Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Plaćamo 0.10 bodova za registraciju (registracija se smatra kompletnom kada korisnik potvrdi svoju email adresu), 0.20 ukoliko korisnik doda sliku i 0.40 bodova ukoliko korisnik naruči uslugu sa sajta. Svaka akcija se sabira, tako da ukoliko imate korisnika sa slikom koji je naručio barem jednom SOL-ove, to znači da za tog korisnika vi dobijate zbir 0.10 0.20 0.40=0.70 bodova! Sistem registruje ove akcije za svakog pozvanog korisnika u periodu od 30 dana. Vrednost 1 boda je ekvivalentna vrednosti 1 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.
www.karike.com/partner.php (zbog spama, zabranjeno je postovanje linka, dakle iskopirajte u browser)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
175 klikova je smesan broj, narocito ako ih generisu maltene isti ljudi svaki dan..
upravo o tome se radi :) :wave: na forumu je ista klijentela :) a mali broj ... mora ili mali broj klikova a da budu novi pa da to ima smisla ... ili ogroman broj istih ljudi pa ce vecina ili odredjeni broj kliknuti :) ... sto znaci da nijedan od nas 2 za sad nema uslove za to :D a ja na ovom forumu nemam ni izgleda da steknem jer ljudi nemaju sta tu da traze sem ako ne igraju cs odnosno na nasem serveru :wave:
Nema sta da se isplati ili ne isplati kad nemas posetu.
Citat
Koliko recimo ima burek
Ovaj nalog nije bas dugo u upotrebi, tj dugo je u upotrebi ali nije bio forsiran kao poslednjih mesec - dva... Ukupan broj klikova: 33924 Broj narudžbi: 1262
Znaci, ukoliko sam dobro izracunao, na svakih 26 klikova dolazi jedna majica... A ja 184 trenutno i nista, samo jedna... Inace, vizio-shopu se bas isplati raditi sa vama... :D
Citat
Vase misljenje, da li se ovo isplati ?
Juce sam imao 138 poseta :) svestan sam da ce pasti vec danas, jer su to obicno linkovi na fbu, twitteru, dakle nisu stalni... Sada menjam banere/linkove sa webmasterima.. I naravno kasnije ocekujem, mozda za jedno mesec, dva, i do 500-600 dnevno.. Nije neka cifra, ali nije lose... Dakle da li se isplati sa ovom posetom ?
Ponovo pocinjes da gusis...Da li ces sa 500 poseta imati neke prodaje? Zavisi. Ako su to posete koje si navukao na silu, one ne vrede mnogo. Ako su to ljudi koji znaju zasto su dosli, to ima neku vrednost. Koliko i kakvu, jedino u pasulj da gledam pa da ti kazem... Tih 170 klikova ne znace nista... to je mozda 20 realnih klikova ako ne i manje, jer forsiras, klikces verovatno i sam, ili klikce par istih ljudi i to je to - nema nikakvu vrednost.
klikces verovatno i sam, ili klikce par istih ljudi
Ne vidim zasto bih to radio ja, ili bilo koji moj poznanik, kada to nije ppc sistem... Govorim o vizoshopu... Klikovi su pravi... Ni jednom nisam kliknuo sam...
Zato sto je to navika... i ja to radim... jer mi je lakse nego da kucam url... Da li su pravi klikovi ili ne - nije bitno... Jednostavno premali je broj, publika je neodredjena, a svakako ne spada u ljude koji trose previse novca, jer da je tako, ne bi bili na sajtu koji nudi besplatne stvari i to je to. Jedna prodaja na 50 ili 100 klikova je ok, ali potrebno je mnogo vise poseta da ne dodjes u situaciju da ti 100 klikova pravi istih 10 ljudi.
Zato sto je to navika... i ja to radim... jer mi je lakse nego da kucam url...
Pa naravno, tebi je lako, kad' imas po 30000 klikova... Kliknuo sam na svoju reklamu, kada sam se registrovao da vidim da li sistem ispravno funkcionise, tj da li mi u cpanelu belezi klik... I to je to... Nego dosta sa ovim... Probacu karike, pa ako bude vajde sa ovom mojom posetom, onda znaci da je program mnogooo dobar ! Javicu !