Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zapadno Škotski Beli Terijer- Westie  (Pročitano 189747 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 27
Zastava Lazarevac
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iPhone 4s
Hvala vam na odgovorima, od velike su koristi. Nasao sam sistem kako da ga izmorim caskom, 10x uz stepenice i niz stepenice i jezik je vec izasao napolje (i moj i njegov) Smiley

Secnucu mu dlake u usima, samo da moram pazljivo da ga umirim pre toga da ga ne povredim, jer nisam bas vest u tome. Sada ima 9 nedelja ne znam da li je vreme za dizanje usiju.

Kupio sam mu i ogrlicu i povodac, da li je rano da mu stavim ogrlicu.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 15:06:15 od Ahsen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
HTC CHA CHA
Hvala vam na odgovorima, od velike su koristi. Nasao sam sistem kako da ga izmorim caskom, 10x uz stepenice i niz stepenice i jezik je vec izasao napolje (i moj i njegov) Smiley

Secnucu mu dlake u usima, samo da moram pazljivo da ga umirim pre toga da ga ne povredim, jer nisam bas vest u tome. Sada ima 9 nedelja ne znam da li je vreme za dizanje usiju.

Kupio sam mu i ogrlicu i povodac, da li je rano da mu stavim ogrlicu.

Dlačice na ušima možeš da mu skineš i mašinicom za brijanje ako će ti biti lakše, a što se ogrlice tiče možeš da mu je staviš da je nosi po kući, da se navikava.
Što se stepenica tiče, ja bih to izbacila kao sredstvo umaranja jer, negde sam pročitala da se ne preporučuje štencima da koriste stepenice jer može da dođe do nepravilnog razvoja kukova.

Evo mog lepotana  Smile

Pozdrav svima  Smile
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung e2370
Pa pazi, i ja da imam dvorište sigurno ne bi psa držala zatvorenog unutra ako već ima mogućnosti da vileni po dvorištu, ali bi spavao sigurno sa mnom u sobi.
Naravno  Smile

Ahsen, još malo trivia ako ti je ovo prvi pas,
Generalno, svi terijeri pri vaspitanju dosta bolje reaguju (uče) nagrađivanjem nego kaznom.
Kad mu daješ neke poslastice (a hrana im je sve  Smile) uvek neka bude sa nekim razlogom, ako ga nema izrežiraj ga sam (kao nagrada).
Lako se goje, proždrljivi su, nemoj da ti ker izgleda kao moj  Smile
Ako ćeš mu već stavljati "kaputić", obavezno vodootporan da ne pokupi vlagu zbog svoje zavidne visine...
Već si verovatno pročitao da ih ne treba kupati često (posebno šamponom), koža je jedna od retkih "boljki" ove rase (a belo se lako isprlja).
Pozz
IP sačuvana
social share
Ne može to u mp3, ali može u 3pm!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung 
Sarmo kaci slike, i ti malkine Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 27
Zastava Lazarevac
OS
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iPhone 4s
Jos jednom hvala svima na svetima, planiram da obidjem veterinara uskoro pa da mi daju savete za negu. Stepenice takodje necu vise forsirati, logicno je skroz da skodi, ali vidi se da nemam iskustva  Smile

Da li superpremium granule Hills i Super Natural mogu da zadovolje sve njegove trenutne potrebe, ili da ubacujem jos nesto u ishranu (pitacu to i veterinara), s'obzirom da mali ima samo 9 nedelja.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
HTC CHA CHA
Lično mislim da je to trenutno za njega dovoljno, u tim granulama ima sve što je njima potrebno naročito kad su tako mali.
Ne mogu da se setim kad sam počela sa Kafortanom Smile, ali gotovo da sam sigurna da već sa nekih 2-2,5 meseca im se daje po 1/4 (valjda). Pitaj veterinara.

Daj neku sličku.  Smile
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 27
Zastava Lazarevac
OS
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iPhone 4s
Mali je predobar, ne laje i ne buni se puno, nikakvu stetu sem kake ne pravi, a i to je poceo da uci, al izmangupirao se pa radi cesto a malo. Bar 5x na dan  Smile

Malo sam ga juce izveo da njusne spoljni svet, vidi se na snimku kako je proslo. Pokusao sam i cetkom da ga trimujem, nije se opirao, samo dok sam se okrenuo video sam kako vrcka i odlazi sa cetkom u ustima Smiley Opasno nam se uvlaci pod kozu. Najsmesnije mi je dok sam u drugoj sobi i cujem ono pilence kako skici dok ga on pritiska, to mu je omiljena igrackica.

I da, rece mi jedan drugar sto si ga tako nagojio. Tek 3 dana je kod mene, tako da je stanje nasledjeno. Da li mislite da je gojazan, ili je za stence tog uzrasta ovo ok tezina?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_1886.jpg
(224.77 KB, 800x600)
« Poslednja izmena: 13. Jan 2012, 10:57:18 od Ahsen »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
HTC CHA CHA
 Smile Ne zna gde će pre i šta pre da njušne.  Smile Zlatan je!  Smile

Gledaj kad ga nahraniš da ga nakon 10 minuta izvedeš u dvorište da bi piškio i kakio van. Budi uporan.
Što se uhranjenosti tiče, istina je da deluje malo krupnije, ali napisala sam ti već, hrani ga 3 puta dnevno tako što ćeš oko 120gr granula da mu deliš na tri obroka. Sasvim je dovoljno da ih preliješ malo mlakom vodom. Psi treba da jedu 2% svoje težine. Nikako nemoj da mu puniš činiju i da mu ostaviš da jede koliko hoće ili može jer je mali i može da pretovari želudac i da povraća.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 27
Zastava Lazarevac
OS
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iPhone 4s
Trudim se i pridrzavam svih saveta.
Ne pojede on ni tih 120 gr dnevno, tj tacno toliko smaze al ne iz cuga nego kad mu sipam on ne jede odmah vec kasnije kad se vratim sve slistio Smiley

Doteracu ga ja u red sa tih 2% od tezine. Ugojili su ga prethodni vlasnici, mislim da su mu davali raznu hranu. Ova koju sam ja uzeo se ipak zove Natural Trainer ja sam do sada pogresno pisao (Super Natural) i u Pet Centru su mi rekli da je u rangu Royal Canin ali da ima i voce i da je za njega super. Prave je italijani, i bas je puppy tj za njegov uzrast. Cena je u rangu ostalim super premium. Nje sam uzeo dzak od 7.5 kg, a Hillsa sam isto hteo 7.5 kg na sta je zaposleni gledao u mene kao da imam lava, pa sam ipak uzeo samo 1kg za svaki slucaj ako odbije ovu prvu. Malisa je ne odbija, smaze on porciju al ne odmah. Dobro ide sa pelenama, kaka 2/3 na pelenu za danas  , a malu nuzdu malo teze na pelenu, ali izguracemo mi i taj deo

ovo je ta nova hrana, mozda je fantomdernaht na nju i mislio
Kod:
http://www.novafoods.rs/

ili jos preciznije ovu sam uzeo sa slike ispod.
Na deklaraciji pise: Suplementiranje mineralima, vitaminima ili drugim dodacima nije potrebno. Valjda ne favorizuju ovi iz Pet Centra iz svog nekog razloga  Smile

Nego Natasa nesto sam racunao i mislim da je 120 gr granula mnogo za ovog malisana, cenim da nema ni kilogram (izmericu ga), ako je 120 gr = 2%, to znaci da pas ima 5kg, sto u slucaju ovog malisana nije istina, mozda tvoj Dekan ima toliko Smiley Smanjicu ja njemu porcijice.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

hrana.png
(394.39 KB, 1004x1055)
« Poslednja izmena: 13. Jan 2012, 15:00:06 od Ahsen »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
HTC CHA CHA
Nego Natasa  mozda tvoj Dekan ima toliko Smiley

Hahahhahaah moj Dekan ima skoro 10kg.  Smile Veliki je on batica.  Smile
Rekla sam ti oko 120gr jer su naši štenci u tom uzrastu toliko ručkali, znači po obroku oko 40gr.
Stani ti na vagu izmeri se, a onda uzmi njega pa ćeš da vidiš koliko tačno ima. U svakom slučaju,
koliko god da je težak 2% od težine treba da mu iznosi dnevni obrok podeljen u 3 porcije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.