Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zarada na internetu - za one koji imaju sajt (ili planiraju) ali nemaju prihode  (Pročitano 226651 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4
Niko ti to ne moze reci, pogledaj ponude na nekim sajtovima pa se uporedi.

Ne mozes tako pitati iz razloga sto zavisi od vrste sajta, kao prvo tj. tematike, zatim trziste, nije isto dal je global sajt, usa, ili u Srbiji.

Zavisi i od tipa reklame, kao i pozicije na sajtu. Nema tu nemojte "zavisi", sto onda postavljas pitanje.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia 6120
Ma sto hiljada... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Postavljam pitanje da vidim da li mi se uopste isplati da se mucim.
Znam da zavisi od mnogo cega, ali verovatno postoje neki okviri.

Da li mozete da mi navedete neke primere iz kojih bih nesto mogao da zakljucim?
« Poslednja izmena: 07. Jul 2012, 15:02:08 od danilchecar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4
ne postoje okviri, jednostavno ne postoje. Nije isto da li je sajt opsteg tipa, kao burek, ili je uska tematika (nisa) kao npr. auto.blog.rs

pogledaj stranice marketing, oba pa se uporedjuj.

Ako ces se "muciti" ovo nije za tebe. Ovo je posao ko i svaki drugi, pa sad vidis na koji nacin ces ga voditi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 534.56.5
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Jel moze neko da mi kaze sa koliko poseta mogu da ocekujem neku zaradu, recimo nekih 200e mesecno od adsense-a? Samo nemojte "zavisi" i tako to, nego neki broj da znam bar otprilike, recimo da mi treba izmedju 5 i 10 000 unikatnih...
Ono od cega to najvise zavisi je na koji si nacin implementirao adsense u svoj sajt...

Generalno, za Srbiju, prosecan klik je recimo 1-2 centa.
To znaci da ti za 200e mesecno treba 300-600 klikova dnevno.

E sad, neki prosecan CTR za lose ubacene reklame je recimo 0.04%, tj potrebno ti je od 750 000 do 1 500 000 prikaza, dnevno.
Za dobro pozicioniran Adsense sa dobrom ciljnom grupom mozes imati i 0.3-0.4% sto je 75 000 do 150 000 prikaza, dnevno.

U oba slucaja, u pitanju je velika cifra, jer su prosto klikovi jeftini. To zna da varira, i koja je vrednost, znaces tek kada krenes. Moze da bude i 3-5 centi prosek, a moze biti i 1 cent.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1024
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Pozdrav svima gospodo, ne znam da li se Serbian fighter sjeca da sam ga pitao o sajtovima i hostingu pre par godina neke stvari, covek je korektno odogovorio na cemu se zahvaljujem Smiley , samo ocu da kazem da od onda radim sajtove za sebe i druge i SEO  u biti vise SEO (optimizacija za web stranice da bi se zeljene kljuucne reci nasle sto vislje na trazilici), imam i ja adsense sajtove uistinu vam zarada zavisi od vise faktora :

- Za koju zemlju nameravate da radite sajt zato sto je americki i engleski klik najskuplji sto je za vas dobro
- Za koje kljucne reci se kandidira vas sajt ili da kazem preko kojih kljucnih reci ce doci ljudi kod vas, veoma bitna stvar jer sto je skuplja kljucna rec vise para za vas naravno ako kliknu na reklamu, pritom morate pazit da kljucna rec nema preveliku konkurenciju jer se nikad necete izborit za neko mesto na prvoj strani, pogotovo ako ne znate nista o seo ili koji faktori uticu na vas napredak
- i jos to hiljada drugih stvari zbog kojih mozete popusit penal kog googla

Sve u svemu ako mislite da budete na prvoj stranici u trazilici za neku kljucnu rec ili istrazite dobro tu kljucnu rec preko google keyword tool-a ili cete pišat krvi bacit puno novaca, oh da nisam reko spremite se da ulozite puno vremena u svakom slucaju.
Ako imate pitanja pitajte slobodno  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Hvala na odgovorima.
Imam jos jedno pitanje, da li je dozvoljeno da na jednoj stranici prikazujem adsense kod od 2 coveka tj da stavim random da se prikazuju jednom moj adsense a jednom njegov. Tako bi se na primer od 1000 poseta, otprilike 500 puta prikazao njegov i 500 puta moj kod.

Inace imam sajt sa malim oglasima, nekretninama i automobilima, sve posebno uradjeno lepo. Tu bi, nadam se trebalo lepo da kostaju reklame. Imam PR1 za mesec ipo dana otprilike sto mislim da je dobar rezultat.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2012, 20:00:53 od danilchecar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Moze li mi neko reci misljenje o sadrzaju i istinitosti ovog sajta www. budisvojrs. blogspot. com ?
Par mojih drugara je uplatilo neke pare, pa me zanima da li to ima smisla, posto mi sajt i cela prica za razliku od svih ostalih deluje prilicno ozbiljno.  
to je jos jedan posrednik za sajt justbeenpaid, koji je jos jedan od hiljada vidova internet "zarade", ali me je zainteresovala samo jedna cinjenica, evo citiram sa sajta:

"Nakon toga, sajt raste neverovatnom brzinom i danas ima oko 2 MILIONA registrovanih korisnika.   Tako, po posećenosti sajta, U OVOM TRENUTKU ZAUZIMA 189.   MESTO od svih sajtova koji postoje u svetu(216.   mesto računajući prosečni protok za poslednja 3 meseca)! Ovaj podatak možete proveriti na nezavisnom, najpoznatijem meraču internet protoka u svetu www. alexa. com/topsites (trenutno strana 8.   u top500 sajtova), ili direktno, klikom ovde (www. alexa. com/siteinfo/justbeenpaid. com).   Sajtovi koji su opšte poznati, a blizu mesta Justbeenpaid-a u top-500 su recimo: skype.  com (186.   mesto), myspace.  com (174.   mesto) rapidshare.  com (193.   mesto), isohunt.  com (242.   mesto), 9gag.  com (268.   mesto).   Ceo profit, koji se stvori ovim putem, ulaže se u kompaniju i funkcionisanje programa!"

Ako neki sajt ima milione i milione poseta dnevno, samim time znaci da se probio i da ima i profit, pa me zanima da li postoji sansa da se te ulozene pare uvecaju i vrate?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Video sam isti tvoj post na jednom drugom forumu tako da mi se ovo ne dopada. A neces se leba najesti od ovoga, jedino onaj na vrhu i neki nivo ispod njega.
Nego, da li neko moze da odgovori na moje pitanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 4
ne vidim zasto bi stavio 2 razlicita adsense naloga?

prave se dve ili koliko god reklama, ne naloga. Adsvuce kontekstualno, tako da ce prikazati ono sto treba, nevezano za to ciji je nalog.

Ako mislis da tako delite pare, i nema bas smisla.

Sa druge strane, otvori uslove koriscenja na adSense sajtu, sve ti pise, pa proveri.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.