Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zarada na internetu - za one koji imaju znanje, zelju za ucenjem i zaradom  (Pročitano 91257 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
HTC Sensation XL
Ono sa pocetka teme su bili neki generalni savjeti, i jos uvijek sa dopunama vaze. Freelance ce uvijek funkcionisati, uvijek postoje nove tehnike koje treba savladati. Naravno u danasnje vrijeme u obzir treba uzeti i raznorazne gadgete i telefone nove standarde itd...
Tehnologija se itekako brzo menja, znanje koje danas savladas za par meseci je vec zastarelo (figurativno), sto ce reci da se svaki dan treba unapredjivati.
Po mom misljenju ako hoces da se tim krenes baviti (i da naravno da nije kasno), treba kao i za sve volje zelje i radoznalosti i pomalo smisla i osjecaja, ali bi u svakom slucaju trebao prvo od osnova krenuti pa polako znanje nadogradjivati i obnavljati, a kasnije mozes izucavati neku podoblast vise, tkr. specifikovati se (danas internet pun besplatne literature, do placene lako doci)
U svakom slucaju ako odlucis da krenes da ucis, sto prije napravi prvi korak... Wink
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG Nexus 4
naravno da je preporucljivo uci Smiley ovo je buducnost i nesto sto ce trajati

sto se teme tice, saveti su generalno idalje isti kao sto je pisano od prve stranice, samo servisi nisu svi isti i neki vise ne rade, dok nekih mozda nema na spisku

generalno servisi su najmanje bitni ... smisli sta zelis uciti i kreni to ... savet da se fokusiras na jednu celinu, a ne na sve zivo inace tesko Smiley
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
HTC Sensation XL
Bolje je u pocetku po meni da se prvo dotakne svega pomalo pa kasnije krene jedno intenzivno, jer je sve donekle uvezano i funkcionise zajedno... ali mozda i gresim...  Smile
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG Nexus 4
ma osnove svakako ... mislim ne moze raditi npr. temu za wp bez osnovnog znanja php, al mu ne treba ozbiljnije znanje za to ...

ako oce da radi npr. design bolje da se sto vise posveti tome i da kida, a pored toga html,css, i po malo js i php, nego da krece sve od jednom, sem ako nema bas vremena

bitno da odluci sta zeli uopste, mozda zeli da bude administrator i da vodi neki sajt, pa ga ovo nece interesovati ili ce ga interesovati potpuno neki deo koji nema veze sa progrmairanjem i kodom

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Mac OS X v: 10.4.11
Browser
Safari 533.19.4
Ok, imam pitanje i nadam se da nece biti 'uvreda' za ove dobre ljude koji se bave ovim poslom vec godinama, s obzirom da dolazi od totalnog laika.   Procitao sam celu temu i s obzirom da je tema zapoceta 2006-e, koliko saveti od tada vrede sad, posto znamo koliko se tehnologija i sve vezano za net brzo menja? I koliko bi nekom ko je totalni laik bilo preporucljivo da sada ulazi u taj svet?

Ako si totalni laik i ne zanima te to preterano, nego zelis da radis da bi zaradio, onda bolje ne gubi vreme, jer treba poprilicno da se zagreje stolica da bi se nesto naucilo kako treba.

Ako si zainteresovan za sve te "web stvari", onda su saveti sa pocetka teme generalno i dalje aktuelni, mada ima tu jos gomila stvari koje bi trebalo da znas na samom pocetku (u smislu odakle da krenes).

Jos ako si spreman da ucis redovno, i  mnogo, onda svakako imas podrsku da krenes  Smile

Samo budi spreman na svakakve izazove, visesatni rad ispred kompjutera, poprilicni stres ponekada i slicne negativne stvari koje idu uz to. Dakle, iako je to po mnogima "posao iz snova", nije to bas tako lako i sareno kao sto izgleda.

Moje je da te upozorim na vreme  a ostalo ces i sam da vidis kada udjes u masinu Smile
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
Hvala na savetima.   :) Naravno, odavno sam svestan da nista ne moze preko noci i da brze i lake zarade na netu vise nema.   Prosto, dosta vremena provodim ispred kompa a citajuci i pomalo istrazivajuci ono sto je ovde napisano otkrio sam dosta toga sto me privlaci.   Jos jednom, hvala na savetima.   Pokusacu da se 'igram' bez ikakvih prevelikih ocekivanja pa ako se pronadjem, sto da ne.  .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iPhone 6s
Najveci problem cinjenice da u Srbiji ne postoji paypal je micropayment resenje za sitne malo placene poslove (nakupi ih se)... relativno je lako primiti par desetina ili stotina eura, ali je problem kad je iznos mali... fee pojede sve...
Zato nije bas sjajna situacija za ove neke jednostavnije poslove, ali ako te to privlaci, nadje se i za to resenje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0
mob
Nokia e71
procitao sam celu temu i hvala mudrim ljudima na uputstvima Smile
ipak, imam jedno pitanjce, posto ili ja nisam ukapirao nesto ili mi je promaklo ili pak nesto deseto...
imam nekoliko ideja koje bi da realizujem do kraja godine...
da ne duzim, ako sam ja dobro razumeo SF-a  sajtovi koji imaju nekoliko hiljada poseta  mesecno a zaradjuju klikom na reklame nemaju neku sansu za zaradom...?

npr. ako napravim igricu, usmerena ka zenskoj populaciji, da li mogu da primoravam korisnice da svoje kredite/tokene kupuju klikom na reklamu? 1 klik je 1 dan igranja. Ne zamaram ih reklamama, samo na taj nacin kupuju tokene...
e sad, ja ne zelim neku zaradu od vise hiljada evra godisnje, ovo radim da bih sebe naterao da obnovim i naucim neke stvari.
kada bi zarada sa tih par hiljada poseta mesecno bila dovoljna da odplatim server i sve extra troskove oko toga, ja bi bio zadovoljan. Ako je to toliko mala zarada da ne moze da se otplati 50/100e na godisnjem nivou da ne gubim vreme sa tim, mogu i sam da izdvojim toliko Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
Tebi za bilo koj osnovni sajt ne treba vise od 30 do max 50e godisnje za host i domen, a ako predjes te potrebe, verovatno ces znati imati i cime da pokrijes.

Nije stvar u brojkama, imas sajtove sa desetinama hiljada poseta dnevno, ako ne ivise, pa su potpuno bezvredni, a imas i onih koji sa mnogo manjim brojem imaju smisla. Stvar je u trzisnoj nisi, odnosno publici.

Najbitniji odgovor na tvoje pitanje je da to ne mozes da uradis, ne zbog publike vec zbog oglasivaca, ko je lud da ti da pare da mu razbacujes, odnosno da placa za bezvredne klikove?
Direktno ti inace niko ne bi pllatio, ali hipoteticki da ti neko plati diretno za x klikova i vidi odakle ti klikovi, sta mislis da li bi to dozvolio?

Google adSense kao najveca mreza tog tipa na svetu, a verovano i ona koju bi koristio, naravno to zabranjuje.

Generalno sve nepravilnosti kad tad dodju na videlo, bilo o cemu da se radi, pogotovu se sa google ne treba igrati.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0
mob
Nokia e71
hvala, tako sam i mislio Smiley
pa dobro, free varijanta zvuci super kad si profi u "gubljenju vremena" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.