Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaposleni gube privilegije: Hoćeš pauzu? Manja plata!  (Pročitano 5768 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
Samsung 111111
Citat
Naravno da odredjuju. Inace ne bi ni imao socijalne zakone koji uredjuju neke stvari unutar iste.
To sto ti mesas prekrsaje gde oni drakonskim kaznama pokusavaju da nateraju budale da vezuju pojas, vakcinisu se i ostalo je nesto drugo i nema veze sa time kolika ti je plata.

Naravno da to nije tacno ali ti namerno gledas koliko je plata mala naspram zakona  Smile
Za mene kazna od 5 000 dinara ako bih primao 25 K ...mnogo.
Ali za Peru Perica koji prima 250 K ..je ravno kao kad ja dinar od kusura bacim dinar za srecu  Smile

Najbolja kazna bi mozda bila kad bi se udarao procenat od plate.

Citat
Ne znam o kojima "vi" pricas posto mene otprilike zabole i za EU i za Rusiju. Vidim samo da nemas pojma i da na svakoj temi pominjes ili DS ili EU bez obzira da li ima veze ili nema. To da li se negde rade neke stvari pa nasi pokusavaju da kopiraju najvise ima veze sa nasima koji i donose te zakone. Uostalom procitaj pocetni tekst i ko se svadja sa kim i mozes lepo da vidis da srpski poslodavci zele ovo da proguraju jer im tako odgovara.

DS nisam spomenuo ili bar da se secam da jesam..Ali svejedno ih nabijem kurac kad ih vec spominjes.

Pa naravno da ja spominjem EU..Ako mi uskladjujemo zakone i standarde sa EU.
Ako smo u integraciji sa EU.Ako nam je unutrasnja i spoljasnja politika okrenuta EU.
I ako ovaj zakon vezuju za medjunarodne i zakon koji treba uskladiti.

I jel sad treba da spominjem EU ili Ujedinjene Arapske Emirate  Smile

Citat
Iskreno, bas me briga sta si. Samo kazem da si covek koji ne ume da razmislja nego misli da je radnik ustvari volonter kome gazda treba da ne placa nista a da ovaj bude zadovoljan jer ako ne bude doci ce neko drugi na njegovo mesto. Sto je idiotsko razmisljanje u smislu sta bi trebao i sta jeste radnik pogotovo u toj "zlocinackoj EU" gde imas jaka prava i sindikat iza tebe. Pa ne mogu bas da te hebu kako hoce.

Gde ja to mislim i odakle ti znas da ja to mislim  Smile
Ja hocu da radnici imaju po 10K platu i gazde da ih jebu  Smile
Idi kazi to Grcima ili braci 'Rvatima  Smile

Citat
Kao sto rekoh, tvoje misljenje o tome na ovoj temi je otprilike nebitno. Jer ti zakon ne donosi EU vec pravi pravcati Srbin u liku Vulina i njegovih iz ministarstva. Cak stavise taj isti Vulin je orijentisan levo.

EU i nasa vlada rade sinhronizovano.Nasa vlada i nasi ministri rade iskljucivo samo ono sto im EU izda,naredi,precizira,navede.
Kad pljunes Vulina pljunuo si sta mislis kog ?

Citat
Pa? Kako to bilo kako pobija to da zakonski mozes da radis toliko sa tim da ti je ugovorom precizirano sta i koliko?  Smile

Ma samo sam naveo kao primer na tvoj primer..apsolutno me briga za celu i njene zakone.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Korisnice,
Jer ti zakon ne donosi EU vec pravi pravcati Srbin u liku Vulina i njegovih iz ministarstva. Cak stavise taj isti Vulin je orijentisan levo.
Sta ti znaci "levo orijentsan"? Bas me zanima sta ces da kazes, svojim recima!

Ja ne znam kako se moze opisati osoba koja je jos uvek na vom stupnju razvoja i koja ima ovakve rezone. Tacno se vidi taj momenat kad citanjem tvojih babskih i vestackih, kliseiziranih poruka covek dobije nagon za povracanjem...Kao da zivis u nekoj rupi, a neko ubacuje novcice u automat i ti samo reprodukujes. Tvoja indoktrinacija je masivna i na takvima kao sto si ti, sistem pociva i moze da radi sta hoce.

Nasa politicka elita su nista drugo do davaoci usluga EU birokratama, koje su opet instrument u rukama velikog kapitala i interesa. Srbija je vrsta kolonije. Banke u Srbiji, sta reci o tome? Kupili i privatizovali krvotok ekonomije i nadje se pametnica u obliku Korisnika, da kaze da Srbi odlucuju o zakonima u Srbiji...

Prvo, u EU, Evropksa Komisija je Vlada, a evropski parlament sme raspravljati i predlagati odrdjene stvari, a trebalo bi biti suprotno.

Kad si ti cuo, da je strucna javnost rekla, sta ce to konkretno biti bolje navodnim ulaskom Srbije u EU? To su nekakve apstraktne stvari, koje nikad nisu objasnjenje. Sta ima bilo ko da prica. Pitaj prosecnog Francuza kako je bilo pre EU i sada? Pitaj to i Nemca. Grka? Pa na ulicama EU svaki dan neki protesti, zasto ako je sve u redu? Jesu skoro Francuski seljaci zatrpali govnima drzavnu instituciju?

Povecala bagra odlazak u penziju, kazu da treba da stede, a radi se o prikrivanju zlocina bankarske mafije. Zatim su ukinuili koeficijent koji prati povecanje plata sa povecanjem inflacije.

Ne treba napominjati da je i Hitler svojevremeno zalagao za "mir medju evropskim narodima"!?

To sto ti mislis da EU stiti prava radnika je tvoja nesposobnost da vidis siru sliku. Pod krinkom "zastite ljudskih prava" se na mala vrata uvode pravila koja vaze u neoliberalnom kapitalizmu, odnosno pravila koja idu na ruku samo bogatoj manjini. Istina jeste da psotoji manji broj drzava unutar EU, koje opstaju i plivaju ali samo zbog toga sto velika vecina drugih ima probleme.

Ne smes da koristis med (koji je seljak proizveo i koji se koristio stotinama godina ranije), jer ne ispunjava "standarde" EU, to je otrovan i los med ali zato smes i moras da koristis industrijski med, koji je totalno umrtvljen, bezivotan, upitnog kvaliteta. Sta su, izmedju ostalog uradili Hrvatima? Dali 2000 dozvola za ribolov na moru, a svi ostali, prakticno, ako pecaju su protiv zakona. Stoji more, milionima godina, ljudi, ribe u moru i sad, odjednom je ta riba necija. Ovo su samo kapi u moru tih birokratskih gluposti i mahinacija.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2015, 02:46:53 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Citat
Naravno da to nije tacno ali ti namerno gledas koliko je plata mala naspram zakona
Naravno da jeste tacno. Prekrsaji i njihove kazne nemaju veze sa platama vec sa pokusajem drzave da prilikom kazne tebe tako kazni da ne pomislis da to uradis ponovo. A i da uzme neku paru od tebe ako napravis kaznu.

I to je tako svugde. Raspitaj se kolike su novcane kazne van Srbije i videces da kazna nema nikakve veze sa platama.

Socijalni zakoni vec imaju veze. Jer gledaju da urede neke stvari u drustvu u kojem si. Pa ce tako i npr davati povlastice nekim kategorijama koje su ugrozene i slicno.

Citat
Pa naravno da ja spominjem EU..Ako mi uskladjujemo zakone i standarde sa EU.
Teze ti razumes taj koncept. Mozes ti da ides ka uskladjivanju i prepisujes od njih ali moras da ih uskladis postojecem sistemu. Sto bi znacilo da ne mozes samo prepisivati i reci "uskladjeno je" nego moras da ga i uskladis nama.  Smile

Citat
Gde ja to mislim i odakle ti znas da ja to mislim

Ti si rekao ovo

Citat
A samim tim mene ne interesuje sta drzava omogucuje privatniku jer ja sam kao sto rekoh protiv EU.

Tako da se zakljucak da ne umes da razmisljas i da te bas briga sto drzava na ovaj nacin pokusava da sredi neke stvari sam namece.

Citat
EU i nasa vlada rade sinhronizovano.Nasa vlada i nasi ministri rade iskljucivo samo ono sto im EU izda,naredi,precizira,navede.
Kad pljunes Vulina pljunuo si sta mislis kog ?
Vulina? I verovatno Vucica jer se i on vredja sto mu pljujes ministra?  Smile

EU apsolutno zabole sto ces ti da pljujes Vulina. A vec sam ti objasnio sta znaci sihronizacija i da to nije prepisivanje. I to sto hoce da uvedu je delo Vulina i njegovih iz ministarstva a ne EU. Jer realno, EU zabole da li ti placas ili ne placas radnicima pauzu. Kao sto rekoh i navedoh, cak i kod njih imas placene pauze.

Znas koga stvarno to boli? Privatnike koji pokusavaju ovako nesto da proguraju. Tako da ono, mesto sto trosis svoju energiju na pljuvanje EU mogao bi da se okrenes malo prema stvarnom krivcu. Npr ovom iz pocetnog teksta  Smile

Citat
S druge strane, predsednik Unije poslodavaca Srbije Nebojša Atanacković ističe da je Zakon o radu iz 2003. godine, zbog ustupaka sindikatima iz političkih razloga, već menjan, čime je propuštena prilika da se on prilagodi radnom zakonodavstvu EU. On otkriva šta poslodavci žele da se promeni u postojećem zakonu o radu.
- Tražićemo da se ne plaća pauza za ručak jer se ona ne plaća nigde u Evropi - naglašava Atanacković i ukazuje da kod nas „poslodavac plaća zaposlenom osam sati radnog vremena, a on pola sata provede na pauzi za ručak“.

@kristal tvoje bajke teorija zavere koje nemaju uporista u realnosti me ne zanimaju tako da me zaobidji.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2015, 12:49:30 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
I u EU se radnicima smanjuju prava, a sve je posledica, kao sto to davno i rekoh, nestanka socijalistickog bloka zemalja, i naravno medju njima na prvom mestu SSSR-a. Sve dok su se kapitalisti plasili da im ne dodju boljsevici i ne pocnu da ih vesaju po banderama, kapitalisti na zapadu su popustali radnicima i sindikatima. Danas nema SSSR-a i komunista, pa bogatune zaboli patka dal se boranija sa necim slaze ili ne. Problem je sto je cela ta prica sa poboljsanjem prava i uslova za rad, donela benefite zapadu, jer je poostrila selekciju ljudi koji se bave biznisom. Jednostavno su nizi uslovi za uspesnost u biznisu danas, nego ranije. Firma ti lose radi, nema problema. Resis bez po muke, smanjis svojim radnicima plate, a mozes i da im i ne platis. Zato u preduzetnistvu opstaju i ljudi za to nesposobni, sto u krajnjem zbiru donosi pad efikasnosti i ekonomske probleme, sto je kod nas posebno izrazeno.
Sad se, vidimo, taj pogresan nacin razmisljanja siri i na javni sektor kod nas, sto opet nece nista doneti i tako sve u krug, dok jednom negde ne pukne i na vlast dodju crveni Smile
Svakako, nasem javnom sektoru su potrebne odredjene reforme. Al ne one koje ce odgovornost za lose stanje u javnom sektoru da prenose na radnika, nego na one koji upravljaju javnim sektorom tj direktore i upravne odbore, tj na politiku koja tamo postavlja svoje ljude. Bez obzira na dijareju od Vuciceve demagogije, samoupravljanje, a posebno ne socijalisticko, u Srbiji ne postoji vec vise od cetvrt veka. To je jos Sloba ukinuo, dal krajem 80ih ili pocetkom 90ih, ne secam se sad, tako da se radnici bukvalno nista ne pitaju o tome kako ce da rade preduzeca, ni drzavna, a jos manje naravno privatna. Al to politici nikako ne smeta da opet odgovornost i posledice lose uprave javnim, ali i privatnim sektorom, bez problema opet prenosi na radnike.
Sta je resenje?
Pa resenje da prestanemo da verujemo u 2 stvari. Na prvom mestu da je posao socijalna kategorija. Socijalna kategorija je socijalna pomoc, a ne plata. Znaci neki od nas moraju ostati bez posla, jer ga ili za nas nema ili ne umemo da ga radimo.
Na drugom mestu treba da shvatimo da onaj koji stvarno radi, treba stvarno i da bude placen i ispostovan kao ljudsko bice na tom svom poslu.
Politika koja se ne uklapa u takav nacin razmisljanja mora sto pre da ode sa scene. Dal su levicari, desnicari ili centar potpuno je irelevantno.
Znaci direktor i upravno odbor javnog preduzeca, i vlasnik privatnog, moraju da snose odgovornost za neisplacene zarade i neispunjene obaveze prema drzavi i drugim poveriocima.
Dal ce da otpustaju, zaposljavaju, sprovode ovu ili onu poslovnu politiku je njihova stvar, ali radniku, drzavi i poveriocima mora da se plati ono sto im se duguje. Ko ne ume, ne moze ili ne zna, ne treba da bude ni direktor, ni clan upravnog odbora, a boga mi ni preduzetnik.
Socijalna politika se vodi preko programa socijalne pomoci.
Dok se ovako ne postave stari, sve te zajebancije od reformi i "mera" ne mogu ni teoretski da poprave nista u ovoj zemlji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 42.0.2311.90
@kristal tvoje bajke teorija zavere koje nemaju uporista u realnosti me ne zanimaju tako da me zaobidji.
Bice tebi "teorija zavere" : )) To cime se ti bavis i sta tebe interesuje (pauza za rucak i plata, sindikati i sl. gluposti) to je jajarenje, samo da sto vise ucarite, a to sto deca nemaju buducnost, sto ce robovati korporacijama, to tebe i takve tipove ne zanima. Deca imaju svako pravo da se popisaju na grob svojih roditelja, jer su roditelji mediokriteti, kao ti, bez petlje da bilo sta promene.
Danas se u EU ide u penziju sa 67, a ima price da ce se to povecati na 70. To je samo kap u moru, penzije nece ni biti, to je buducnost u EU.
Bitno je da ti, kao polusvestan tip, imas "uporista u realnosti".
Jos uvek je vama dobro.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2015, 13:52:21 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
5 strana rasprave ni zbog čega... Tako je u Evropi, nigde nema da se plaća za nerad. Samo kod nas. Moramo se popravljati, steći radne navike  Smile

Tako je. Predlazem uvodjenje radnog vremena kao na zapadu od 08h - 12h, onda pauza (neplacena naravno) od 2h pa opet od 14h do 18h. Time je ispostovan radni broj nedeljnih radnih casova (40), pa slobodan vikend ili ako ne potpada pod vikend onda 2 naredna dana.

I da se svaki radni cas proveden na radnom mestu plati ako je van radnog vremena. Subota i nedelja treba da se plate duplo.

E to se zove zakon o radu.

Naravno to stoji, ali stoji i ovo moje. Mislim da će ovo što si napisala biti moguće kad steknemo reputaciju radne nacije i kad bude dovoljno investitora da ne moramo da ih privlačimo na razne načine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 42.0.2311.90
kad steknemo reputaciju radne nacije
A sta je to "reputacija radne nacije"? Drugo ime za kompleks ili ubijanje u pojam naroda od strane politicara i njihovih vlasnika sa "zapada"?
Citat
i kad bude dovoljno investitora da ne moramo da ih privlačimo na razne načine...
Jel ti imas na papiru napisnao sta treba da kazes ili to ucite na pamet, pred spavanje? Jel ti stvarno verujes u to sto pises?
"Strane investicije", da li ti znas sta to znaci? To je mac sa dve ostrice. I krediti su "strane investicije", pa uporedi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
kad steknemo reputaciju radne nacije
A sta je to "reputacija radne nacije"? Drugo ime za kompleks ili ubijanje u pojam naroda od strane politicara i njihovih vlasnika sa "zapada"?

Hahahaha, pa ispašće po tvom da smo radan narod. Pa i sami znamo da zabušavamo iz inata gde se god može. Evo ja prvi zabušavam a pare idu boli me kur*ac. Radio ne radio, svira mi radio.
Jel misliš da drugi ne znaju kakvi smo? Pa kad kažeš Nemac, znaš da je radan. Kad kažeš Grk, pomisliš da nije.
E kad se oslobodimo toga i kad neki Portugalac kaže: "Srbi? Uuu, oni su radni.", tad ćemo biti prepoznat kao radan narod. I to se može samo radom, radom, radom. Svestan sam i ja da moram se menjam.

Strane investicije su naša budućnost iako se tebi to ne sviđa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Hahahaha, pa ispašće po tvom da smo radan narod. Pa i sami znamo da zabušavamo iz inata gde se god može.
Naravno da smo radan. Dodji u bilo koji proizvodni pogon privatne kompanije. To nije rad, to je robija.
Citat
Evo ja prvi zabušavam a pare idu boli me kur*ac. Radio ne radio, svira mi radio.
Pa nisi ti merodavan...to je problem.
Citat
Jel misliš da drugi ne znaju kakvi smo? Pa kad kažeš Nemac, znaš da je radan. Kad kažeš Grk, pomisliš da nije.
Koji to "drugi"? Uglavnom ni ne znaju da nas nadju na mapi...ali ne radi se o tome. Kad mi kaze neko "Nemac", ja pomislim na nemanje zivota, na depresiju i na "Zig Hajl". Kad mi neko kaze "Grk", ja pomislim na Sunce, na prijatan i vedar narod, radan, svakako.
Citat
E kad se oslobodimo toga i kad neki Portugalac kaže: "Srbi? Uuu, oni su radni.", tad ćemo biti prepoznat kao radan narod. I to se može samo radom, radom, radom. Svestan sam i ja da moram se menjam.
Znas gde je pisalo "rad oslobadja"? : ) To sto te uce u Centralnom Komitetu SNS-a sta treba da kazes, to moze kod nekog, kome ispirate mozak da prodje. Kod mene ne moze.
Citat
Strane investicije su naša budućnost iako se tebi to ne sviđa.
"Strane investicije", to vrtis, a ne znas ni sam sta znaci...
« Poslednja izmena: 19. Apr 2015, 15:54:42 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Botko 16 lupaš. Srbi imaju reputaciju radnog naroda. samo ima jedna sitnica, oćeju da budu plaćeni.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.