$ na dan, isplata na 50 $, nema mailova, samo poruke u inboxu na sajtu. Ja sam prije nekoliko dana dobio prvi ček koji sam unovčio za 10 min, a već sam skupio i za drugu isplatu, ali sada ću čekati da doguram do 200$
« Poslednja izmena: 23. Jul 2005, 23:44:35 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Neki begineri opet... ni sajt ne umeju da sastave... to dok radi radi, zato uzimaj isplate na 50 Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
Citat: SerbianFighter
Neki begineri opet... ni sajt ne umeju da sastave... to dok radi radi, zato uzimaj isplate na 50 Smiley

Pa radi već oko 6 godina i kraj mu definitivno nije blizu, ovo je inače najkvalitetniji PTR program, a što se tiče kvaliteta sajta... samo to si u pravu, pošto je odvratan, al sve ostalo je i više nego pouzdano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 571
Zastava U Novome sadu :)
Citat: BigNotBen
Ma najbolje je da se registrujete ovde:

Link

Meni treba referala, a kome ne treba para Smiley

Zarada je otprilike 1$ na dan, isplata na 50 $, nema mailova, samo poruke u inboxu na sajtu. Ja sam prije nekoliko dana dobio prvi ček koji sam unovčio za 10 min, a već sam skupio i za drugu isplatu, ali sada ću čekati da doguram do 200$

je*oootee, nemoj tako da tovaris ovu jadnu masu ovde ili bolje reci nemoj da bacas bombe! 1$ kod AYS nema sance bracika moj! prosle godine sam radio sa njima i 15$ za dva ipo meseca, i onda su me obrisali!

i ako dodjes do isplate, nju cekas i po nekoliko meseci...

tako da ... moja je preporuka da se NEuclanjivati u ovaj program!
« Poslednja izmena: 23. Jul 2005, 23:44:31 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
Nije moje da širim laži, program je veoma dobar, ja sam za 4 mjeseca zaradio 106 $ sam i još oko 8$ pomoću referala, a prvu isplatu sam čekao oko 2 mjeseca, a sada sam se prebacio na e-gold. Najbitnije je da je program veoma pouzdan, kao što sam rekao radi oko 6 godina i ima oko 28.000 članova i malo je nezadovoljnih.

To što su tebe izbacili... e to je tvoja stvar, administrator ne trpi neaktivne člano i cheatere jer smanjuju šanse za dobitak poštenim userima. U svakom slučaju, moja preporuka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 571
Zastava U Novome sadu :)
haha... neaktivan, cheater !? bas sam se fino nasmejao Smiley

u svakom slucaju postujem svaciji rad i trud! ako smatras (mozes) da zaradis... onda ti srecno!
samo sam izneo svoje misljenje na AYS sistem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 12:47:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.