Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zapadno Škotski Beli Terijer- Westie  (Pročitano 189724 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Pozdrav drugari,

Vito je konacno zaspao i sad mogu da malo predahnem  Smile
On je divan, jedino sto je jako nestasan i voli da se kaci za moju i maminu trenerku i pantalone. Kad pocne tako da se ponasa ja lupam rukama i govorim mu fuj i ne, ali nije da se bas mnogo potresa Smiley ne bih da ga udarim, ali ne znam kako drugacije da ukapira da to ne valja, ako imate neki savet dajte  Smile

Sto se tice hrane, Vito je pojeo 70 g kuvane piletine i sargarepe u jednom obroku, a sad citam da bi trebalo im davati 120 g po tri puta. Smile Inace, on koliko god da dobije sve pojede i jos je gladan, a zena od koje sam ga kupila mi je rekla da mu nikako ne treba ogranicavati hranu da ne bi zakrzljao.

Inace, mnogo mi se svidjaju vase westike i mali Amos u lopati mi je ulepsao dan  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
I da ovo je moj bebac  Smile

http://satine.dodaj.rs/?Razno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
HTC CHA CHA
Ja sam mog Dekan plašila i odvikavala ga od razno raznih bebećih gluposti tako što sam šuškala novinama.  Smile
Kako se uhvati u neku malu pakost ja dohvatim novine i krenem da ih gužvam i šuškam i naravno vičem, on bi se tad uplašio i vatao maglu.

Što se tiče toga da će pas da zakržlja, ne znam šta da ti kažem.  Smile
Postoje krupniji i sitniji ljudi tako je i kod pasa. Po tome što je rekla ta gospođa, ja bi se uplašila da mi westa ne poraste veličine srednje pudle, recimo. On je mali i može da se prejede pa da povrati što je stres i za tebe i za njega, a može i da kao tako mali postane gojazan što nije dobro.
I ne brini, on će koliko god da pojede nakon samo desetak minuta ponovo da bude gladan, ali... zna se kad je vreme ručka!  Smile
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 27
Zastava Lazarevac
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.53.10
mob
Apple iPhone 4s
Sladak ti je pas, ima isti krevetic kao i moj Smile

Ako mislis da samo tvoj grize, pogledaj sliku u prilogu. Okacio se na drugara i ne pusta u letu, to im je u krvi terijerskoj Smile
I moj hoce da grize ali uspevam da ga kontrolisem. Za pocetak ti predlazem da mu obezbedis neku igrackicu. Treba ga razumeti da grize jer mu rastu zubi, ali treba i on da razume da ne moze sve da se grize, kao recimo ta fotelja od Luja XVI Smiley

Znaci ja sam mog par puta kad je bio nestasan i malo po zadnjici udario, ali naravno nista strasno. Delovalo je, tako da i sada zna kad je preterao. Nemoj nikako da ga bijes rukom to ce da ti upamti, ja drzim ono sto se ubijaju musice, i kad nije dobar samo mu mahnem tim i uglavnom shvati da treba da se smiri. Takodje sam dosao do zakljucka da kad krene na trenerku ili papuce i slicno ne treba se nikako braniti i vuci tamo vamo, jer to shvata kao poziv na igru. Treba iskulirati u mestu sem ako nije zagrizao prst Smile

Sto se tice ishrane, moj pas je dosao malo udebljan, sad sam ga vratio na manekensku liniju skoro, ja svom dajem 2% od tezine koja je kod tvog i mog psa oko 2 kg, ili ako pise na pakovanju hrane jos bolje. Ja mislim da uvek treba malo gladan da bude, a ne da se nagoji i samo spava. Dok je mali ja mislim da treba jedno 13 sati dnevno da spava, tako da mu obezbedite i taj mir, ionako ce sve biti po njegovom na ovaj ili onaj nacin Smiley

Inace posto je verovatno u istoj fazi kao moj, nece ni da ti se odaziva kad mu kazes dodji ovo ono, ali ja sam za samo par dana uspeo da ga naucim i da sedne i to vrlo dobro. Resenje je sto u dzepu u maloj kutijici nosim granulice, i kad izadjemo napolje sad se ne odvaja od mene, a pre nisam mogao da ga dozovem. Znaci nista na tvrdoglavost vec samo nagradjivanjem, to za sada kod mene daje odlicne rezultate.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

attack.jpg
(358.5 KB, 1024x1109)
« Poslednja izmena: 10. Feb 2012, 16:46:34 od Ahsen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
HTC CHA CHA
Super tekst!  Smile
Sve je živa istina i stvarno tako treba sa njima, jedino što bi ga ja umesto granulicama nagrađivala nekim keksićem ili nečim što mu nije glavno jelo, čisto da bi se on više obradovao kad ga nagradiš.  Smile

Slika- no comment!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 27
Zastava Lazarevac
OS
Browser
Safari 534.53.10
mob
Apple iPhone 4s
A pa imam 2 vrste granulica, trainer mu je glavni obrok a hills malo krupnije su za nagradu. A onda tu su i koskice u bojama kao i one kao plazma keks i govedji stapici, al to mora da zasluzi tek, mnogo bi mu bilo sve od jednom   Smile

Inace ovaj moj mali je neustrasiv, danas je po ulici jurio engleskog poentera, pobegao mu je i laje na sve zivo kao mene da cuva Nadajmo se da ce se socijalizovati sa kucama, upoznao je par iz kraja i bilo je prijateljski, samo da se ne zaljube Smiley
« Poslednja izmena: 10. Feb 2012, 16:54:01 od Ahsen »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 102
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
kako su samo slatki svi ovi bebci!  Smile  Smile  Smile

Pozdrav od Kikija i Tijane!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 27
Zastava Lazarevac
OS
Browser
Safari 534.53.10
mob
Apple iPhone 4s
Saljite i vi 'matori' svoje slike Smile

Ja sam mom napravio video dokumentarac, da gleda kad poraste i pokazuje svojim potomcima Smile

I jos jedna stvar, kladim se da vecina vas vlasnika westija malko poludi kad ih svaki drugi covek pita
"Jao sto ti je sladak pas, jel to maltezer".

Razmisljam da mu oko vrata stavim natpis "I am not fuc*** maltezer"
« Poslednja izmena: 19. Feb 2012, 00:30:44 od Ahsen »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 27
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
mob
HTC Gratia
Ahsen , presladak je mali blentavac  Smile lud je skroz  Smile
Mi obozavamo da se valjamo po snegu, to je prvo kad izadjemo napolje pa tek onda setnja  Smile
sad cete da vidite kako sam ja opasan pas i jalem na zivotinje koje su unutar monitora samo  Smile
PS: natasajc daj neke slike Dekana da vidimo malo,nemojte da ste stidljivi  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_0852.JPG
(265.64 KB, 800x533)
IMG_0724.JPG
(235.37 KB, 800x533)
IMG_0733.JPG
(198.08 KB, 800x533)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
HTC CHA CHA
Ashen, uživala sam u ovom filmicu i tvom ljubimcu maltezeru.  Smile Hahahhaha, ma gde mi nije poznato  Smile pa to je prvo što pitaju, a znaju da pitaju i da li to možda pudlica.  Smile Ja se svo ovo vreme trudim i negujem mu dlaku kako bi bila oštra, a oni ga pomaze i prokomentarišu: Kako mekan pas! Aaaaaaaaaaa ludim!  Smile  Smile  Smile

Marijanice, nas čovek ne treba dva puta da opomene.  Smile Evo, stižu slike!  Smile

Inače, stvarno su nam lepi ovi naši westići, i lepi i veseli, ma sve!  Smile

Evo par sličica

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.196 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.