Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zapadno Škotski Beli Terijer- Westie  (Pročitano 190061 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung s3650
presladak je,bas bas bas,i ima tako divne okice,to je najlepse kod westija ,njihove divne krupne crne okice
mene moj malisa kad pogleda,ja nemam srca da ga grdim,sve me posle grize savest,a on kao mala napast
Smile  Smile
IP sačuvana
social share
k'o rolna toalet papira zivot se odmotava,i svakome se desi kasnije il' pre,da vise nema cime da se obrise
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
HTC CHA CHA
Hvala, hvala.  Smile
Te njihove crne oke su najopasnije.  Smile Smile Smile Đavoli mali.  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2010, 23:11:05 od natasajc »
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple 
E drugari i ja napokon kupih malo slatko stvorenje. Muzjak, rodjen 11.09., sa jako dobrim pedigreom. Kupio sam ga u Silveburgu u Rumi, konsultovao sam se i sa Tanjom koja mi je rekla da budem apsolutno zadovoljan i bezbrizan, s obzirom ko su mu roditelji. Prvi utisci su fantasticni. Ima dve faze, ili je previse miran ili je lud ko struja. Piski 20 puta dnevno, posle prvog dana se navikao na novinu pa sam i vise nego zadovoljan, za velikom nuzdom je malo teze ali se privikava. 
Usput, pricao sam vam kako sam dobio zelju za ovim psom jer ga ima jedna od najboljih drugarica, e pa na kraju se ispostavilo da su brat i sestra, deda po maminoj strani im je isti.

I jedno pitanje, hranim ga tri puta dnevno, ali kao da mi pokazuje da je i u medjuvremenu gladan. Da ga ne hranim pored toga? I jos jedno pitanje, pored jogurta i sira koji sam poceo da mu dajem u jako malim kolicinama, da li vec sad mogu da mu dajem po malo povrca, barenog mesa ili jos da pricekam?

Pozdrav ljudiiiii i drago mi je da cemo komunicirati i deliti utiske, ubuduce zajedno! Wink

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_0779.jpg
(737.57 KB, 1200x1600)
IMG_0782.jpg
(168.49 KB, 600x800)
PB170305.JPG
(82.03 KB, 800x600)
PB170308.JPG
(73.11 KB, 800x600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
HTC CHA CHA
 Smile Smile Smile
Mnogo je leeep.  Smile Smile Smile

Kad su tako mali trebalo bi da jedu 4-5 puta dnevno, dnevni obrok bi trebalo da im bude oko 100gr.
Ne moraš da mu još uvek daješ meso, ali možeš neko povrće.

Na drugoj slici me podseća na našeg druga i rođaka Kikija kad je bio tako mali.  Smile

Šta ste odlučili za ime?  Smile
Uživajte.  Smile
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Sagem xg6
Malkine, povedi Tea danas. Da vidimo kako se snalazi na petoparcu.  Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Хехе стварно личи на Кикија  Smile
Свње у свему пресладак је,теђи део посла си обавио,сад ти преостаје само да уживаш са малишаном  Smile

Malkine, povedi Tea danas. Da vidimo kako se snalazi na petoparcu.  Smile

Smile

јебига тек сад видех пост...
Иначе како полуди кад види лопту,то би био шоу са њим  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 102
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Lici na mog Kiku stvarno  Smile presladak je !  Smile
evo i jedna slicica, cisto da ne zaboravite kaklo izgledamo jer dugo nas nije bilo
saljemo pozdrave svim drugarima, a posebno Dekanu i Teu i njihovim vlasnicima!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
HTC CHA CHA
Kiki, Kiki nismo ni sumnjali u kako lepog westu ćeš da porasteš.  Smile Smile Smile
Sviđa mi se ta kraća frizura i to kako je oblikovana.  Smile Prelepo.  Smile
Stručnjaci kažu (čitam po netu) da su sad IN ovakve frizure.  Smile

Koliko on sad već ima?  Smile

Kiss i pozdrav za rođaka Kikija od ujke Dekana.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 102
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
i meni se mnogo svidja ova frizura, Kiki voli sve sto vole mladi, hehehe  Smile Smile Smile
mada smo poceli mi po malo da se igramo i da ga siskamo i cupkamo Smiley evo po netu gledamo i trazimo kako da ga sredjujemo pa se oprobavamo...
nas Kiki sad ima 1 godinu i 3 meseca, tako brzo poraste Smiley
ljubimo puno nase Nislijske drugare!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Поздрав и од нас за Кику и тебе  Smile

Баш је порастао и уозбиљио се  Smile ал бре пусти му длаку,мени су лепши кад су чупави,ево га овај мој гузоња чупав ко јети,ал мени је сладак и нећу да га шишам док не прође зима...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.34 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.