Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 09:47:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zapucava mi comp bez razloga..  (Pročitano 5550 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Slusaj ovamo: tebe maltretira zvucna karta ili modem ako imas isti. Probaj vadjenje obadvoje, ili opciju disable u biosu ako ti je zvucna integrisana. Ako ovo ne resi problem (sto sumnjam!), onda nabavi neki od sa CD-a butabilnih operativnih sistema kao na primer Pupy Linux, pa probaj prvo paljenje racunara sa njim. Na Hirens CD-u je bila butabilna (ali i osakacena) Win98-ca, da ne trazis Linux mozes probati i sa njom. 90%sumnjam na zvucnu kartu!
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
da se ubacim i ja ovde sa mojim problemom, da ne otvaram zasebnu temu...elem, pre neki dan kupim u winwin-u komp...

evo konfiguracije:

Altos striker (MF2EHP-2)
Procesor - INTEL I3 - 540 3.06 GHz
2x2 DDR3 RAM
ATI RADEON HD 5770 1 GB DDR5
1 tb HDD
ATX 500 W

e sad...iako su valjda rekli da se uz racunar dobija i windows 7 kao i office toga nema...ja prvo instaliram xp...ubacim sve drajvere, maticne ploce i graficke...ali non stop sam od sebe se restartuje i ponovo dize...to se desava bez ikakvog prijavljivanja neke greske...samo pljas i iskljuci se...
temperatura cpu je dobra, proveravao sam...
imao sam i windows 7 pa reko ajd da probam i to...ponovo dignem sistem, ovog puta instaliram sedmicu i dosta bolje se pokaze ali opet ima velikih problema...ne restartuje se sam od sebe i radi sve ok, ali odoh bezveze da igram ovaj solitaire, pred kraj igre pljas i ponovo restart...u ovom windows 7 ima i nekog saha, povucem figuru par puta i opet kaos...samo se ovog puta zakocilo sve i cuo se zvuk kao kad ti kasetofom pojede traku i ja tu restartujem! ja ne znam u cemu je problem, jesam laik, no mislim da sam sistem podigao kako treba, sigurno bi pokazivao neki error...koliko vidim, te kako mi kazu, graficka je brutalna i masina je sasvim dobra, da ne kazem za "obicnog korisnika" i vise nego odlicna, a ne mozes ni taj shah da igras!?
takodje sam primetio da kada skrolujem misem da se cuje neki slabasan zvuk, kao kad se pise grafitnom olovkom...
danas nisam cackao mecku sa popularnim pasijansom i sahom i evo vec nekoliko sati sve je fino radilo..malo pre je bilo pokrenuto nekoliko programa pa je ponovo ukocio i restartovao se...
bio sam danas u winwin-u i naravno odmah su mi rekli da je to sigurno zbog lose verzije windows-a...drugarici koja mi je dala instalaciju sve radi kako treba...
ima li neko neku ideju...?
« Poslednja izmena: 24. Dec 2010, 23:14:25 od Notingem »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Virus il' bagovita RAM memorija. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
ma kakav crni virus...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Zelim da promenim svoj predjasnji odgovor, naime, mislim da je ipak u pitanju spazmicna reakcija racunara na korisnika koji sedi za njim! Videces kada cu naredni put hteti da ti pomognem!!! Ostaj mi u zdravlju moj prijatelju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Vidi, ja imam 8 raznih distribucija svega i svacega sto na ostalim racunarima radi savrseno, pa na mom nece da radi kako treba.  Probaj sa drugom kopijom wina sve dok ne ubodes onu koja ce da radi dobro.

U medjuvremenu, namesti da se ne restartuje automatski pri grskama i daj nam ovde screen blue ekrana kad ga izbaci da vidimo sta prijavljuje kao mogucu gresku.

dalje, nadam se da nemas samo taj jedan hdd od 1tb, pa instaliraj sistem na neki drugi hdd da vids da li ce da se ponavlja greska, testiraj memoriju, stavi po jednu u slot pa probaj. Lose napajanje takodje moze da bude uzrok, uzmi svoje staro napajanje pa probaj sa njim ili pozajmi od nekoga na test. Ili odnesi kod tih pametnjakovica pa neka oni testiraju masinu i cao

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
hvala munkaze...al realno rekoh da sam laik te pola od ovog sto si mi rekla ne znam kako da uradim...moze i na pp da se ne sramotim... Smile a nemam drugi hard...
prijatelju bulma ne zesti se bespotrebno...napisao sam da sam uzeo nov kompjuter kog imam par dana...tu nema mesta virusu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nije problem, my computer, properties, aadvanced, startup & recovery, settings, system failure

i tu odstikliraj automatically restart, ok, ok

pa sacekaj blue screen i onda ga uslikaj ili ga kopiraj ovamo da vidimo koju gresku prijavljuje

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
odstiklirao sam ovo...sta sada...jel to plavo treba sada da se pojavi ili trebam da vidim kad se pojavi greska, kad kao sto je do sada islo samo na restart...? nesto mi zao da ga opet arcim da se zabaguje...prferans i shah dooleeeeee... Smile
« Poslednja izmena: 25. Dec 2010, 00:08:51 od Notingem »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
uh, uh, uh.....evo sad sam opet oprobao dobri stari solitaire i opet isti kaos...samo odjednom zablokira, i onaj shushteci zvuk kao kada nisu dobro utakmuti zvucniti ili kao sto sam napisao kao kad melje traku kasetofon...
nije mi se pojavilo nista plavo, a restartovao sam ga jer nisam mogao vise to da slusam...7-8 sekundi sam cekao da se pojavi to plavo obavestenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 09:47:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.