Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zarada na internetu - za one koji imaju sajt (ili planiraju) ali nemaju prihode  (Pročitano 226426 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Zasto burek vise ne koristi google ads, msm ne vidjam ih na stranicama ?   Zar se ne isplati ?
Ne isplati se.

Citat
Sta se desi ako postavim google ili neke druge reklame na sajt, a neko ko hoce da napakosti krene da klikce na njih?
Nece brojati te klikove... Suspenzija tesko da ce da se desi zbog toga...

Citat
Sto se tice mog accounta, ponovo sam se registrovao i cekam oko nedelju i po... Jos uvek nema nikakvog maila, ni u inbox-u ni u spam-u ... Ako nema recimo jos 2-3 nedelje, da pravim novi account ?
A imas i drugu opciju... da batalis neko vreme i krenes da radis nesto...
Posto od tog naloga svakako neces imati nikakav prihod, a juris za time ko manit...
Pravi sajt sa legalnim contentom, dobrom pricom, pa kada postane iole relevantan, prijavi se...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung e250,Nokia N73
Citat
A imas i drugu opciju... da batalis neko vreme i krenes da radis nesto...
Posto od tog naloga svakako neces imati nikakav prihod, a juris za time ko manit...
Pravi sajt sa legalnim contentom, dobrom pricom, pa kada postane iole relevantan, prijavi se...

Cim mi naidje nova, dobra, sto kazes "legalna" ideja, eto mene sa novim projektom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple IPhone 3GS,
Jel neko nailazio na w @ reZ sajtovima tipa top 1000 web site content for  adsense

Ladno u arhivi ljudi zapakovali preko 1000 sajtova sa jedno 10000 strana i na svakoj odradjen adsense oglasi stvarno na hvalitetan naci, ali sadrzaj koji mozete naci na tim stranicama je stvarno nemoguc od igle do lokomotive,

Zanima me dal je to se neko sprdo ili stvarno je moguce na taj sistem ukrasti pare
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Zar ne mislis da bi svi onda imali milione?
Moguce je zaraditi nesto, ali vrednost ima unikatni i relevantni sadrzaj... gomila sajtova sa duplikatima nece imati neku posetu jer je nemoguce da se dobro rangiraju... samim tim nema ni novca...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung e250,Nokia N73
Postavio sam etarget cisto radi radoznalosti... Samo bih da pitam, primetio sam da mi sajt sporije radi, msm sporije se ucitava, inace postoje 2 etarget banera... Ima li ovo ikakve veze sa novopostavljenim reklamama, ili je do ruznog hosta ?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Do hosta...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG KU990
Ako se dogovorim s nekim da pokrenemo portal ili blog, s tim da je ta osoba autor materijala koji ce biti objavljen, a ja uradim sav tehnicki dio-instalaciju, grafiku, update... - koji bi omjer zarade bio realan? Znam da to zavisi, ali otprilike? Po cemu to mogu procjeniti? Mozda bi autor trebao imati vise?
Sta mislite? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
U zavisnosti od realnog obima posla, napravi i neku procenu... ako on na nju pristane - to je to.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
Temu za sajt sam izabrao.publika je inostrana ali nasa,dakle dijaspora.Ono sto bi ja po meni napravio jeste totalno drukcije o cele ove price.Koliko sam ovako u razgovoru sa nekim ljudima,koji bi bili eventualni posetioci sajta,zakljucio sam da bi to mogla biti odbra stav.E sad ja ima ideju da ponudim  odredjene informacije tom krugu lljudi i koje to zanima.Znaci ima temu koje bi se drzao i o kojoj bi bile informacije na samom sajtu.Sad mene zanima da li bi ja mogao da naplatim te informacije kao sto rade novinske angencije ali one prodaju drugm medijima a ja da prodam samim kupcima.Zeleo bi da imam internet novine.Novina u Srbiji ima mali milion ali jako malo njih pise ono o cemu bi pisoa ja i na taj nacin a takodje i jako mali broj njih ima dobro razvijen sajt i na kojem se moze naci sve ono sto se moze naci u novinama koje izlaze na kijosk.Ja ne bi isao na kijosk vec bi isao na internet...Da pojednostavim kao da napravim novine koje bi zaracivale od prodaje informacije korisnicima.Imao sam jos jednu zamisao a to je da stavim umesto prodaje donaciju.Sad sta vi mislite da je bolje.U mom dosadasnjem radu donacije su se pokaale kao sasvim dobre....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Takvu ideju (prodaja informacija, vesti) ima i Rupert Mardok, ali on je najjaci medijski mogul na svetu i pitanje je da li ce u eri interneta moci da je sprovede u delo...
Mislim, kako zabraniti nekome da distribuira kupljene informacije?
Tuzba? Mozda, ali to znaci da moras da tuzis par desetina, stotina, miliona ljudi u razlicitim zemljama. Takodje, osim javne distribucije (forum, blog), postoje i intimniji vidovi distribucije - mejl, mesendzeri, news grupe, mail liste, socijalne mreze, pa i ovaj novi wave...
Svaki uvid u te vidove informisanja i komunikacije vodio bi do tuzbe za narusavanje privatnosti, a to malo ko zeli na svojim plecima.

Drugi problem je ekskluzivitet... jer sve informacije mogu da se nadju svuda... Ako nista drugo, postoje bar dva sajta koji su riznica svih informacija objavljenih u dnevnim novinama - naslovi i vesti.
Zasto bi neko platio za neku informaciju kad moze da je nabavi free? Smiley

I za kraj, ako vec hoces da se bavis novinarstvom, savetujem ti da uposlis nekog dobrog lektora ili da priones na uzbenik iz gramatike za osnovnu skolu.

« Poslednja izmena: 11. Nov 2009, 11:39:10 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.