Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zarada na internetu - za one koji imaju sajt (ili planiraju) ali nemaju prihode  (Pročitano 226726 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
Pa informaciju i ne zelim da zabranjume.Meni i jeste cilj da se ta informacija prosiri i da dodje do sto vise ljudi.U pocetku kad sam poceo sa tim da ardim,da sirim odredjene informacije,koristio sam forume.Trenutmo sam registrovan na njih 10  Smile E onda sam poceo da radim sebi sajt i na osnovu tog mog rada dobio sam odredjene donacije za opremu i imam ponude za dalje doniranje.Znaci novac mi nebi bio problem samo ga treba najbolje uloziti i ideju realizovati.
Citat
Ako nista drugo, postoje bar dva sajta koji su riznica svih informacija objavljenih u dnevnim novinama - naslovi i vesti.

Ne citas dobro..Ja ne zelim da pisem ono sto ima u novinama vec ono sto u novima nema i sto oni iz nekih razloga ne zele da pisu.

Citat
Zasto bi neko platio za neku informaciju kad moze da je nabavi free?
U tome i jeste caka,da mu ponudim ono sto ne moze da nadje free ili ne bas tako lako da dodje do nje.
Citat
I za kraj, ako vec hoces da se bavis novinarstvom, savetujem ti da uposlis nekog dobrog lektora ili da priones na uzbenik iz gramatike za osnovnu skolu.
Svaka novina ima novinare i lektore pa ne vidim sto ne bi i ja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Citat
Ne citas dobro..Ja ne zelim da pisem ono sto ima u novinama vec ono sto u novima nema i sto oni iz nekih razloga ne zele da pisu.

Tesko je razumeti tvoj stil pisanja. Recenica pocne sa jednom idejom, a zavrsi se sa drugom...

Citat
U tome i jeste caka,da mu ponudim ono sto ne moze da nadje free ili ne bas tako lako da dodje do nje.
Do svega moze da se dodje free... Ipak je Radio-Mileva jedna jako dobra medijska mreza...

Citat
Svaka novina ima novinare i lektore pa ne vidim sto ne bi i ja

Za pocetak, to kosta...

Mislim, niko ti ne brani da to probas, ali ja govorim kao potencijalni posetilac. Prva stvar koja mene odbije kada dodjem na neki sajt je registracija... Zato su Ivan i Nesa potegli razne poluge i ulozili ogroman trud kako bi se ta prepreka (registracija) prevazisla na Bureku.
Druga stvar je obrazac za placanje.

Treba li reci da je zato propao Feral Tribune? Smiley
« Poslednja izmena: 11. Nov 2009, 11:53:59 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Tesko je razumeti tvoj stil pisanja. Recenica pocne sa jednom idejom, a zavrsi se sa drugom...
Zato sto razmisljam malo drugacije od vecinje ljudi.Meni nije cilj da se obogatim od tih informacija i da ih drzim ljubormone za sebe vec da ih ponudim drugima da i oni znaju za njih a uzgred i da zaardim nesto kako bi nastavio dalje da radim.Idem ja dalje da radim kako sam krenuo jer vi ne razumete sta je zelim.Nisam ljud  i hvla na trudu i zelji da se pomogne ali to je nemoguce.Nemoguce je da svoju ideju predocim na ovaj nacin...

Citat
Za pocetak, to kosta...
Jer ja reko da pare ne prestavljaju problem...Ja cu dobiti novac da realizujem svoju ideju ali ona mora da se razvija dalje..

Citat
Do svega moze da se dodje free...
Ali kako i na koji nacin..Moja publika je drugacija od tvoje(vase)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Mislim da sam napisala da website nije vise jedini nacin razmene informacija... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ako sam dobro shvatio ti sve imas razradjeno u glavi i siguran si da sve mozes da uradis i da ce to da uspe... pa nisam siguran koja je nasa funkcija tu...

Da li ti to mozes da napravis? Mozes.
Da li to, tehnicki gledano, moze da funkcionise? Moze.
Da li to zaista neko zeli da plati? Ne verujem.

Nekoliko mojih poznanika je probalo da pravi novine za takvu populaciju, i nisu imali uspeh.
Iskreno, ne verujem ni da bi ga ti mogao imati na nacin o kome govoris.
Mozda bi mogao imati pojedinacne donacije koje su dovoljne, ali bilo kakva forma pretplate ili neceg slicnog - ne.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Temu za sajt sam izabrao.publika je inostrana ali nasa,dakle dijaspora.Ono sto bi ja po meni napravio jeste totalno drukcije o cele ove price.Koliko sam ovako u razgovoru sa nekim ljudima,koji bi bili eventualni posetioci sajta,zakljucio sam da bi to mogla biti odbra stav.E sad ja ima ideju da ponudim  odredjene informacije tom krugu lljudi i koje to zanima.Znaci ima temu koje bi se drzao i o kojoj bi bile informacije na samom sajtu.Sad mene zanima da li bi ja mogao da naplatim te informacije kao sto rade novinske angencije ali one prodaju drugm medijima a ja da prodam samim kupcima.Zeleo bi da imam internet novine.Novina u Srbiji ima mali milion ali jako malo njih pise ono o cemu bi pisoa ja i na taj nacin a takodje i jako mali broj njih ima dobro razvijen sajt i na kojem se moze naci sve ono sto se moze naci u novinama koje izlaze na kijosk.Ja ne bi isao na kijosk vec bi isao na internet...Da pojednostavim kao da napravim novine koje bi zaracivale od prodaje informacije korisnicima.Imao sam jos jednu zamisao a to je da stavim umesto prodaje donaciju.Sad sta vi mislite da je bolje.U mom dosadasnjem radu donacije su se pokaale kao sasvim dobre....

Ako imas puno dobrih informacija, koje mogu da koriste tvojim posetiocima, i ako su te informacije jedinstvene, verovatno bi nasao ljude koji bi platili za njih. Ako si se dobro pripremio, kao sto kazes da jesi, a pare nisu problem, onda ces naci ljude koji ce redovno da posecuju tvoj sajt.

E sad, verovatno bi bilo bolje da u pocetku imas u vidu donaciju kao glavnu opciju, a kad se sajt razvije, i kada tvoje informacije budu redovne, i zaista korisne ljudima, onda mozes da naplacujes (brzo ces uvideti da li ti odgovara taj nacin rada ili ne). Bilo tako sto ces da ogranicis uvid u sadrzaj pretplatom na samom sajtu, ili tako sto ces da ponudis ljudima da se prijave za 'newsletter' sto bi isto naplatio.

Naravno, to je teorija, potrebno ti je dosta rada (verovatno i nesto para) da sve to krene. Ali ako kazes da si spreman, ti kreni, pa ako uspe, uspelo je.
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ako sam dobro shvatio ti sve imas razradjeno u glavi i siguran si da sve mozes da uradis i da ce to da uspe... pa nisam siguran koja je nasa funkcija tu...
Ova uloga.
Citat
Mozda bi mogao imati pojedinacne donacije koje su dovoljne, ali bilo kakva forma pretplate ili neceg slicnog - ne

Meni je bio samo taj problem.Da li donacije ili pretplata

Citat
Nekoliko mojih poznanika je probalo da pravi novine za takvu populaciju, i nisu imali uspeh.
Kakvu populaciju.Da li pricamo o istim ljudima.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Pricate o istim ljudima... i svi su odustali jer su imali jako malo rezultata...
Donacije su ok... njih ce mozda i biti... ako bude posete, mozda bude i reklama... ali da ti nudis nekome takvu uslugu uz pretplatu... nista od toga...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
Citat
i svi su odustali jer su imali jako malo rezultata...
Mislis na posete ili sta?Ja vec imam rezulatat i ako nemem sajt Smile Imam ime koje sam stekao na forumima,moje informacija kao i sl ima na raznim sajtovima,forumima i sl.Meni je to bio cilj a ne da zaradim na tome.Zarada je dosla kasnije kroz donacije.Sad bi nastavio sa istim radom ali samo sa svojim sajtom...Neka se na tih 10 foruma pojavi moj baner,i da se pojavi materijal sa mog sajta ja sam uspeo.Imam iskusta u tome samo nemam u pravljenju i osmislajavanju sajta.Sve je to lepo kad kacis kod nekog drugog ali imati kod sebe to je nesto drugo.Ja ovde ili negde stavim vest i sl i bas me briga ali tamo moram voditi racuna.Zato sad skupljam sve moguce informacije sta i kako pa da uradim to.Iskreno mogao bi ja nekome dati da to vodi i da mu platim ali nemam povernja. Smile

da dodam samo da bi tebi sf mogao tako nesto da prepustim.Mislim da mi uradis sajt ali ti to ne zelis koliko sam shvatio na temi o wordpress-u
« Poslednja izmena: 11. Nov 2009, 12:59:57 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Nisam zainteresovan za saradnju, ali hvala na ponudi...

Nisu imali zadovoljavajuce rezultate po pitanju finansija...
Ako verujes da ces ih ti imati, ili imas nekog za koga znas da bi to podrzao, super...
Ako nemas, racunaj da od toga nema nista...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.