Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zapadno Škotski Beli Terijer- Westie  (Pročitano 189736 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 27
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
mob
HTC Gratia
hahah ja se salim da je Megi moj leptir umesto pas, jer je postala mnogo plasljiva  Smile
u tim situacijama ne vredi...cak npr i kad lezi sa mnom u krevetu i ja je zagrlim ako pukne petarda to je odmah skok dole i ceka da joj otvorim vrata da pobegne u kuhinju  Smile
ali super sto kod tebe pali ta metoda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
HTC CHA CHA
Moj Dekan se isto plaši, ali samo kada je u zatvorenom prostoru tj. stanu. Kad šetamo tad se ne plaši, okrene se samo da vidi da li sam ja tu i nastavlja dalje, e onda mu ja kažem: Bravo pas! Bravo! Idemo! I on je tad sav srećan.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jan 2012, 01:01:38 od natasajc »
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung e2370
Šalim se malo, hrabri su ovo psi. Tvom Dekanu je ovo, ako se ne varam, četvrta Nova godina, pa se već dečko navikao. Mojoj je ovo prvi susret sa petardašima, normalna reakcija...

Negde sam pročitao, jel' istina da je Vesti jedna od retkih rasa gde su ženke dominantniji pol?
 Smile
IP sačuvana
social share
Ne može to u mp3, ali može u 3pm!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 27
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
mob
HTC Gratia
hahah hrabri, da samo kad je drugi pas na povodcu ili u mom slucaju kad je ispred Tv-a pa laje non stop na sve moguce zivotinje  Smile
a to za dominaciju pola ne znam  Smile i ajde dajte bre neke slicice, tj puno slicicaaaaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Zdravo svima,

Od pre 2 dana ponosna sam vlasnica malog westia od 9 nedelja po imanu Vito.  

Ono oko cega mi najvise treba pomoc je kako da naviknem Vita na pelenu, za sada ga nosim na pelenu posle svakog obroka, pijenja vode, spavanja par puta je upalilo mada uglavnom se u kupatilu unervozi pocepa pelenu i cim izadje napolje obavi sto ima ispred vrata.    Smile

Takodje ni jedna poslastica mu se ne dopada, pa ako imate neku posebnu da mi preporucite.  

Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 27
Zastava Lazarevac
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iPhone 4s
Poz za VIta. Daj slike  Smile

Joj moj je danas iscepao pelenu na tako sitne komadice da sam se samo smejao od muke i zvao ukucane da vide. Ludak mali nervozan je jer je primio revakcinu juce.

Nadam se da ce ti neko kompetentniji dati bolji savet, ja ga jos uvek ucim isto sto i ti, nezgodno je sto je zima pa ne mogu da ga izvodim posle obroka napolje kad je -15.

Probaj i one kapi za stence, ja sam ih uzeo u Pet Centru i stvarno privlace male kuce da na to mesto vrse nuzdu. Jos ako mu suzbijes prostor da mu je to blizu onda su sanse za uspeh po meni vece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Dobro je sto imam sapatnike na ovim slatkim mukama :D

Zanima me jos da li vi vasim stencima ostavljate zdelu sa vodom dostupnu tokom cele noci.  

Sutra slike, samo jos malo da provalim ovaj forum  :mrgreen:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 27
Zastava Lazarevac
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iPhone 4s
Ja sam mom ostavljao posudu sa vodom uvek dostupnu, jer sam citao svuda da tako treba. Narocito sto posle suvih granula treba utoliti zedj.

Medjutim moj mali razbojnik je tu ciniju najpre onesposobio skidanjem gume oko iste, a zatim odvlacenjem ispod radijatora, lajanjem na istu i tako dalje, tako da je sebe vise puta svesno ili ne ostavio bez vode.

Da rezimiram, kod mog voda stoji dostupna uvek dok on to zeli, a kad prospe ja mu sipam opet, al sipam manje, da manje prospe.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2012, 22:28:30 od Ahsen »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 27
Zastava Lazarevac
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.53.10
mob
Apple iPhone 4s
Evo par slika malo smo izasli na sneg goli kao rusi kad se kupaju (nismo puno bili da se ne smrznemo). Dobio je i revakcinu i posle par dana tugovanja se vratio i sad drzi usi stalno uspravno Smiley Veterinar je hteo da mu ubaci i mikrocip, al nisam hteo, premali je po meni za onu veliku iglu, vazno da je revakcinisan, a mikrocip moze i sa 6 meseci.

Inace sad ima 3 meseca i koji dan i 2 kg i koji gram Smiley

I video snimak:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_2163.jpg
(266.43 KB, 800x1067)
IMG_2165.jpg
(215.12 KB, 800x1067)
IMG_2168.jpg
(247.73 KB, 800x1067)
« Poslednja izmena: 07. Feb 2012, 12:49:59 od Ahsen »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
HTC CHA CHA
Pa baš je zlatan.  Smile Staje u lopatu.  Smile

Što se vode tiče, koliko ja znam trebala bi uvek da im bude dostupna. Sa pelenama se nismo družili jer smo krenuli u zajednički život u sred proleća pa smo se odmah učili da sve što imamo završimo napolje.  Smile Samo strpljivo sa njima, pa ipak su oni još bandoglavi balavanderi.  Smile Kad god pogode pelenu vi ih pohvalite i obavezno slatkiš bio to pseći slatkiš ili mladi sirac.  Smile Ja još nisam upoznala westu koji ne voli da mezi mladi sir.  Smile
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.149 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.